darima_ka 28.09.11, 18:23 Cezar Milan , fascynuje mnie to, że facet nie robi żadnych "czarów" (jak wskazywałby na to tytuł filmu), ale wykorzystuje wiedzę o psich zachowaniach. Wydaje mi się ,że rozpieściłam swojego psa ,i on mnie lekceważy Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
evikon Re: Przydał by mi sie 28.09.11, 18:37 Tak jak mnie mój kot. Za dobrze ma i stał się wręcz upier....... Budzi mnie w nocy i miziać się karze........... Do czego to podobne!!!!!! Odpowiedz Link
darima_ka Re: Przydał by mi sie 28.09.11, 18:56 Jeeeeeeeeee, to masz gorzej niż ja Mój pies tylko na spacerze się mnie nie słucha, wręcz panicznie nie cierpi biegaczy. Bydle wielkie to utrzymać go jest dla mnie problemem. Chodzę z nim na łąki ,żeby się wybiegał ,ale i tam czasem znajdzie się jakiś przypadkowy biegacz ,a wtedy pies daje w długą , i nie reaguje na wołanie. Nie ugryzie ,jest łagodny ,ale można się go przestraszyć. Odpowiedz Link
zak-1 Re: Przydał by mi sie 30.09.11, 10:39 Oglądamy ten serial "zaklinacz psów " namiętnie i powiem , ze nigdy bym się nie dowiedział o psach tyle , gdyby nie on . Mój też na spacerach nie bardzo słucha (ostatnio przejechałby go w lesie z tego powodu motocykl) na to chyba nawet Cezar by nie pomógł. Ostatnio leci podobny seral o kotach , ale to nudy , bo koty nie bardzo dają się uczyć . Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Przydał by mi sie 30.09.11, 13:24 Wiadomo koty ,to indywidualiści , chadzają swoimi drogami Nawet nie wiedziałam że jest też program o kotach , na jakim kanale i o której lecie ,obejrzę chętnie , bo wole programy o zwierzętach , niz o naszej durnej kampanii wyborczej. Odpowiedz Link
darima_ka Re: Przydał by mi sie 30.09.11, 17:52 Ja też lubię oglądać jego program, gorzej z wdrażaniem jego wskazówek Odpowiedz Link
ksiezniczka-02 Re: Przydał by mi sie 30.09.11, 11:38 akurat wczoraj myślałam o tym facecie. Też by mi się przydał wczoraj. Wybrałam się na Rynek z moimi facetami/ mężem i Dakarem/. Byłam tak umęczona po spacerze z psem , rękę chciał mi wyrwać tak się szarpał do przodu. Wszystkie perfumy na słupach musiał obwąchać. I sobie pomyślałam jak to Cezar by sobie z nim poradził? Za to w domu i na placu to anioł z niego. Byle nie między ludzi Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Przydał by mi sie 30.09.11, 13:25 Rzecz polega chyba na odpowiednim trzymaniu i pociąganiu smyczą , kiedy pies tak wyrywa sie do przodu? Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 O skubaniec! 02.10.11, 08:17 evikon napisała: > Tak jak mnie mój kot. Za dobrze ma i stał się wręcz upier....... Budzi mnie w > nocy i miziać się karze........... Do czego to podobne!!!!!! ------------------ Ma wymagania! Bo ja to bym sam Cię wymiział... Masz rację Ewcia, nie miziaj gamonia! Wygoń z łóżka, niech śpi na dywanie! Odpowiedz Link
zak-1 Re: O skubaniec! 02.10.11, 09:08 Nie pamiętam na jakim programie był ten film o kotach , ale na pewno, na jednym z tych o przyrodzie . Co do miziania ..... wolę miziać kobiety niż zwierzęta jak widać Tadek też Odpowiedz Link
darima_ka Re: O skubaniec! 02.10.11, 10:46 Ale sami też jak te koty lubicie być miziani Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Re: O skubaniec! 03.10.11, 11:07 Nie zaprzeczę Darimko, ale wszystko zależy od "mizaczki", czy potrafi miziać z uczuciem, wyczuciem i zaangażowaniem czy tylko tak rutynowo? Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Kazik ma rację! 02.10.11, 11:00 zak-1 napisał: > Nie pamiętam na jakim programie był ten film o kotach , ale na pewno, na jednym > z tych o przyrodzie . Co do miziania ..... wolę miziać kobiety niż zwierzęta > jak widać Tadek też -------------- Ale czy Ty wiesz Kaziu, że aby wymiziać Ewcię trzeba jechać przez Koluszki? Hyyyyyyyh... zgrrrrrozaaaaa Odpowiedz Link
darima_ka Re: O skubaniec! 02.10.11, 10:45 No proszę Tadziu się oferuje , i zachwala Może ktoś te zalety potwierdzić? Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Re: O skubaniec! 02.10.11, 11:04 Ja się z plotkarami nie zadaję, więc nie licz na tanią sensację. Odpowiedz Link
zak-1 Re: O skubaniec! 02.10.11, 19:32 [b]DZisiaj byłem na wystawie psów w Rybniku -Kamieniu .... pełno ludzi , wspaniała impreza . Uśmialiśmy się serdecznie widząc niektóre pieski i podejście ludzi do swoich pupili Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: O skubaniec! 03.10.11, 13:18 Tak mnie też czasem śmieszy traktowanie pieska jak by to było dziecko. Ludziom czasem brak zdrowego rozsądku. Ja rozumiem ,że można zwierzaka kochać , co nie zmienia faktu ,że jest to zwierzak. Odpowiedz Link
darima_ka Re: O skubaniec! 04.10.11, 20:55 tadeusz_ski.51 napisał: > evikon napisała: > > Tak jak mnie mój kot. Za dobrze ma i stał się wręcz upier....... Budzi mn > ie w > > nocy i miziać się karze........... Do czego to podobne!!!!!! > ------------------ > Ma wymagania! Bo ja to bym sam Cię wymiział... > Masz rację Ewcia, nie miziaj gamonia! Wygoń z łóżka, niech śpi na dywanie! Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: O skubaniec! 05.10.11, 13:48 Hahaha , to jest Tadziu? tak się z mizianiem oferuje? Odpowiedz Link