Dodaj do ulubionych

Prof.Rońda

18.10.13, 17:48
Rezygnuje z przewodniczenia konferencji smoleńskiej naukowców.
Po prostu się ośmieszył,W tej sprawie nie wolno świadomie wprowadzać w błąd!
Od początku byłam za tym by powołać apolityczną komisję, która rzetelnie zweryfikuje wszystkie fakty dotyczące katastrofy,jak widać ktoś chciał zaistnieć.
Obserwuj wątek
    • czarek_sz Re: Prof.Rońda 18.10.13, 17:57
      Nikt nie wyjaśni żadnej katastrofy bez dostępu do dowodów w sprawie a tych nie miała nie ma i nigdy nie będzie miała ani komisja Macierewicza ani Millera. Dzięki Tuskowi Ruskie rozgrywają nas jak chcą. A Rońda wygląda mi albo na kreta /w porę się uaktywnił/ albo dostał propozycję nie do odrzucenia. Nie bardzo wierzę by taki ktoś palnął taką głupotę.
      • darima_ka Re: Prof.Rońda 18.10.13, 18:03
        Wiec niech do cholery już skończą z tym wszystkim.
        Bo ruskim jest to na rękę ,ze Polacy się żrą.
        • czarek_sz Re: Prof.Rońda 18.10.13, 18:09
          Dokładnie, tylko obawiam się że to niemożliwe. I jedni drudzy tak uwikłali się w tę katastrofę i tak bardzo chcą udowodnić swoje rację /choć bez dostępu do dowodów to niemożliwe/ że myślę że to nie nastąpi. Od Ruskich to nawet za sto lat nie dostaniemy żadnych papierów jak było. Podobnie jak w sprawie Katynia, tylko badziewie od czasu do czasu nam podrzucają.
      • lvova Re: Prof.Rońda 19.10.13, 12:20
        czarek_sz napisał(a):

> Nikt nie wyjaśni żadnej katastrofy bez dostępu do dowodów w sprawie a tych nie
        > miała nie ma i nigdy nie będzie miała ani komisja Macierewicza ani Millera. Dzi
        > ęki Tuskowi Ruskie rozgrywają nas jak chcą. A Rońda wygląda mi albo na kreta /w
        > porę się uaktywnił/ albo dostał propozycję nie do odrzucenia. Nie bardzo wierz
        > ę by taki ktoś palnął taką głupotę.

Tak Czarek,prof Ronda to kret i agent Putina a na polecenie Tuska siedział w Smoleńsku w krzakach z bazuką i strąciła TU154,potem nakręcał Kaczyńskiego,że to był zamach bo miał dowody,a teraz na polecenie Tuska opowiada ludziom jak to kręcił i chachmęcił by jeszcze bardziej udupić PiS i Kaczyńskiego.

Aż żal czytać takie wywody,żal Ciebie.
        • czarek_sz Re: Prof.Rońda 19.10.13, 13:24
          Z tą wiedzą to zgłoś się do TVN a z pewnością zrobią z Ciebie celebrytę. A kto wie, może nawet do komisji Laska zaproszą i piętnaście koła co miesiąc płacić będą jako ekspertowi ?
          Człowieku !! czy Ty prostych jak drut rzeczy i spraw nie potrafisz ogarnąć i zrozumieć ?
      • darima_ka Re: Prof.Rońda 20.10.13, 17:28
        Jeśli to prawda ,że był członkiem PZPR i pisał dla Urbana,
        to bardzo prawdopodobne też może być ,że był kretem.
        Ciekawi mnie, jaki będzie pełny odzew środowisk naukowych w sprawie brawurowego popisu Rońdy?
        • czarek_sz Re: Prof.Rońda 20.10.13, 17:41
          Darimo !! przecież kretów u nas i nie tylko u nas nigdy nie brakowało. Przecież wiesz co ludzie /niektórzy ludzie bo nie wszyscy/ dla kasy potrafią zrobić, upodlić się i zeszmacić po kokardkę. Dziś nie mam zaufania do nikogo w tym kraju. Jest takie bagno że suchego miejsca nie widać i nawet nie czuć go.

darima_ka napisała:

> Jeśli to prawda ,że był członkiem PZPR i pisał dla Urbana,
          > to bardzo prawdopodobne też może być ,że był kretem.
          > Ciekawi mnie, jaki będzie pełny odzew środowisk naukowych w sprawie brawurowego
          > popisu Rońdy?
          • darima_ka Re: Prof.Rońda 20.10.13, 18:09
            Jest bagno bo zaangażowali się w to politycy z PiS i PO ,
            używają tej sprawy dla politycznych własnych rozgrywek.
            W wyjaśnienie tej sprawy powinni być zaangażowani jedynie naukowcy,
            dobrzy naukowcy.
            • czarek_sz Re: Prof.Rońda 20.10.13, 19:02
              Myślę że to bagno robią osobnicy /czytaj służby/ nie z pierwszych stron gazet. Polityka jest tak cholernie zawiła że nawet ja który w osiemdziesiątych pewne sprawy poznałem od podszewki nadal jestem głupi jak but co do polityki. Co nie znaczy że Naród nie może wziąć spraw państwa w swoje ręce i postawić gilotyn na rynkach miast jak we Francji onegdaj. Wszystko kiedyś się kończy, najbardziej totalitarna władza kiedyś traci ją i płaci za wszystkim co miała. Nie tylko majątkami ale także życiem doczesnym smile
              darima_ka napisała:

> Jest bagno bo zaangażowali się w to politycy z PiS i PO ,
              > używają tej sprawy dla politycznych własnych rozgrywek.
              > W wyjaśnienie tej sprawy powinni być zaangażowani jedynie naukowcy,
              > dobrzy naukowcy.
    • rena-ta49 Prof. Kleiber rezygnuje z konferencji 19.10.13, 07:18
      Czyli wszystko im się sypie.
      • czarek_sz Re: Prof. Kleiber rezygnuje z konferencji 19.10.13, 09:58
        Od samego początku byłem przekonany że do żadnej debaty naukowców nie dojdzie a Kleiber był tylko że tak powiem rządową podpórką /niby niezależny/ by do debaty nie doszło, niby chciał ,ale już nie chce, bez żadnego merytorycznego powodu mu się odechciało. Tym bardziej nie dziwi mnie nagła wolta Rońdy. Wszystko pięknie wyreżyserowane i przeprowadzone. Ale tylko człowiek niekumaty da się na tę prymitywną zagrywkę nabrać.
        • darima_ka Re: Prof. Kleiber rezygnuje z konferencji 19.10.13, 19:29
          Tak jak powiedział prof.Kleiber sprawy nie wyjaśnią politycy ,
          tym powinni się zajmować naukowcy,co nie jest możliwe do wyborów.
          I trudno nie przyznać mu racji.
          Dlatego na dziś dobrze żeby dano sobie spokój z tą sprawą.
          Ja rozumiem rodziny,że oni chcieliby żeby ta sprawa się wreszcie zakończyła.
    • rena-ta49 Re: Prof.Rońda zawieszony 28.11.13, 15:12
      Za przekroczenie norm etycznych.I bardzo dobrze!
      www.tvn24.pl/wladze-agh-prof-ronda-zawieszony-byly-ekspert-macierewicza-przekroczyl-normy-etyczne,375288,s.html
      • tadeusz_ski.51 Re: Prof.Rońda zawieszony 28.11.13, 15:39
        Cyt. "Przyznaję się do błędu i gotów jestem ponieść tego konsekwencje"
        Błędu? Publiczne kłamstwo, świadome oszukanie telewidzów to według niego błąd?
        • czarek_sz Re: Prof.Rońda zawieszony 28.11.13, 16:13
          Rońda zawieszony - Kopacz za o wiele bardziej haniebne i bezczelne kłamstwa awansowana na Marszałka Sejmu. Czy to nie poje..ne państwo dzisiejsza Polska ?
          • darima_ka Re: Prof.Rońda zawieszony 28.11.13, 17:43
            czarek_sz napisał(a):

> Rońda zawieszony - Kopacz za o wiele bardziej haniebne i bezczelne kłamstwa awa
            > nsowana na Marszałka Sejmu. Czy to nie poje..ne państwo dzisiejsza Polska ?

W polityce wszystko ,absolutnie wszystko jest możliwe.
            Im większa szuja ,tym większą karierę polityczną robi.
            To mnie już nie dziwi od jakiegoś czasu.
            W każdej partii znajdzie się taki który ucieka w immunitet dla ochrony własnej dopy.
            • czarek_sz Re: Prof.Rońda zawieszony 28.11.13, 21:43
              A gdy nastanie sądny dzień /gdy lud czynnie upomni się o swoje/ to te szuje z walizkami zagrabionych pieniędzy spier...ją z kraju jak szczury z tonącego okrętu smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka