czuk1 Re: Dziennikarstwo III RP 26.10.14, 05:52 A gdzie i komu wchodzą dziennikarze - "Od Rzeczy", Naszego Dziennika, Nowej Polski, Wsieci,.... Miarkuj się. Gównem można rzucać w każdą stronę. Odpowiedz Link
darima_ka Re: Dziennikarstwo III RP 26.10.14, 12:19 czuk1 napisał: > A gdzie i komu wchodzą dziennikarze - "Od Rzeczy", Naszego Dziennika, > Nowej Polski, Wsieci,.... > Miarkuj się. Gównem można rzucać w każdą stronę. Jedne media wchodzą w tyłek partii rządzącej ,a inne opozycji. Te które wchodzą w tyłek partii rządzącej nawet nie próbują udawać ,że są obiektywne. Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Dziennikarstwo III RP 26.10.14, 08:36 Czuk wyjdź z nory. To nie PiS rządzi od siedmiu lat i to nie za rządów PiS Durczok i Durczakopodobni włazili tamtej władzy /czyli PiS/ w dupę. Kubeł zimnej wody na głowę to może to Cię sprowadzi na ziemię bo majaczysz z rana Odpowiedz Link
zak-1 Re: Dziennikarstwo III RP 26.10.14, 08:45 Każdy swojej władzy wchodzi w du... takie już prawo natury Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Dziennikarstwo III RP 26.10.14, 08:57 Czuk nie zauważa jak TVN jest finansowana przez rząd,tak jak nie wie ,że CBOS to rządowa agenda. Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Dziennikarstwo III RP 26.10.14, 09:10 Nie tylko TVN - także Polsat TVP GW Polityka i wiele wiele innych mediów papierowych i elektronicznych od samego początku swego powstania /za szemrane i zdefraudowane pieniądze/ wspiera określoną opcję. Tych krytycznych wobec tych zaprzyjaźnionych jest tyle co kot napłakał. Stąd jest jak jest . Odpowiedz Link
darima_ka Re: Dziennikarstwo III RP 26.10.14, 13:05 czarek_sz napisał: > Czuk wyjdź z nory. To nie PiS rządzi od siedmiu lat i to nie za rządów PiS Durc > zok i Durczakopodobni włazili tamtej władzy /czyli PiS/ w dupę. Kubeł zimnej wo > dy na głowę to może to Cię sprowadzi na ziemię bo majaczysz z rana Chyba pojechał na Ukrainę wybory obserwować. Odpowiedz Link
czuk1 Re: Dziennikarstwo III RP 26.10.14, 20:17 ***Na groby, w odwiedziny... Darima_ko. Na groby. Po drodze... Widzimy taki oto krajobraz lubelskiego Powiśla, owocowego sadu Polski: Piękny był/jest urodzaj jabłek. Pełne chłodni/zamrażarnie. Punktów skupu nie widać. Szyldy zdjęto.W części sadów nie zerwane jabłka. W części sadów jabłka strząśnięte z drzew, leżą pod drzewami. Przy sadach jabłka na paletach, czekają na odbiór/zabranie. (w nocy temp. -4 st). Na trasie sadowniczej ok. 40 kilometrowej widziałem wycięte/ zlikwidowane 2 sady szpalerowe. Sadownicy robią wszystko co możliwe by te jabłka sprzedać (gdzie się da, komu się da) aby zmniejszyć swoje ogromne straty. Są załamani , mają wielkie pretensje do rządu , Sawickiego, PO i PSL za bezczynność i doprowadzenie polskiego sadownictwa do upadku. Padają obelgi pod adresem rządzących. PiS nie ma też u rolników wysokich notowań. Ogólnie... do domów sadowników zagląda bieda. Jabłka kilkunastu odmian wyglądają jak dzieła sztuki a smakują lepiej brzoskwiń czy nektarynek. A te sady, plantacje jagodowych są piękne, nowoczesne aż serce rośnie kiedy na to zielone Zagłębie patrzę ale jednocześnie kraje się kiedy widzę to marnotrawstwo ciężkiej i kosztownej bardzo pracy sadowników, ogrodników,.... ------------------------- PS. Czarek. Jesteś zwierze forumowe (to nazwanie pozytywne) . Ja nie mam daru przeobrażania, nadal czuję się człowiekiem . Jeśli jednak nadal widzisz mnie majaczącego w norze, to ja nie widzę w Tobie człowieka lecz jakąś zmorę która kołtun koniom w grzywach plecie. Konia nie mam , zmory się nie boję , na kołtun ma receptę. A tylko z ludźmi prowadzę jakąś tam polemikę. Widzę, że TY nie potrafisz konkretnie dyskutować, ubliżasz ludziom, nie uznajesz faktów i argumentów adwersarzy (głównie Ravenhearta1 i moich), na każdy wpis odpowiadasz obraźliwie lub w ogóle nie odpowiadasz. Strzelasz kulą w płot. Twoje odpowiedzi są wg szablonu .... "no tak ale ....ale w Ameryce murzynów biją". Rozumiem męskie rozmowy ale chamskie ... to nie dla mnie. Nie po raz pierwszy, wypraszam sobie takie traktowanie mojej osoby. Już jeden chamowaty facet jest na mojej liście "nieprzyjaciół". Ja na podobnej liście u tego faceta. I jest okej. Lista ta (chyba będzie poszerzona o drugiego faceta, bo ...) jest świetnym wynalazkiem. Musi być jednak spełniony jeden warunek . Dwóch "nieprzyjaciół" spotykających się na jednym forum , na drodze forumowej zachowują się jak ociemniały niemowa. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Dziennikarstwo III RP 27.10.14, 07:04 Przecież to nikt inny jak minister rolnictwa nazwał rolników frajerami. Odpowiedz Link
czuk1 Re: Dziennikarstwo III RP 27.10.14, 08:24 Wiem po rozmowach wczorajszych na wsi sadowniczej. Rolnicy uważają, że nie są frajerami sprzedając (jeśli udaje się przed mrozami) jabłka poniżej kosztów produkcji, aby zminimalizować straty.. Na co mają czekać ? Państwo nie zapewniło im zbytu, bez problemu i "od ręki" zakupu (bądź dotacji) jabłek za te Sawickiego - za judaszowe srebrniki - 27 groszy. Odpowiedz Link
ravenheart1 Re: Dziennikarstwo IV RP 27.10.14, 08:33 www.fakt.pl/wydarzenia/stankiewicz-o-wybuchu-w-katowicach-rosyjska-agentura,artykuly,498569.html Pozostawiam bez komentarza ... Odpowiedz Link
czuk1 Re: Dziennikarstwo IV RP 27.10.14, 08:42 www.fakt.pl/wydarzenia/stankiewicz-o-wybuchu-w-katowicach-rosyjska-agentura,artykuly,498569,1,1,1.html Jedna z idolek forumowych adwersarzy. Brawo. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Dziennikarstwo IV RP 27.10.14, 14:07 ravenheart1 napisał: > > > www.fakt.pl/wydarzenia/stankiewicz-o-wybuchu-w-katowicach-rosyjska-agentura,artykuly,498569.html > > > Pozostawiam bez komentarza ... > Może się oczywiście okazać, że wątpliwości Ewy Stankiewicz nie były uzasadnione i prawdziwa okaże się wersja sugerowana, że za katastrofę odpowiedzialny jest jeden z lokatorów, który nielegalnie podłączył się do sieci gazowej. Być może. Wcale się nie dziwię tej Stankiewicz,jeśli wziąć pod uwagę groźby kierowane do Kmiecika ze strony mafii węglowej,a takie podobno były. Odpowiedz Link
ravenheart1 Re: Dziennikarstwo IV RP 27.10.14, 15:10 Myślę, że gdyby zasadziła sie na niego mafia węglowa to zostałby "usuniety" po cichu - może jakis wypadek samochodowy , albo coś w tym stylu. natomiast w przypadku red. Stankiewicz mamy do cynienia chyba z jednak jakąś obsesją - pzypominam że ta pani jest wspólautorką tandetnych "Solidarnych2010". Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Dziennikarstwo IV RP 27.10.14, 16:32 Ciekawym jest Twoich wpisów na temat Leppera który swego czasu z trybuny sejmowej informował o więzieniu talibów w Polsce. Jaki to wtedy rechot był ile śmichów śmichów także na forach ze strony pożytecznych idiotów sterowanych pilotem z centrali z Czerskiej. Też wtedy rechotałeś z Leppera podobnie jak teraz ze Stankiewicz która przecież tylko zadała pytanie bo nie twierdzi że był zamach ? Odpowiedz Link
darima_ka Re: Dziennikarstwo IV RP 27.10.14, 17:51 A pamiętasz to: wiadomosci.dziennik.pl/wydarzenia/artykuly/470032,sledztwo-rosjanin-zabil-dziennikarza-jaroslawa-zietare.html Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Dziennikarstwo IV RP 27.10.14, 18:26 Wyglądało to na zabójstwo na zlecenie ale III RP takich spraw nie wyjaśniała nie wyjaśnia i póki będzie istnieć wyjaśniać nie będzie. Bo byłoby to wbrew jej interesom. Odpowiedz Link
darima_ka Re: Dziennikarstwo IV RP 27.10.14, 18:34 Będą szukać ruska,ale tak by nikogo nie znaleźć. Odpowiedz Link
ravenheart1 Re: Dziennikarstwo IV RP 29.10.14, 09:55 III RP przestała istnieć na całe 2 lata rządów PiS, i co ? wyjasniono sprawę ? jakos sobie tego nie przypominam ... Odpowiedz Link
darima_ka Re: Dziennikarstwo III RP 27.10.14, 18:34 niezalezna.pl/uploads/zalacznik2014/60246802151412851692.pdf Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Dziennikarstwo III RP 27.10.14, 19:25 Czarno na białym które media materialnie i nie tylko materialnie wspiera III RP a które były są i będą w niełasce. Odpowiedz Link