samantha.1 23.07.11, 19:11 Czy wiecie co oznacza ? Czy korzystaliście z porad? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zak-1 Re: Bra-fittereka 23.07.11, 21:44 hahhahha -ja nie to coś związane z biustonoszami ? musiałem sobie pomóc , bo jeszcze się z tym słowem nie spotkałem . No dziewczyny dyskutujcie !!!! my sobie chętnie posłuchamy ))) Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Bra-fittereka 23.07.11, 22:08 Nie, i raczej nie skorzystam. Raz udało mi się spotkać genialną sprzedawczynię. Bowiem tylko raz rzuciła okiem i momentalnie oceniła rozmiar i kształt biustonosza coby dobrze mi służył. Dlatego, gdy jestem w poblizu czasem wpadam do jej sklepu. Odpowiedz Link
evikon Re: Bra-fittereka 24.07.11, 09:21 Gdybym wiedziała gdzie to chetnie bym poszła. I tak już zmodyfikowałam moje podejście do biustonoszy po kilku programach telewizyjnych - hmmmm...... zrobiły sie rozmiarowo wieksze ale zauważyłam że bluzki czy sukienki klepiej leżą Odpowiedz Link
zak-1 Re: Bra-fittereka 24.07.11, 09:48 Nie wyobrażam sobie będąc facetem, noszenie czegoś takiego przed (na ) sobie ale podobno kobiety nie wyobrażają sobie , ze coś mogłoby im zwisać Odpowiedz Link
evikon Re: Bra-fittereka 24.07.11, 09:54 No właśnie, nic u nikogo nie może wisieć, ani u kobiety ani u faceta. Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Re: Bra-fittereka 24.07.11, 19:49 Widzę, że Renia ma optymistyczne podejście do zwisów? Renia, to nie tak. Zwis męski czyli krawat ma obowiązek wisieć! Widziałaś kiedyś stojący krawat? Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Bra-fittereka 25.07.11, 14:31 Bo przysłowie taki znam, co am wisieć nie utonie Odpowiedz Link
samantha.1 Re: Bra-fittereka 25.07.11, 19:53 Zwis męski hahaha W Polsce, w drugiej połowie lat 70. XX wieku, handlową nazwą krawata był zwis męski ozdobny[1],[2]. Wprowadzenie tej nazwy tłumaczone jest najczęściej względami politycznymi. Faktem jest jednak, że w owych czasach trwała kampania na rzecz czystości języka polskiego, co polegało na wymyślaniu polskich odpowiedników wyrazów pochodzenia obcego. Ta nazwa w języku potocznym nie przyjęła się, ale ciągle funkcjonuje w dowcipach "z epoki". pl.wikipedia.org/wiki/Krawat Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Bra-fittereka 24.07.11, 19:24 Wypatrzyłam jeden sklep i pierwszy raz kupiłam idealny biustonosz. chodzę w nim teraz co dnia. Ale teżnie wiedziałma ze tak nazywa się ta pani od biustonoszy Odpowiedz Link
samantha.1 Re: Bra-fittereka 25.07.11, 19:48 Oczywiście, dobrze dobrany biustonosz to wygoda ,ale i dobrze wyeksponowany biust. Odpowiedz Link
samantha.1 Re: Bra-fittereka 25.07.11, 19:47 Też mam jeden ulubiony sklep,gdzie mogę liczyć na fachową pomoc przy doborze stanika. Odpowiedz Link