07.11.15, 14:45
Co tu na Forum jakaś żałoba po Kiszczaku?
Obserwuj wątek
    • rena-ta49 Re: Żałoba 07.11.15, 19:24
      W realu tez trzeba pożyćsmile
      • cb456cc Re: Żałoba 07.11.15, 19:32
        Mgła otuliła nasz kraj smile
    • opuncja.figowa.1 Re: Żałoba 07.11.15, 19:34
      Bardziej ekscytujące jest gonić króliczkawink
      • krytyk2 Re: Żałoba 07.11.15, 19:42
        ciekawe,ze nikogo nie interesowało ile emerytury ma Kiszczak a dziś nagle zainteresowano się ile renty po mężu będzie miała Kiszczakowa-co to za róznica?
        • opuncja.figowa.1 Re: Żałoba 07.11.15, 20:04
          Jak nie, jak tak. Od lat mówiło się o niebotycznie wysokich emeryturach esbeckich oscylujących w granicach
          9 000 zł. Były wprawdzie próby ustawowego ich obniżenia, ale skończyły się kpiną ze społeczeństwa tj. groszową obniżką.
          • rena-ta49 Re: Żałoba 07.11.15, 20:39
            Mam nadzieję, że PiS znowelizuje ustawę deubekizacyjną i obetnie wszystkim ubekom
        • rena-ta49 Re: Żałoba 07.11.15, 20:41
          krytyk2 napisał:

> ciekawe,ze nikogo nie interesowało ile emerytury ma Kiszczak a dziś nagle zaint
          > eresowano się ile renty po mężu będzie miała Kiszczakowa-co to za róznica?

wpolityce.pl/polityka/186681-rzad-broni-wysokich-emerytur-bylych-esbekow-rada-ministrow-chce-odrzucenia-poselskiego-projektu-ustawy
          • wiseacres Re: Żałoba 07.11.15, 22:47
            Z tego co czytałem, to pracownicy na dole mieli wielkie gówno 2-3tys zł i więcej już im zabrać nie mogą bo teraz mają najniższą krajową. Natomiast szefostwo odchodząc z urzędów otrzymało renty lekarski i mogą im na pukiel skoczyć. Zresztą są to ludzie w wieku prawie Kiszczaka a część zmarła. Tak wynika z ich strony w necie. Jakiś idiota wymyślił te 0,25%. Ktoś w więzieniu po odsiedzeniu za zabicie np 20lat otrzymuje tyle samo co obecnie ubek czyli 0,7% za rok odsiadki Jak można, to zabrać wszystko ale co? Mnie się wydaje ,że powinni zabrać tym co wydawali rozkazy a więc sekretarzom. prorokom, sędziom, d-cą jw itd. A Ci jak zwykle mają się dobrze.
            www.zbfsop.pl/
            • rena-ta49 Re: Żałoba 08.11.15, 07:52
              wiseacres napisał(a):

> Z tego co czytałem, to pracownicy na dole mieli wielkie gówno 2-3tys zł i więce
              > j już im zabrać nie mogą bo teraz mają najniższą krajową. Natomiast szefostwo o
              > dchodząc z urzędów otrzymało renty lekarski i mogą im na pukiel skoczyć. Zreszt
              > ą są to ludzie w wieku prawie Kiszczaka a część zmarła. Tak wynika z ich strony
              > w necie. Jakiś idiota wymyślił te 0,25%. Ktoś w więzieniu po odsiedzeniu za za
              > bicie np 20lat otrzymuje tyle samo co obecnie ubek czyli 0,7% za rok odsiadki
              > Jak można, to zabrać wszystko ale co? Mnie się wydaje ,że powinni zabrać tym co
              > wydawali rozkazy a więc sekretarzom. prorokom, sędziom, d-cą jw itd. A Ci jak
              > zwykle mają się dobrze.
              > www.zbfsop.pl/

To też o tych co rozkazy wydawali piszemy!
              • rena-ta49 Re: Żałoba 08.11.15, 07:52
                https://img1.demotywatoryfb.pl//uploads/201511/1446743626_dgz3c3_600.jpg

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka