25.08.14, 16:41
Czuję Tadka wszędzie, nawet w kościach.
Widzę i czaję że krąży tu /Tadek/ że czyta ale waha się z oceną tego i owego. Darimy się boi i lęka tak czuję. Boisz się kobiet Tadek ? niepotrzebnie,, nie bój żaby, pokochaj Ją i okaż to Jej /miłość i oddanie/ a wszystko będziesz miał darowane, nawet długi smile Tadek !!! bierz się za robotę brachu smile
Obserwuj wątek
    • darima_ka Re: Tadek 25.08.14, 17:23
      Tadek wpada,poprowokuje i spadabig_grin
      • czarek_sz Re: Tadek 25.08.14, 17:37
        Parę lat wstecz byłem na onet ludzie. Gadka szmatka profile itd. Na jednym z wątków skojarzyłem pewną parę - tak skojarzyłem. Pisali do mnie że to że śmo a ja pogodziłem ich że zeszli się - inżynier z nauczycielką. Mniej więcej po roku pisze do mnie Ona /nauczycielka - cycata i ładna/ że związek się rozpadł że została oszukana i że prosi o spotkanie bo tylko ja potrafię złagodzić jej ból. Taki mail to był mniej więcej. spierdalamento odpowiedziałem. Bo wiedziałem o co biega smile szybki seks a później szantaż. A bujaj si ę stara kur.o smile
      • tadeusz_ski.51 Re: Tadek 25.08.14, 22:05
        darima_ka napisała:
        > Tadek wpada,poprowokuje i spadabig_grin
        ----------------------
        ... a Ty jako adminka widzisz kto jest na forum i gdy zobaczysz, że wszedłem, to w nogi! I myk do szafy. I sie boi. https://emoty.blox.pl/resource/aaa.gif Nie bój, nie bój, nie mam zamiaru Cię podrywać smile
        Później ostrożnie i po cichu wejdzie i .... wycina! Krawcowa!
        • rena-ta49 Re: Tadek 26.08.14, 06:50
          Widocznie Ty straszny jesteśsmile
          • skuter46 Re: Tadek 26.08.14, 08:57
            Co czytam ?
            Tadek ? Cha. To też ..... mój kochany brat, o 8 lat młodszy, fajny i rozsądny facet. smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka