za duży bajzel zrobił sie w wątku dot. debaty, dlatego zakładam nowy ...
Po kolei:
1. rena-ta49 18.05.15, 15:39:
A dlaczego stary dziad Nałęcz ,Buzek nie rezygnuje ze stanowiska na uczelni?
Hahaha In vitro na pewno jest dla polskiej gospodarki sprawą kluczową
Byś się nie ośmieszał,może najpierw trzeba zająć się tymi niepełnosprawnymi którzy żyją w tym kraju!Gospodarka jest najważniejsza,a nie durnoty!
In vitro to temat poboczny!
A gdzie Nałęcz i Buzek kandydują ? Oświeć mnie proszę

Piszesz, że gospodarka jest najważniejsza – a co proponuje kandydat Duda oprócz samych komunałów: obniże podatki, podniosę kwote wolną od podatku. Nie wiesz może kto mógłby to sfinansować, bo o tym jakoś Duda milczy.
2. rena-ta49 18.05.15, 18:14
Kierownik Dziekanatu Wydziału Prawa i Administracji UJ pan Krzysztof Kopacz
przedstawił informację o ukazaniu się 12-go lutego na łamach Dziennika Polskiego artykułu „Duda blokuje miejsce”, zawierającego błędne informacje o blokowaniu etatu przez kandydata na Prezydenta RP. Wyjaśnił, że dr. Andrzej Duda przebywa na bezpłatnym urlopie od kilku lat, od czasu podjęcia funkcji publicznej. Wydział Prawa i Administracji zatrudnił osobę do realizacji zadań, które pozostawały w obowiązkach dr. Andrzeja Dudy. Pan Krzysztof Kopacz poprosił Rektora o podjęcie działań w celu sprostowania nieprawdziwych informacji opublikowanych przez
Dziennik Polski
pbs.twimg.com/media/CFTLZt6W0AAzkUz.jpg:large
Odszczekasz?
Wręcz przeciwnie.
Czy to ma być kolejna próba obrony krętacza i hipokryty Dudy ?
Może nie wiesz, ale osoba zatrudniona na jego zastępstwo nie ma stałego etatu, tylko umowę czasową do 2017 r.
Jak to się ma do twierdzeń Dudy o młodych pracownikach i umowach smieciowych ?
Sam Duda jest na bezpłatnym urlopie – to fakt, ale to jakoś nie przeszkadza mu wykładać w tym samym czasie na innej uczelni prywatnej:
poznan.gazeta.pl/poznan/1,36001,17941325,Andrzej_Duda__blokuje_etat__na_UJ__Jednoczesnie_dorabia.html#Czolka3Img
3. rena-ta49 18.05.15, 16:31
czuk1 napisał:
> Rav . Patrzę z boku na Twoją determinację i bezskuteczną edukację grupki matołk
> ów - skauta piwnego, zdegustowanych emigrantów i zapyziałych niedouków. Zastan
> awiam się , skąd w Tobie tyle siły . Przecież (wiem to po swojej tu obecności),
> że Twoi adwersarze od Ciebie naładowują swoje akumulatory.
Hahaha ,dał głos yntelygent o mentalności potomków pańszczyźnianych chłopów ,
PZPR-owski karierowicz,który tyle ma do powiedzenia ile skopiuje z GW.
Bądź łaskaw nie zaszczycać tego forum swoją obecnością, żegnam ozięble!
rena-ta49 18.05.15, 18:50
Ja tam durnia się nie bałam!
Jakkolwiek wypowiedź nie była kierowana bezpośrednio do mnie to jednak ustosunkuję się do niej.
Kto Ci dał Renato prawo obrażania innych uczestników forum ?!
Co chcesz osiągnąć sekując każdego kto ma odmienne poglądy ?
Być może nie jesteś w stanie tego pojąć, ale dążysz do stworzenia z tego forum zwykłego TWA, poklepującego się po pleckach i utwierdzającego w przekonaniu, że Twoje/Wasze poglądy są jedynie słusznie, a inne po prostu nie istnieją, lub wynikają z czyjejś głupoty.
Daruj – ale do prowadzenia forum o tak drażliwym temacie jak polityka, czy historia trzeba po prostu dorosnąć, i nie mam tu na myśli wieku metrykalnego.
Niestety, ale to wszystko dopiero przed Tobą – najpierw musisz się nauczyć poszanowania praw i poglądów innych, a trochę potem wznieść ponad własne poglądy, otworzyć nieco szerzej oczy na świat polityki i historii, może nawet przeczytać kilka książek, ale nie z nurtu PiS-owsko spiskowego.
Z przykrością stwierdzam, że od czasu kiedy rządziła tu Darima forum stacza się coraz niżej, i to nie przez poziom i tematykę dyskusji, ale przed wszystkim przez poziom administrowania nim, i stosunku admina do uczestników.
Najlepiej ukryj to forum, dopuść do niego tylko swoich wybrańców, a zobaczysz jak szybko pisanie tu stanie się niestrawne.
Bez odbioru !