wiseacres 21.04.16, 09:24 No i wychodzi szydło z worka a nawet słoma. www.facebook.com/sokzburaka/photos/a.1452029521697738.1073741828.1452015088365848/1650158188551536/?type=3&theater Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m.maska Re: emigranci 21.04.16, 09:34 Osobiscie czuje sie swietnie i gdyby teraz byly wybory glosowalabym tak samo... slyszalam na wlasne uszy to oswiadczenie i wiem jak zostalo zmanipulowane... juz malo co moze mnie zaskoczyc w wykonaniu przeciwnikow A.Dudy - jesli dla Ciebie konto "sokzburaka" to wart powielania autorytet - to nie mam nic wiecej do dodania... milego dnia Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: emigranci 21.04.16, 13:48 m.maska napisała: > Osobiscie czuje sie swietnie i gdyby teraz byly wybory glosowalabym tak samo... > slyszalam na wlasne uszy to oswiadczenie i wiem jak zostalo zmanipulowane... j > uz malo co moze mnie zaskoczyc w wykonaniu przeciwnikow A.Dudy - jesli dla Cieb > ie konto "sokzburaka" to wart powielania autorytet - to nie mam nic wiecej do d > odania... milego dnia Ten "sokzburaka" był już kilka razy blokowany na Twitterze za chamstwo. Jakiś komuch prowadzi "walkę" z wiatrakami Odpowiedz Link
rena-ta49 Hahaha,objawił nam się Rysio Pierdu:) 21.04.16, 13:31 szykuj się do internowania,bo jeden debil właśnie ogłosił stan wojenny. Odpowiedz Link
m.maska Re: Hahaha,objawił nam się Rysio Pierdu:) 21.04.16, 15:46 Nalezaloby go internowac, w psychiatryku najlepiej... Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Hahaha,objawił nam się Rysio Pierdu:) 21.04.16, 16:28 m.maska napisała: > Nalezaloby go internowac, w psychiatryku najlepiej... Nie jego jedynego,takich do leczenie od zaraz widzę wielu nawet na forach. Te debile zamięszali w głowach starym komuchom totalnie. Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Hahaha,objawił nam się Rysio Pierdu:) 21.04.16, 20:33 rena-ta49 napisała: > m.maska napisała: > > > Nalezaloby go internowac, w psychiatryku najlepiej... > > > Nie jego jedynego,takich do leczenie od zaraz widzę wielu nawet na forach. > Te debile zamięszali w głowach starym komuchom totalnie. I tu masz rację. Sama widziałam jak jeden taki wrzucił ten mem buraczany o Dudzie (z zeszłego roku zresztą) i podniecał się jak prawdą objawioną. Śmieszy mnie, gdy taki co nie myśli, uważa że Prezydent ma takie same śmieci w głowie jak ona sam. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Hahaha,objawił nam się Rysio Pierdu:) 21.04.16, 20:49 al-szamanka napisała: > rena-ta49 napisała: > > > m.maska napisała: > > > > > Nalezaloby go internowac, w psychiatryku najlepiej... > > > > > > Nie jego jedynego,takich do leczenie od zaraz widzę wielu nawet na for > ach. > > Te debile zamięszali w głowach starym komuchom totalnie. > > I tu masz rację. Sama widziałam jak jeden taki wrzucił ten mem buraczany o Dudz > ie (z zeszłego roku zresztą) i podniecał się jak prawdą objawioną. Śmieszy mnie > , gdy taki co nie myśli, uważa że Prezydent ma takie same śmieci w głowie jak o > na sam. Co ciekawe ,to żaden nie podaje linka do tej wypowiedzi,ale rzuca gównem! Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Hahaha,objawił nam się Rysio Pierdu:) 21.04.16, 20:55 rena-ta49 napisała: > al-szamanka napisała: > > > rena-ta49 napisała: > > > > > m.maska napisała: > > > > > > > Nalezaloby go internowac, w psychiatryku najlepiej... > > > > > > > > > Nie jego jedynego,takich do leczenie od zaraz widzę wielu nawet > na for > > ach. > > > Te debile zamięszali w głowach starym komuchom totalnie. > > > > I tu masz rację. Sama widziałam jak jeden taki wrzucił ten mem buraczany > o Dudz > > ie (z zeszłego roku zresztą) i podniecał się jak prawdą objawioną. Śmiesz > y mnie > > , gdy taki co nie myśli, uważa że Prezydent ma takie same śmieci w głowie > jak o > > na sam. > > Co ciekawe ,to żaden nie podaje linka do tej wypowiedzi,ale rzuca gównem! Bo przyzwyczajeni i nawet nie zwracają uwagi co do łap biorą. Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Hahaha,objawił nam się Rysio Pierdu:) 21.04.16, 20:36 rena-ta49 napisała: > szykuj się do internowania,bo jeden debil właśnie ogłosił stan wojenny. > No nieeee, to już osłabia... ale jednocześnie cieszy, że tak wybrakowane i wypalone mózgi mają wyłącznie ci z tego "elitarnego" towarzystwa Odpowiedz Link
rena-ta49 Skoro Kaczyński wprowadził w Polsce stan wojenny, 21.04.16, 20:51 to Frasyniuk z Michnikiem powinni ogłosić prezesa PiS "człowiekiem honoru", co nie? Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Hahaha,objawił nam się Rysio Pierdu:) 21.04.16, 20:53 al-szamanka napisała: > rena-ta49 napisała: > > > szykuj się do internowania,bo jeden debil właśnie ogłosił stan wojenny. > > > > No nieeee, to już osłabia... ale jednocześnie cieszy, że tak wybrakowane i wypa > lone mózgi mają wyłącznie ci z tego "elitarnego" towarzystwa Zgłupiał tak jak Niesiołowski i inni kolaboranci UE. Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Hahaha,objawił nam się Rysio Pierdu:) 21.04.16, 20:57 rena-ta49 napisała: > al-szamanka napisała: > > > rena-ta49 napisała: > > > > > szykuj się do internowania,bo jeden debil właśnie ogłosił stan woje > nny. > > > > > > > No nieeee, to już osłabia... ale jednocześnie cieszy, że tak wybrakowane > i wypa > > lone mózgi mają wyłącznie ci z tego "elitarnego" towarzystwa > > > Zgłupiał tak jak Niesiołowski i inni kolaboranci UE. Nie zgłupieli. Oni już się urodzili z wadami. Odpowiedz Link
rena-ta49 Z wadami zdrajców? 22.04.16, 06:44 Nie zgłupieli. Oni już się urodzili z wadami. Fakt, to musi być wrodzone. Odpowiedz Link