cb456cc 15.07.15, 18:20 Już teraz wiem dlaczego Duduś i Szydło z worka są najlepsi,dlaczego PiS Jarosław Polskę Zbaw tak ich promują,,,oni nie są GUSI,,, www.youtube.com/watch?v=IXMM1BQXRLY Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tadeusz_ski.51 Re: Gusi :D 15.07.15, 22:00 cb456cc napisał: > beeeeeeeeeeeek ------------------------- Odbiło się po ośmiorniczkach?? To "kultura" OBCIACHU! Iście afrykańska! Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Gusi :D 15.07.15, 19:15 Już dawno zauważyłam ,że Kaczor ma problemy z wymową "ł", tak jak inni nie wypowiadają "r" np. HGW. Odpowiedz Link
cb456cc Re: Gusi :D 15.07.15, 19:22 rena-ta49 napisała: > Już dawno zauważyłam ,że Kaczor ma problemy z wymową "ł", > tak jak inni nie wypowiadają "r" np. HGW. Ale na co zaraz ten przytyk pod adresem pani prezydent Warszawy,a jednak na BG *biją Murzynów*,,,wszystko po to by *odwrócić*wątek Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Gusi :D 15.07.15, 19:31 A to poniżej to nie przytyk tylko cała prawda że durnia mamy za Prezydenta Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Gusi :D 15.07.15, 19:46 cb456cc napisał: > rena-ta49 napisała: > > > Już dawno zauważyłam ,że Kaczor ma problemy z wymową "ł", > > tak jak inni nie wypowiadają "r" np. HGW. > > Ale na co zaraz ten przytyk pod adresem pani prezydent Warszawy,a jednak na BG > *biją Murzynów*,,,wszystko po to by *odwrócić*wątek Przecież potwierdziłam ,że ma wadę wymowy. Nie żaden przytyk,stwierdziłam tylko że niektórzy ludzie mają problemy z wymową. Tak jak niektórzy się jąkają. Odpowiedz Link
opuncja.figowa.1 Re: Gusi :D 15.07.15, 20:36 Szczerze? Mało zabawne. Ale dzięki za fragmenty, których mogłabym wysłuchać na żywo otwierając tylko okno, gdybym nie wybrała się na rowerową wycieczkę. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Gusi :D 15.07.15, 21:02 To taki temat zastępczy. Min.Mucha tak ma,ona zna lepiej program PiS od ich własnego Zauważcie co konfa,to nie gada o niczym więcej tylko o PiS Odpowiedz Link
cb456cc Re: Gusi :D 16.07.15, 21:30 opuncja.figowa.1 napisała: > Szczerze? Mało zabawne. Ale dzięki za fragmenty, których mogłabym wysłuchać na > żywo otwierając tylko okno, gdybym nie wybrała się na rowerową wycieczkę. Oczywiście że nie,przecież to nie o PO,Tusku czy prezydencie Komorowski,to kpina z PiS i kurduplastego Jarosława,a to nie jest zabawne Odpowiedz Link
rena-ta49 Najlepszy był PBK...z góry widac lepi:) 17.07.15, 15:34 Bronisław Komorowski Jasna Góra Odpowiedz Link
ravenheart1 Re: Gusi :D 17.07.15, 15:39 b456cc napisał: > Już teraz wiem dlaczego Duduś i Szydło z worka są najlepsi,dlaczego PiS Jarosła > w Polskę Zbaw tak ich promują,,,oni nie są GUSI,,, Nie "Szydło z worka" tylko straSzydło Odpowiedz Link