darima_ka 07.05.14, 20:35 Będzie mi miło jeśli zechcesz z nami pisać. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m.maska Re: Witam Zegora 07.05.14, 20:52 Mnie tez, mnie tez... gdzies sie zapodzial i juz do mnie nie zaglada Odpowiedz Link
darima_ka Re: Witam Zegora 08.05.14, 17:40 m.maska napisała: > Mnie tez, mnie tez... gdzies sie zapodzial i juz do mnie nie zaglada Po długim weekendzie jeszcze nie wrócił? Odpowiedz Link
zegor Re: Witam Zegora 08.05.14, 20:13 darima_ka napisała: > > Po długim weekendzie jeszcze nie wrócił? > Ja to mam już weekend "na okrągło" Odpowiedz Link
zegor Re: Witam Zegora 08.05.14, 20:11 m.maska napisała: > Mnie tez, mnie tez... gdzies sie zapodzial i juz do mnie nie zaglada M ! Zagląda Odpowiedz Link
darima_ka Re: Witam Zegora 08.05.14, 17:42 Na Gazecie jest taki ogrom forumów ,że wszędzie pisać się nie da Czasem czas nie pozwala? Odpowiedz Link
grzech_o_1 Re: Witam Zegora 08.05.14, 19:06 Obecnie 5 428 for. Ale administracja zawsze po Nowym Roku likwiduje martwe. Bez żadnego pytania się właścicieli. Potrafią zlikwidować kilkaset for. Odpowiedz Link
zegor Re: Witam Zegora 08.05.14, 20:09 darima_ka napisała: > Będzie mi miło jeśli zechcesz z nami pisać. O ...ja przepraszam Zajrzałem i nawet nie powiedziałem Dzień dobry! Naprawiam błąd Dzień dobry !!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
zegor Re: Witam Zegora 08.05.14, 20:19 tropem_misia1 napisała: > No,no.no > Grzeczny taki ) A nie widziałaś,jak nogą szurnąłem ! Odpowiedz Link
darima_ka Re: Witam Zegora 08.05.14, 20:40 zegor napisał: > Jak przystało na starszego pana Taka kultura już tylko spotykana u dojrzałych panów. Odpowiedz Link
darima_ka Re: Witam Zegora 08.05.14, 20:39 zegor napisał: > tropem_misia1 napisała: > > > No,no.no > > Grzeczny taki ) > > A nie widziałaś,jak nogą szurnąłem ! Nawet słychać było stuk obcasa Odpowiedz Link
darima_ka Re: Witam Zegora 08.05.14, 20:38 zegor napisał: > darima_ka napisała: > > > Będzie mi miło jeśli zechcesz z nami pisać. > > O ...ja przepraszam > Zajrzałem i nawet nie powiedziałem Dzień dobry! > Naprawiam błąd Dzień dobry !!!!!!!!!!!! Dzień dobry Odpowiedz Link
zegor Re: Witam Zegora 08.05.14, 21:06 Bo myślałem,że jesteście "zżyci",a ja sobie tak tylko zajrzę, ciężko jest nowemu wejść w towarzystwo, dziękuję za tak wspaniałe przywitanie Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Re: Witam Zegora 09.05.14, 09:43 Eeetam zżyci. Na niektórych forach tak bywa, że do nowych podchodzi się ostrożnie, z dystansem. Ale nie tu. Tu możesz się czuć swobodnie od początku. Pisz o czym chcesz, tu wszystkie tematy dozwolone (w ramach Netykiety). Przedstawiaj śmiało Swoje zdanie i nie obrażaj się, gdy ktoś Cię skrytykuje. Będzie inny temat to się zrewanżujesz Podro Zegor Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 A jeśli chodzi o te zżycia 09.05.14, 10:38 to mówię Ci Zegor, próbowałem setki razy! I żadna nie chce się zżyć ze mną... Bo to takie złe baby! Nieużyteczne... Odpowiedz Link
zegor Re: A jeśli chodzi o te zżycia 09.05.14, 13:07 Bierzesz mnie pod szpica Wszedłem tutaj bo znam kilka Pań piszących na tym Forum i widzę,że z tą "nieużytecznością" to wyraźnie kokietujesz ( nie napiszę,że przylazłem za nimi ) Odpowiedz Link
czarek_sz Re: A jeśli chodzi o te zżycia 09.05.14, 15:25 Uważaj bo Tadek lubi wkręcać a zwłaszcza nowo przybyłych i to bez względu na płeć i na wiek Odpowiedz Link
darima_ka Re: A jeśli chodzi o te zżycia 09.05.14, 17:58 czarek_sz napisał: > Uważaj bo Tadek lubi wkręcać a zwłaszcza nowo przybyłych i to bez względu na pł > eć i na wiek Hahaha... to samo napisałam A jak lubi prowokować i się kłócić,ale nie jest obrażalski. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: A jeśli chodzi o te zżycia 10.05.14, 07:16 zegor napisał: > Bierzesz mnie pod szpica > Wszedłem tutaj bo znam kilka Pań piszących na tym Forum > i widzę,że z tą "nieużytecznością" to wyraźnie kokietujesz > ( nie napiszę,że przylazłem za nimi ) Cały Tadzio Odpowiedz Link
darima_ka Re: Witam Zegora 09.05.14, 17:56 tadeusz_ski.51 napisał: > Eeetam zżyci. Na niektórych forach tak bywa, że do nowych podchodzi się ostrożn > ie, z dystansem. Ale nie tu. Tu możesz się czuć swobodnie od początku. Pisz o c > zym chcesz, tu wszystkie tematy dozwolone (w ramach Netykiety). Przedstawiaj śm > iało Swoje zdanie i nie obrażaj się, gdy ktoś Cię skrytykuje. Będzie inny temat > to się zrewanżujesz > Podro Zegor Tadzio uprzedza,że lubi wkręcać, prowokować i się mądrzyć Odpowiedz Link
zegor Re: Witam Zegora 09.05.14, 21:53 darima_ka napisała: > tadeusz_ski.51 napisał: > > > > Tadzio uprzedza,że lubi wkręcać, prowokować i się mądrzyć > No to Tadzio coraz bardziej mi się podoba Odpowiedz Link
darima_ka Re: Witam Zegora 09.05.14, 17:54 Jesteś na forach od lat,wiesz jak jest. Ludzie przychodzą ,inni odchodzą,każdy pisze kiedy ma ochotę i czas. Nie podpisuje się listy obecności Odpowiedz Link
zegor Re: Witam Zegora 09.05.14, 21:51 Ja czasem, wróć, ja bardzo często odbiegam od głównej myśli wątku więc jeśli mnie zaakceptujecie,to jestem do dyspozycji Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Witam Zegora 09.05.14, 21:53 Bądź sobą jak każdy z piszących u Darimy na Bez Granic Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Witam Zegora 09.05.14, 22:23 Nie sądzę - skoro ja go nie dostałem /odpukać / to Ty tym bardziej go nie dostaniesz Odpowiedz Link