Dodaj do ulubionych

cb456cc sam odejdziesz z tego forum

11.11.15, 16:01
czy mam ci to umożliwić?
To że ze ze mną przerzucasz się chamskimi postami,
nie znaczy ,że pozwolę na chamskie odzywki do forumowiczów,
którzy osobiście do ciebie niczego nie napisali!
forum.gazeta.pl/forum/w,50394,157925192,159263810,Re_W_Starym_Kinie.html
Bądź uprzejmy nie zaszczycać nas swoją tu obecnością
Obserwuj wątek
    • cb456cc Re: cb456cc sam odejdziesz z tego forum 11.11.15, 16:08
      rena-ta49 napisała:

> czy mam ci to umożliwić?
      > To że ze ze mną przerzucasz się chamskimi postami,
      > nie znaczy ,że pozwolę na chamskie odzywki do forumowiczów,
      > którzy osobiście do ciebie niczego nie napisali!
      > rel="nofollow">forum.gazeta.pl/forum/w,50394,157925192,159263810,Re_W_Starym_Kinie.html
      > Bądź uprzejmy nie zaszczycać nas swoją tu obecnością

Uuuuuu ale się porobiło,a czemu mam odchodzić?
      • rena-ta49 Re: cb456cc sam odejdziesz z tego forum 11.11.15, 16:11
        Jeśli nie zrozumiałeś tego co napisane powyżej,
        to musisz poczytać kilka razy aż do skutku.
        • cb456cc Re: cb456cc sam odejdziesz z tego forum 11.11.15, 16:15
          ena-ta49 napisała:

> Jeśli nie zrozumiałeś tego co napisane powyżej,
          > to musisz poczytać kilka razy aż do skutku.

Taka jesteś pryncypialna,ok to ja od tej chwili przestaję być chamski i agresywny,ale uważaj będę uważnie patrzył Ci na ręce i jak zachowuje sie TWA i jeśli coś będzie nie tak od razu będę zwracał na to uwagę.Zobaczymy czy będziesz potrafiła traktować wszystkich jednakowo.
    • opuncja.figowa.1 Re: cb456cc sam odejdziesz z tego forum 11.11.15, 16:39
      Renata, daj spokój. Sam sobie wystawia świadectwo. Posta zawierającego wulgarne skojarzenia nie wycinaj. Niech inni się dowiedzą, z kim mają do czynienia.
      • opuncja.figowa.1 Re: cb456cc sam odejdziesz z tego forum 11.11.15, 16:40
        Renata, popatrz, na dodatek jeszcze nam groziwink
        • rena-ta49 Re: cb456cc sam odejdziesz z tego forum 11.11.15, 16:57
          opuncja.figowa.1 napisała:

> Renata, popatrz, na dodatek jeszcze nam groziwink

Tiaaa,ja ze strachu kopnę w kalendarz.
      • rena-ta49 Re: cb456cc sam odejdziesz z tego forum 11.11.15, 16:54
        opuncja.figowa.1 napisała:

> Renata, daj spokój. Sam sobie wystawia świadectwo. Posta zawierającego wulgarne
        > skojarzenia nie wycinaj. Niech inni się dowiedzą, z kim mają do czynienia.

Od kiedy przyszedł pod nowym nickiem ewidentnie przyszedł trollować.
        Póki swoje chamstwo kierował do mnie byłam w stanie to tolerować,bo i mnie zdarza się
        reagować nie zawsze spokojnie na jego posty.Nie pozwolę jednak na takie chamstwo wobec
        Forumowiczów,nie napisałaś ani jednego słowa do niego,postrzegam cię jako wyjątkowo spokojną osobę,wiec jego reakcja była dla mnie szokiem.
        Nie będę wycinać, wystarczy,ze się pożegnamy.
        • m.maska Re: cb456cc sam odejdziesz z tego forum 11.11.15, 17:27
          W ogole dobrze by bylo gdyby dyskusje polegaly na wymianie pogladow bez osobistych wycieczek - to chyba normalne, ze rozni ludzie maja rozne poglady ale to, ze nie mysla akurat tak samo jak inni nie upowaznia nikogo do ich obrazania... to powinno dzialac w kazda strone.
          Na tym polega demokracja, ze jest wolnosc ale wolnosc moja konczy sie w miejscu w ktorym zaczyna sie wolnosc cudza - niestety wielu o tym nie wie i chyba juz sie tego nie dowiedza... w kazdym razie wynika z tego, ze glosno wrzeszczac o demokracji nie maja o niej tak naprawde zielonego pojecia.
          Ja popieram PiS, ciesze sie, ze zostal wybrany PAD ale nigdy nie zdarzylo mi sie topic kogos w szambie tylko dlatego, ze popieral PO czy Tuska czy PBK - a miej sobie swoje poglady, mi to lotto - tylko pozwol mi miec moje.
          • rena-ta49 Re: cb456cc sam odejdziesz z tego forum 11.11.15, 18:30
            Ja przecież też nie ukrywam prawicowych poglądów,
            wiec jeśli cb456cc nie odpowiadało to co piszę,
            to przecież nie musiał tu pisać.

• m.maska Re: cb456cc sam odejdziesz z tego forum 11.11.15, 18:39
              To jest wlasnie ta wojna polsko-polska, ktora wywolal Tusk i na ktorej PO zerowalo przez caly okres rzadow i zeruje po dzis dzien - jak to dobrze, ze w koncu odchodzi ta banda - miejmy nadzieje, ze dosyc szybko skonczy sie tez ta wojna polsko-polska i to judzenie jednych na drugich... glownych "tuskowych funkcjonariuszy" z mediow nalezaloby natychmiast usunac i zastapic ich prawdziwymi obiektywnymi dziennikarzami.
              Deklaracje, bedziemy silna opozycja - no kurcze blade, dlaczego oni nie powiedzieli..."bedziemy starali sie wspolpracowac z rzadem dla dobra Polski" - nie, oni juz zadeklarowali, ze beda rzucac klody pod nogi rzadowi - to czym jest dla nich Polska? miejscem gry? bawili sie w ten sposob osiem dlugich lat, dokonywali niedopuszczalnych akcji na zywym organizmie narodu, dla wlasnych wylacznie korzysci.
              • ravenheart1 Re: cb456cc sam odejdziesz z tego forum 13.11.15, 13:37
                m.maska napisała:

> To jest wlasnie ta wojna polsko-polska, ktora wywolal Tusk i na ktorej PO zerow
                > alo przez caly okres rzadow i zeruje po dzis dzien - jak to dobrze, ze w koncu
                > odchodzi ta banda - miejmy nadzieje, ze dosyc szybko skonczy sie tez ta wojna p
                > olsko-polska i to judzenie jednych na drugich... glownych "tuskowych funkcjonar
                > iuszy" z mediow nalezaloby natychmiast usunac i zastapic ich prawdziwymi obiekt
                > ywnymi dziennikarzami.

Tak sie składa, że jest akurat odwrotnie.

To jest wojna polsko-polska która wywołał J. Kaczyński, mówiac o tym gdzie on i inni stali, a gdzie ZOMO.

> Deklaracje, bedziemy silna opozycja - no kurcze blade, dlaczego oni nie powiedz
                > ieli..."bedziemy starali sie wspolpracowac z rzadem dla dobra Polski" - nie, on
                > i juz zadeklarowali, ze beda rzucac klody pod nogi rzadowi - to czym jest dla n
                > ich Polska? miejscem gry? bawili sie w ten sposob osiem dlugich lat, dokonywali
                > niedopuszczalnych akcji na zywym organizmie narodu, dla wlasnych wylacznie kor
                > zysci.

A przypomnij mi może kiedy PiS jako opozycja starał się współpracowac z rządem dla dobra Polski ?

Od początku wszystko było na "nie".
                • m.maska Re: cb456cc sam odejdziesz z tego forum 13.11.15, 13:51
                  ravenheart1 napisał:

> To jest wojna polsko-polska która wywołał J. Kaczyński, mówiac o tym gdzie on i
                  > inni stali, a gdzie ZOMO.
                  >

Teraz dobitnie widac, ze mial racje... zasluzeni dla komuny stali wlasnie w tym miejscu...

