Dodaj do ulubionych

Co zrobiłby Piotr,

05.01.12, 16:02
gdyby ta pani zaprosiła go na obiad? Że Kazik by zjadł, to wiadomo, nie wiadomo natomiast co by skonsumował? Obiad czy tą panią? Ale wracając do Piotra, to byłoby ciekawe, przyznaj się Piotr, poszedłbyś czy odmówił?

https://www.fotoszok.pl/upload/a3b94b0f.jpg
Obserwuj wątek
    • tadeusz_ski.51 No a gdyby 05.01.12, 16:06
      ta pani zaprosiła Piotra do współpracy przy pewnym projekcie? Zgodziłby się
      Piotr czy odmówiłby? No ciekawe?

https://s1.img.pl/v/1201/109087co+zrobilby+piotr2.jpg
      • tadeusz_ski.51 he he a gdyby ta pani 05.01.12, 16:13
        przy okazji prania chciała wyprać Piotra bieliznę, tę, którą ma na sobie? No ciekawe czy Piotr rozebrałby się przy niej "do rosołu" i dał swoją bieliznę do prania?

https://s1.img.pl/v/1201/109090co+zrobilby+piotr3.jpg

Hmmm... ja bym dał! Dałbym jak tu stoję!
    • tadeusz_ski.51 A gdyby ta madame 05.01.12, 16:19
      zaprosiła Piotra do swojego salonu aukcyjnego i pozwoliła mu wybrać sobie jeden z obrazów za friko?

https://s1.img.pl/v/1201/109092co+zrobilby+piotr4.jpg
      • tadeusz_ski.51 Natomiast tutaj nie mam wątpliwości 05.01.12, 16:23
        Gdyby ta laska zaproponowała Piotrowi intymne spotkanie we dwoje... O kurde! Piotr by chyba nawet nie jechał rowerem tylko gnał co sił w nogach na pieszo, na skróty!

https://s1.img.pl/v/1201/109094co+zrobilby+piotr5.jpg
        • flisy1 Re: Natomiast tutaj nie mam wątpliwości 05.01.12, 16:55
          Całkowite pudło Tadziu,żadna z tych kobiet nie jest w moim typie,nie ten typ urody który ja preferuję,,,jeśli chcesz to podeśle ci fotkę mojej pani i sam ocenisz czy poleciałbym na którąś z tych pań big_grin
          • ryszq Re: Natomiast tutaj nie mam wątpliwości 05.01.12, 17:21
            Tadeusz: Piotr jest jeszcze w tym wieku , że mógłby grymasić. Ja zaś bym nie odmówił, ale raczej z dużą dozą prawdopodobieństwa mnie by odmówiono. Już to ktoś gdzieś powiedział: "Mierz siły na zamiary". Prawda? tongue_out
            • rena-ta49 Re: Natomiast tutaj nie mam wątpliwości 06.01.12, 08:52
              Często o tym zapominamy ,ale może to i dobrze ? smile
              • sreberko55 Re: Natomiast tutaj nie mam wątpliwości 06.01.12, 09:16
                Tak śledząc posty Tadzia,to jemu tylko marzenia pozostały wink
                • tadeusz_ski.51 Re: Natomiast tutaj nie mam wątpliwości 06.01.12, 17:16
                  sreberko55 napisała:
                  > Tak śledząc posty Tadzia,to jemu tylko marzenia pozostały wink
                  ------------
                  co racja to racja...
                  • darima_ka Re: Natomiast tutaj nie mam wątpliwości 07.01.12, 19:39
                    Szczerość przez ciebie przemawia big_grin
            • tadeusz_ski.51 No tak Ryszardzie, 06.01.12, 19:51
              ryszq napisał:
              > Tadeusz: Piotr jest jeszcze w tym wieku , że mógłby grymasić. Ja zaś bym nie od
              > mówił, ale raczej z dużą dozą prawdopodobieństwa mnie by odmówiono. Już to ktoś
              > gdzieś powiedział: "Mierz siły na zamiary". Prawda? tongue_out
              --------------------
              Piotr ciągle wybrzydza a ja, mówiąc między nami, nawet tą panią bym... no bym... się zainteresował wink

https://s1.img.pl/v/1201/109138kto+zgadnied.jpg
              • tadeusz_ski.51 tym bardziejże ona (Kazik, tu nie wolno!) 06.01.12, 19:53
                https://s1.img.pl/v/1201/109139kto+zgadnieda.jpg
          • rena-ta49 Re: Natomiast tutaj nie mam wątpliwości 06.01.12, 09:14
            Tadziu ma specyficzne poczucie piękna? smile
          • tadeusz_ski.51 Re: Natomiast tutaj nie mam wątpliwości 06.01.12, 17:15
            flisy1 napisał:
            > Całkowite pudło Tadziu,żadna z tych kobiet nie jest w moim typie,nie ten typ ur
            > ody który ja preferuję,,,jeśli chcesz to podeśle ci fotkę mojej pani i sam ocen
            > isz czy poleciałbym na którąś z tych pań big_grin
            -------------------
            Nie bądź taki szczery i nie posyłaj znajomym z netu fotek swojej kobiety, bo różnie to bywa, w myśl niepisanej zasady męskiej solidarności, tylko żon przyjaciół się nie podrywa. My jesteśmy na stopie zażyłej znajomości, do przyjaźni jeszcze z Tobą jeszcze nie dorosłem.
            • flisy1 Re: Natomiast tutaj nie mam wątpliwości 06.01.12, 17:51
              Nie wiem dlaczego pomyślałeś o zdjęciu mojej żony big_grin
              Pani mojego serca nie jest moją żoną smile
              • darima_ka Re: Natomiast tutaj nie mam wątpliwości 06.01.12, 19:24
                Oooo, to już mocno podejrzane jest big_grin
                • flisy1 Re: Natomiast tutaj nie mam wątpliwości 06.01.12, 19:27
                  oj tam zaraz podejrzane smile
                  • darima_ka Re: Natomiast tutaj nie mam wątpliwości 06.01.12, 19:54
                    big_grinbig_grin Panią Twego serca powinna być żona ,
                    w przeciwnym wypadku dla mnie mocno podejrzane big_grin
                    Żartuję , bo wiem kto to big_grin
                    • flisy1 Re: Natomiast tutaj nie mam wątpliwości 06.01.12, 19:56
                      No to czekam na odpowiedź big_grin
                      • darima_ka Re: Natomiast tutaj nie mam wątpliwości 07.01.12, 19:32
                        Zamieściłabyś fotkę tej Twojej pani serca , bo Tadziu już przebiera nóżkami
                        z ciekawości big_grin
                        • flisy1 Re: Natomiast tutaj nie mam wątpliwości 07.01.12, 19:38
                          Jak zacznie tak przebierac to wtedy wklejębig_grin

www.youtube.com/watch?v=44Y-_JAjAwE
                          • tadeusz_ski.51 Dowiedziałem się dzisiaj, 08.01.12, 17:35
                            że tu chodzi o osobę publiczną, czyli możesz wkleić. Bo ja się tylko obawiałem, że masz jakieś fotki kompromitujące Renię.... i dlatego
                            • flisy1 Re: Dowiedziałem się dzisiaj, 08.01.12, 17:41
                              A niby dlaczego miałbym miec fotki Reni i do tego kompromitujące?
                              • darima_ka Re: Dowiedziałem się dzisiaj, 08.01.12, 18:51
                                No nie ! Co ten Tadzio tu suguruje?
                                • flisy1 Re: Dowiedziałem się dzisiaj, 09.01.12, 19:57
                                  Typowa Tadziowa gadka smile
              • tadeusz_ski.51 ahaaaaaaaa... 06.01.12, 19:40
                flisy1 napisał:
                > Nie wiem dlaczego pomyślałeś o zdjęciu mojej żony big_grin
                > Pani mojego serca nie jest moją żoną smile
                -------------------
                Niech zgadnę... to Renia!!!!!!!!!!!
                • flisy1 Re: ahaaaaaaaa... 06.01.12, 19:43
                  Obsesja czy co? Dlaczego Renia?big_grin
                  • darima_ka Re: ahaaaaaaaa... 06.01.12, 19:55
                    Bo Jego-Tadzia myśli chyba krążą tylko wokół imienia Renia ,
                    pewnie bardzo Mu się to imię podoba big_grin
                    • flisy1 Re: ahaaaaaaaa... 06.01.12, 19:57
                      Albo innego nie zna,nie potrafi napisac big_grin
                      • darima_ka Re: ahaaaaaaaa... 06.01.12, 20:03
                        Pisać potrafi , i to jak big_grin
                        Ale to imię pewnie zapadło Mu w pamieci big_grin
                        • flisy1 Re: ahaaaaaaaa... 06.01.12, 20:06
                          To było jego pierwsze słowo,Renia,,,wszyscy w domu oczy w słup,bo czekali na mama,albo tata,a tu zonk bo Tadziu powiedział Renia big_grin
                          • darima_ka Re: ahaaaaaaaa... 07.01.12, 19:32
                            Pod warunkiem ze potrafił wypowiadać "R" big_grin
                            • flisy1 Re: ahaaaaaaaa... 07.01.12, 19:39
                              Tadziu by nie potrafił R wymówic,,,nie wierze big_grin
                • tadeusz_ski.51 ... to może lepiej nie posyłaj, 06.01.12, 19:44
                  bo jak się Renia dowie, że szastasz Jej fotkami, to ręka boska.... ja już spier... lam
                  • flisy1 Re: ... to może lepiej nie posyłaj, 06.01.12, 19:48
                    Mimo że skończyłeś lat 61 to czytać nie potrafisz big_grinbig_grinbig_grin
                    • tadeusz_ski.51 A co miałem przeczytać? 06.01.12, 19:58
                      Myślisz, że nie mam nic lepszego do roboty niż czytać wszystkie Twoje posty? No wybacz...
                      • flisy1 Re: A co miałem przeczytać? 06.01.12, 20:03
                        Wybaczambig_grin

Tylko jak nie czytasz,fakt nie masz takiego obowiązku,to nie wypowiadaj się tongue_outtongue_outtongue_out
                        • tadeusz_ski.51 Re: A co miałem przeczytać? 09.01.12, 19:36
                          Gdyby wszyscy nie wypowiadali się na tematy o których nie mają pojęcia, tzw. klasa polityczna nie miałaby wzięcia.
                  • darima_ka Re: ... to może lepiej nie posyłaj, 07.01.12, 19:37
                    A Ty asekurancki tchórzu tongue_out
                    • ryszq Re: ... to może lepiej nie posyłaj, 09.01.12, 14:52
                      Uśmiałem się smile smile
                      • darima_ka Re: ... to może lepiej nie posyłaj, 09.01.12, 19:38
                        Tadzio nam humor poprawia big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka