cb456cc 30.06.15, 20:45 www.youtube.com/watch?v=l685JEwFPb4 Nie może być 1 lipca bez tej piosenki,aż rano nie mogę tu zajrzę więc dla Was gram to wieczorem Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
al-szamanka Re: Uriah Heep - July Morning 30.06.15, 20:54 Eeee, wolę to... The Doors- Light My Fire Odpowiedz Link
cb456cc Re: Uriah Heep - July Morning 30.06.15, 20:57 No tak,,,ale to nie jest o lipcowym poranku piosenka Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Uriah Heep - July Morning 30.06.15, 21:00 Uriah Heep to były czasy Johna Hendriksa i Janis Joplin,. Pamiętasz Alusia ? jeszcze wtenczas chyba byłaś w Polsce. Je wtedy zapychałem w Waryńskim piłem wódę w krzakach z Leziem // i żyło się. A the Kings a a Czerwone gitary ? Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Uriah Heep - July Morning 01.07.15, 22:00 czarek_sz napisał: > Uriah Heep to były czasy Johna Hendriksa i Janis Joplin,. Pamiętasz Alusia ? je > szcze wtenczas chyba byłaś w Polsce. Je wtedy zapychałem w Waryńskim piłem wódę > w krzakach z Leziem // i żyło się. A the Kings a a Czerwone gitary ? Wolałam Skaldów Odpowiedz Link