> > Deklaracje, bedziemy silna opozycja - no kurcze blade, dlaczego oni nie p
                  > owiedz
                  > > ieli..."bedziemy starali sie wspolpracowac z rzadem dla dobra Polski" - n
                  > ie, on
                  > > i juz zadeklarowali, ze beda rzucac klody pod nogi rzadowi - to czym jest
                  > dla n
                  > > ich Polska? miejscem gry? bawili sie w ten sposob osiem dlugich lat, doko
                  > nywali
                  > > niedopuszczalnych akcji na zywym organizmie narodu, dla wlasnych wylaczni
                  > e kor
                  > > zysci.
                  >
                  > A przypomnij mi może kiedy PiS jako opozycja starał się współpracowac z rządem
                  > dla dobra Polski ?
                  >
                  > Od początku wszystko było na "nie".
                  >

Wiesz co? nie da sie wspolpracowac z mafia, ze zlodziejami i kombinatorami i tworcami dziesiatek afer... pal szesc projekty PiS-u ale spoleczenstwo tez miel gleboko, inicjatywy obywatelskie lecialy do niszczarki - rzeczywiscie bardzo obywatelska byla ta platforma... no bardzo... obywatelami to byli oni, a spoleczenstwo to byla nizsza kasta, ktora mogli po prostu olewac...
                • rena-ta49 Re: cb456cc sam odejdziesz z tego forum 13.11.15, 13:52
                  "To jest wojna polsko-polska która wywołał J. Kaczyński, mówiac o tym gdzie on i inni stali, a gdzie ZOMO."

Po dorzynaniu watahy -zapomniałes dodać?

"A przypomnij mi może kiedy PiS jako opozycja starał się współpracowac z rządem
                  > dla dobra Polski ?
                  >
                  > Od początku wszystko było na "nie".

A przypomnij sobie gdzie PO wrzucały wszystkie projekty ustaw autorstwa PiS?,
                  zresztą to samo robili z projektami obywatelskimi,wszystko lądowało ,często nawet bez pierwszego czytania w niszczarkach!
                  To o jakiej ty współpracy piszesz? Współpraca to była z PSL-em i razem za to właśnie kopa dostali od wyborców.
                  Na nic twoje rozpaczliwe odwracanie kota ogonem.
                  • ravenheart1 Re: cb456cc sam odejdziesz z tego forum 17.11.15, 14:54

rena-ta49 napisała:

> "To jest wojna polsko-polska która wywołał J. Kaczyński, mówiac o tym gdzie on
                    > i inni stali, a gdzie ZOMO."
                    >
                    > Po dorzynaniu watahy -zapomniałes dodać?

Chyba "przed" ...

Wypowiedź Kaczyńskiego miała miejsce w 2006 r., wypowiedź Sikorskiego w 2007 r.
    • ravenheart1 Re: cb456cc sam odejdziesz z tego forum 13.11.15, 13:43
      "PiSowcy zawsze i wszędzie muszą wtrącić swoje polityczne trzy grosze inaczej by kopnęli w kalendarz."

Jeżeli to ma być wulgarny wpis, to wyrażam wątpliwości co do Twojego stanu umysłowego ...

Zastanawiam się dlaczego nie pogrozisz np. czarkowi za powtarzające się wpisy o dołach z wapnem ?

Netykieta obowiązuje tutaj tylko dla wybranych ?
      • opuncja.figowa.1 Re: cb456cc sam odejdziesz z tego forum 13.11.15, 21:39
        Tu masz pełny cytat z cb456cc:
        No cóż nie ma jeszcze filmu o Kaczyńskim,ale pewnie lada chwila powstanie i wtedy będziesz piać z zachwytu mając z podniety nad cudownością filmu i Kaczyńskiego mokre majtki.
        PiSowcy zawsze i wszędzie muszą wtrącić swoje polityczne trzy grosze inaczej by kopnęli w kalendarz.
      • rena-ta49 Re: cb456cc sam odejdziesz z tego forum 13.11.15, 21:50
        ravenheart1 napisał:

> "PiSowcy zawsze i wszędzie muszą wtrącić swoje polityczne trzy grosze inaczej b
        > y kopnęli w kalendarz."
        >
        > Jeżeli to ma być wulgarny wpis, to wyrażam wątpliwości co do Twojego stanu umys
        > łowego ...
        >
        > Zastanawiam się dlaczego nie pogrozisz np. czarkowi za powtarzające się wpisy o
        > dołach z wapnem ?
        >
        > Netykieta obowiązuje tutaj tylko dla wybranych ?
        >

Wybacz,ale tu jest PiS-owskie forum jak widać i komu one nie odpowiada ,
        nie ma obowiązku tu pisać!
        Gdyby atakował mnie to byłaby inna sprawa,ale nie pozwolę atakować kogoś,
        kto nigdy nikogo nie zaatakował.
        • wiseacres Re: cb456cc sam odejdziesz z tego forum 14.11.15, 19:35
          Wybaczcie ale naprawdę nie rozumiem o co to rozdzieranie szat.Nie lepiej napisać, że forumowicz w polityce musi mieć dopę twardą jak sam polityk o którym się pisze i którego gowno obchodzi co się o nim pisze. Ważne , że się pisze i to już wszystko. Ja też nie jestem pisowcem ani peowcem, nie lubiłem Milera ostatnio sam nie wiem. Moi kandydaci niestety nie przeszli.Do senatu bezpartyjny a do sejmu młoda kobieta z Nowoczesnej. Na marginesie z Nowoczesnej program gospodarczy JZP zerżnął z Petru.
          • czarek_sz Re: cb456cc sam odejdziesz z tego forum 14.11.15, 19:38
            To czemu ciskasz się i ludzi obrażasz którzy na spoko artykułują co leży Im na wątrobie ? czemu wiąchy Im ślesz ?
        • ravenheart1 Re: cb456cc sam odejdziesz z tego forum 17.11.15, 14:44

rena-ta49 napisała:

> Wybacz,ale tu jest PiS-owskie forum jak widać

... to widać, słychac i czuć ...

> Gdyby atakował mnie to byłaby inna sprawa,ale nie pozwolę atakować kogoś,
          > kto nigdy nikogo nie zaatakował.

Gdyby tylko Twoje słowa miały pokrycie w czynach ...

Przypomnij mi może jakie konsekwencje spotkały Czarka za ten wpis:

czarek_sz 05.08.15, 22:27
          Dwa razy nie wchodzi się do tej samej rzeki. Polactwo wlazło dwa razy pod rząd dwa razy wybierając patologię ale nie sądzę by trzeci raz zdecydowali się na własną eutanazję. Mimo to gdyby to ode mnie zależało widziałbym polactwo w dole z wapnem. Jestem bezlitosny dla głupoty ale przede wszystkim dla - po mnie choćby potop aby tylko nie oni.
          • rena-ta49 Masz jak widać problem z czytaniem 17.11.15, 14:58
            ze zrozumieniem.

"... to widać, słychac i czuć ... "

no widzisz,ja potrafię się przyznać do swoich poglądów,a Ty kiedyś się określiłeś?

"Gdyby tylko Twoje słowa miały pokrycie w czynach ..."

wskaż kogo personalnie obraził tym postem.
            Mnie ten post nie obraził.
            Opuncja to jedna z nielicznych osób,która nigdy nie obraża ,wręcz broni niektórych.
            Potrafi dyskutować merytorycznie.
            A Ty robisz za adwokata Piotrusia?

bez żadnego powodu.
            • czarek_sz Re: Masz jak widać problem z czytaniem 17.11.15, 15:11
              Nie zmienię Rav ani kropki w tym co napisałem - o przekroju naszego społeczeństwa. W okupację były wykonywane wyroki śmierci na zdrajcach ,na kim ? na Polakach ? nie, na pier...nym polactwie. I tak mnie czytaj o tym co napisałem.
              • ravenheart1 Re: Masz jak widać problem z czytaniem 17.11.15, 15:13
                Masz swoje zdanie, ja mam swoje ...
                Ty chciałbyś widziec w dole z wapnem polactwo, które doprowadziło do rządów PO - ja wolactwo, które doprowadziło do rządów PiS.
                • czarek_sz Re: Masz jak widać problem z czytaniem 17.11.15, 15:24
                  Ja zawsze sobie stawiałem wysoko poprzeczkę w każdej sytuacji życiowej i tego oczekiwałem od innych. Dlatego nigdy nie bratałem się z dziadostwem tylko z ludźmi którzy podobnie jak ja wyznaczają sobie wyższe cele i wartości do zrealizowania. Nie obraź się ale nie sądzę być pojął o czym mówię.

ravenheart1 napisał:

> Masz swoje zdanie, ja mam swoje ...
                  > Ty chciałbyś widziec w dole z wapnem polactwo, które doprowadziło do rządów PO
                  > - ja wolactwo, które doprowadziło do rządów PiS.
                  >
                  • ravenheart1 Re: Masz jak widać problem z czytaniem 19.11.15, 15:34
                    czarek_sz napisał:

> Ja zawsze sobie stawiałem wysoko poprzeczkę w każdej sytuacji życiowej i tego o
                    > czekiwałem od innych. Dlatego nigdy nie bratałem się z dziadostwem tylko z ludź
                    > mi którzy podobnie jak ja wyznaczają sobie wyższe cele i wartości do zrealizowa
                    > nia. Nie obraź się ale nie sądzę być pojął o czym mówię.
                    >

Fakt - ciężko to pojąć.
                    Wyznaczasz sobie wyższe cele, a popierasz zwykłe dziadostwo - dla mnie rzeczywiście niepojęte ...
                    • rena-ta49 Dla mnie też niepojęte jak można popierać 19.11.15, 17:07
                      przez tyle lat takie dziadostwo ,jakie zafundował nam Bronek z ekipą PO,
                      to dopiero jest niepojęte dla większości społeczeństwa ,co pokazało w ostatnich wyborach
                      i co pokazują ostanie dni! To co Bronek nam zafundował ,to trochę wiecej niż dziadostwo!
                    • czarek_sz Re: Masz jak widać problem z czytaniem 19.11.15, 18:04
                      Tak jak sądziłem, nie pojąłeś o czym napisałem. Mój system wartości jest dla takich jak Ty Rav nie tylko odrzucany z pogardą ale zwalczany wszelkimi metodami. Dlatego między nami jest przepaść nie do zasypania. Bo ja cenię i zawsze ceniłem szacunek i miłość do własnego państwa /także w tzw komunie/ oraz ład i porządek i szeroko pojęty pluralizm. Nie cenię i zawsze będę zwalczał działania przeciwko państwu i jego obywateli co przez ostatnie osiem lat na zimno i z wyrachowaniem czyniła PO. Powiesz że też kochasz swoje państwo ? Bierut i Światło też tak mówili a mordowali patriotów.

ravenheart1 napisał:

> czarek_sz napisał:
                      >
                      > > Ja zawsze sobie stawiałem wysoko poprzeczkę w każdej sytuacji życiowej i
                      > tego o
                      > > czekiwałem od innych. Dlatego nigdy nie bratałem się z dziadostwem tylko
                      > z ludź
                      > > mi którzy podobnie jak ja wyznaczają sobie wyższe cele i wartości do zrea
                      > lizowa
                      > > nia. Nie obraź się ale nie sądzę być pojął o czym mówię.
                      > >
                      >
                      > Fakt - ciężko to pojąć.
                      > Wyznaczasz sobie wyższe cele, a popierasz zwykłe dziadostwo - dla mnie rzeczywi
                      > ście niepojęte ...
                      >
                      • ravenheart1 Re: Masz jak widać problem z czytaniem 20.11.15, 08:50

czarek_sz napisał:

> Tak jak sądziłem, nie pojąłeś o czym napisałem.

Bo trudno pojąć cos co jest z zasady wzajemnie sprzeczne.
                        Tak jak sądziłem stosujesz podwójne standardy - inne dla "złodziei", inne dla "swoich złodziei"

Kiedyś pisałeś o zawłaszczaniu państwa p[rzez PO i wymianie struktur niemal wszystkich instytucji demokratycznyc, a co teraz napiszesz kiedy PiS po cichu i dopychając kolanem gniota prawnego próbuje przejąć kontrolę nad TK ?

