rena-ta49 13.06.15, 11:33 twitter.com/AGozdyra czy to nie on aby stoi za afera podsluchową? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m.maska Re: Yoda 13.06.15, 11:49 rena-ta49 napisała: > twitter.com/AGozdyra > > czy to nie on aby stoi za afera podsluchową? Jest po prostu cudny i tak niewinnie spoglada, ze to bardzo mozliwe... w koncu co cztery uszka to nie dwa Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Yoda 13.06.15, 13:44 A ja myślę, że jedna para uszu przeznaczona jest do podsłuchiwania szmerów dalekich, natomiast druga do bliskich, ale niewyraźnych. Odpowiedz Link
zak-1 Re: Yoda 13.06.15, 13:47 Przecież to "koty diabła "!!!!!! to nie uszy tylko zakamuflowane rogi a to spojrzenie nie wygląda na niewinne Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Yoda 13.06.15, 14:18 zak-1 napisał: > Przecież to "koty diabła "!!!!!! to nie uszy tylko zakamuflowane rogi > a to spojrzenie nie wygląda na niewinne Niedobry jesteś, jak można takiego słodziaczka podejrzewać o diabelskie powiązania Odpowiedz Link
zak-1 Re: Yoda 13.06.15, 14:23 Jestem zwolennikiem piesków , koty są za bardzo niezależne i za często nie znają przepisów ruchu drogowego nie można się do nich za bardzo przywiązywać .....i do tego czarny Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Yoda 13.06.15, 14:56 zak-1 napisał: > Jestem zwolennikiem piesków , koty są za bardzo niezależne i za często nie zna > ją przepisów ruchu drogowego nie można się do nich za bardzo przywiązywać . > ....i do tego czarny Typowy facet, na kolorach się nie zna. Ten kot jest antracytowy! Hmm, sama jestem niezależna, więc koty są mi bliższe. Odpowiedz Link
zak-1 Re: Yoda 13.06.15, 19:11 hahaha co do kolorów to masz rację , bo dla mnie ten kolor , to jasny- czarny Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Yoda 13.06.15, 19:17 zak-1 napisał: > hahaha co do kolorów to masz rację , bo dla mnie ten kolor , to jasny- czarn > y Że Eskimosi znają kilkanaście odcieni białego to się nie dziwię, ale jasny-czarny? No, dopuszczam sprany-czarny... ale to już nie kolor tylko byle co Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Yoda 13.06.15, 19:18 zak-1 napisał: > Jestem zwolennikiem piesków , koty są za bardzo niezależne i za często nie zna > ją przepisów ruchu drogowego nie można się do nich za bardzo przywiązywać . > ....i do tego czarny Ja też raczej pieski preferuję,ale koty są mniej absorbujące. On nie jest czarny,to mi wygląda na piękną srebrną sierść. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Yoda 13.06.15, 19:15 zak-1 napisał: > Przecież to "koty diabła "!!!!!! to nie uszy tylko zakamuflowane rogi > a to spojrzenie nie wygląda na niewinne ojtam,ojta, zaraz diabła rogi Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Yoda 14.06.15, 07:42 zak-1 napisał: > w nocy jest czarny W nocy wszystkie koty czarne Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Yoda 14.06.15, 10:19 rena-ta49 napisała: > zak-1 napisał: > > > w nocy jest czarny > > W nocy wszystkie koty czarne ... i to wszyscy wiedza już od tysiącleci Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Yoda 14.06.15, 12:07 cb456cc napisał: > Koty to dranie Oj, czuję, że już Ciebie niejeden zdradził Odpowiedz Link
cb456cc Re: Yoda 14.06.15, 12:10 al-szamanka napisała: > cb456cc napisał: > > > Koty to dranie > > Oj, czuję, że już Ciebie niejeden zdradził Mnie? Często w pracy atakują mnie znienacka Odpowiedz Link