> Mój system wartości jest dla takich jak Ty Rav nie tylko odrzucany z pogardą ale zwalczany wszelkimi metodami.

Nie odrzucam Twojego systemu wartości, tylko Twój sposób postępowania, oparty na podwójnych standardach moralnych (to co opisałem wyżej).

> Bo ja cenię i zawsze cenił> em szacunek i miłość do własnego państwa /także w tzw komunie/ oraz ład i porządek i szeroko pojęty pluralizm. Nie cenię i zawsze będę zwalczał działania przeciwko państwu i jego obywateli co przez ostatnie osiem lat na zimno i z wyrach
                        > owaniem czyniła PO.

A w jaki sposób zwalczałeś działania przeciweko państwu i społeczeństwu rządów PiS 2005-2007 ?
                        Czyżby "patriotyzm" włączył Ci sie dopiero jak społeczeństwo pogoniło Twoch ulubieńców ?

> Powiesz że też kochasz swoje państwo ? Bierut i Światło też tak mówili a mordowali patriotów.

Tak samo jak i np. Piłsudski wtrącając do więzień Witosa, czy Korfantego.
                        Dziś i jednych i drugich uznaje się za patriotów, tylko jak patriota może skazać innego patriotę na więzienie ?
                        • rena-ta49 Re: Masz jak widać problem z czytaniem 20.11.15, 12:25
                          Wskażesz tego gniota prawnego?
                          czy tylko w TVN-ie ci pseudoznawcy w osobie Kalisza powiedzieli?
                          Bo z tego co mi wiadomo ,to rzecz polega na niedoprecyzowani w Konstytucji,
                          a jeśli coś jest niedoprecyzowane,to znaczy ,ze przemawia na korzyść petenta!
                          • ravenheart1 Re: Masz jak widać problem z czytaniem 20.11.15, 15:17
                            Chodziło mi o nowelę ustawy o TK, nawet rządowe centrum legislacji twierdzi że jest wadliwa.
                            • rena-ta49 Re: Masz jak widać problem z czytaniem 20.11.15, 17:42
                              ravenheart1 napisał:

> Chodziło mi o nowelę ustawy o TK, nawet rządowe centrum legislacji twierdzi że
                              > jest wadliwa.
                              >

a teraz kto ich pyta, bo co chwilę się wypowiadają ?

"Prezes TK w Republice: To był błąd, że nie protestowaliśmy przeciwko zmianom PO. Nikt o zdanie nas nie pytał."
            • ravenheart1 Re: Masz jak widać problem z czytaniem 17.11.15, 15:11

rena-ta49 napisała:

> no widzisz,ja potrafię się przyznać do swoich poglądów,a Ty kiedyś się określił
              > eś?

Nie raz i nie dwa ...

ravenheart1 15.05.15, 15:45
              czarek_sz napisał:

> Mnie nie pasi czyj ulubieniec jest pozytywem Rava - mnie interesuję co ten gość
              > ma pod kopułą. Znaczy Rav. Bo nigdy się nie określił.

Bo tego nie da się określić w dwóch zdaniach.

Chcę Polski silnej i niezależnej, ale laickiej i liberalnej, z polityka nakierowaną na przyszłość, a nie grzebanie się w przeszłości, prospołecznej i nastawionej na rozwój gospodarczy.

Jestem zwolennikiem:

- daleko idącej reformy przywilejów finansowych (branżowych, politycznych, socjalnych )
              - gruntownej reformy parlamentarnej (m.in. likwidacja senatu) i administracyjnej (m.in. likwidacja starostw)
              - rozdziału państwa od kościoła (m.in. powrotu religii do kościołów),
              - uproszczenia systemu podatkowego (jedna stawka dla wszystkich plus likwidacja większości ulg)

... i wielu innych kwestii, na których opisywanie nie mam teraz czasu.

> "Gdyby tylko Twoje słowa miały pokrycie w czynach ..."
              >
              > wskaż kogo personalnie obraził tym postem.
              > Mnie ten post nie obraził.

Widocznie też masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem - przecież Czarek napisał wprost, że wszystkich którzy dopuścili do rządów PO najchętniej widziałby w dole z wapnem. Czym to się różni od "kopnięcia w kalendarz" przez PiS-owców ?

> A Ty robisz za adwokata Piotrusia?
              >
              > bez żadnego powodu.

Jak zawsze nie jestem niczyim adwokatem i obrońcą, po prostu jest dla mnie niepojęte, że można wszczynać awanture o taki wpis, a podobne (ale pisane po Twojej mysli) ignorować.

• rena-ta49 Re: Masz jak widać problem z czytaniem 17.11.15, 15:19
                Laickiego państwa chcesz,a nie przeszkadza ci zapraszanie przez TVN ks. Sowy ?
                Nie przeszkadza ci ,że TVN pozwala mieszać się klerowi do polityki?
              • rena-ta49 Re: Masz jak widać problem z czytaniem 17.11.15, 15:24
                "jest dla mnie niepojęte, że można wszczynać awanture o taki wpis, a podobne (ale pisane po Twojej mysli) ignorować. "

przecież ci napisałam ,a ty wielokrotnie to stwierdzałeś ,że jestem Pisówa ,ja się tego nie wstydzę,
                mam do siebie dystans.Jeśli komuś to nie pasuje ,to przecież nikt nie zmusi go do pisania tu.

• czarek_sz Re: Masz jak widać problem z czytaniem 17.11.15, 15:30
                  Laickiego czyli ateistycznego smile nie ma na to mojej zgody tak jak nie ma mojej zgody na eliminację gejów z życia publicznego i klerykylizacji państwa. Na to nigdy się nie zgodzę ale nie zgodzę się też na eliminację z życia publicznego kościoła katolickiego. Nie ma takiej opcji. Kościół katolicki w Polsce jest wpisany na trwale w naszą tradycję w naszą kulturę i też ponosił ofiary za wolność naszą i waszą. Więc won od kościoła katolickiego w Polsce.
                  • ravenheart1 Re: Masz jak widać problem z czytaniem 17.11.15, 15:41
                    Odpowiadasz na:
                    czarek_sz napisał:

> Laickiego czyli ateistycznego smile nie ma na to mojej zgody tak jak nie ma mojej
                    > zgody na eliminację gejów z życia publicznego i klerykylizacji państwa. Na to
                    > nigdy się nie zgodzę ale nie zgodzę się też na eliminację z życia publicznego k
                    > ościoła katolickiego. Nie ma takiej opcji. Kościół katolicki w Polsce jest wpis
                    > any na trwale w naszą tradycję w naszą kulturę i też ponosił ofiary za wolność
                    > naszą i waszą. Więc won od kościoła katolickiego w Polsce.

"naszą" kulturę i "naszą" tradycję ?

"nasza" tradycja to wiara w peruna, światowida, dadźboga, lela, czy polela - chrześcijaństwo to tradycja żydowska zaszczepiona nam przez Niemców smile

A już tak zupełnie na marginesie to zauważę żę KK w Polsce bardzo chętnie współpracował z wszelkiej maści najeźdźcami - zaborcami, okupantami (II wojna światowa, czy PRL) - jak ta skompromitowana instytucja wróci do korzeni - czyli służby Bogu i wiernym, to wtedy będzie miała moralne prawo do uczestnictwa w życiu publicznym ... tak długo jak jest to tylko zbieranina chciwych i zakłamanych pryzgłupów to ich miejsce jest w murach kościelnych ... więc na dzień dziesiejszy KK won z życia politycznego !
              • rena-ta49 Re: Masz jak widać problem z czytaniem 17.11.15, 15:28
                "Chcę Polski silnej i niezależnej"
                czy taka była za Tuska i Kopacz?

Wyobraź sobie ,że ja też chce takiej Polski,a nie sprzedawczyków ,którzy za stanowiska sprzedają Polskę! Chce Polski uczciwej ,a nie złodziei którzy nawet łyżeczki do herbaty i deski do krojenie zajumają!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka