Dodaj do ulubionych

Rozsiewanie chorób

13.01.18, 16:09
Grypa wybucha w różnych miejscach. Również podobne w objawach do niej sztucznie wywołane choróbska.

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/4/og/ki/rrfl/zpsVeQNlDxCIvjwDaX.jpg

www.aircrap.org/2018/01/12/flu-epidemics-delivered-aircraft-justified-public-health-concern/

Obserwuj wątek
    • wiseacres Re: Rozsiewanie chorób 13.01.18, 18:14
      Chyba jesteś z PiS-u
      • al.1 Re: Rozsiewanie chorób 14.01.18, 18:35
        wiseacres napisał(y):

> Chyba jesteś z PiS-u

Nie, nie jestem z żadnego ugupowania politycznego. Ani sie jeszcze takie nie narodziło, które by mi dogodziło.
        Skąd taki wnioch?
        • rena-ta49 Re: Rozsiewanie chorób 15.01.18, 07:34
          al.1 napisał:

> wiseacres napisał(y):
          >
          > > Chyba jesteś z PiS-u
          >
          > Nie, nie jestem z żadnego ugupowania politycznego. Ani sie jeszcze takie nie na
          > rodziło, które by mi dogodziło.
          > Skąd taki wnioch?

Niektórzy nie potrafią sobie tego wyobrazić ,ze można być całe życie bezpartyjnym i mieć swoje poglądy.
          • m.maska Re: Rozsiewanie chorób 15.01.18, 18:02
            No ja akurat w ogole nie zrozumialam tego, bo z tematem nie mialo to kompletnie nic wspolnego, to chyba jakas mania powtarzania w kolko jednego i tego samego...

> wiseacres napisał(y):
            >
            > > Chyba jesteś z PiS-u

Nie kochasz uchodzcow: jestes z PiS-u, nie chcesz islamu - jestes z PiS-u, widzisz jak UE czytaj Niemcy, skubie Polske - jestes z PiS-i, widzisz, ze do Polski zjezdzaja dupne towary trzeciej i czwartej jakosci za ceny wyzsze niz na zachodzie maja towary lepszej jakosci - jestes z PiS-u.... itd, itd... jednym slowem nie z PiS-u sa wylacznie ci, ktorzy reaguja jak trzy malpy: nie mowic, nie slyszec, nie widziec.
            • rena-ta49 Lepiej bym tego nie okreśiła! 15.01.18, 20:30
              Niektórzy nie chcą widzieć ,słyszeć ,mówić.
    • rena-ta49 Re: Rozsiewanie chorób 13.01.18, 19:21
      Jest petycja w tej sprawie,można podpisać:
      secure.avaaz.org/pl/petition/Sejm_III_RP_Zlikwidowania_zjawiska_chemitralis_nad_Polska/?wLBrabb
      Ja już dawno to podpisałam
      • al.1 Re: Rozsiewanie chorób 14.01.18, 18:27
        Podpisałem
        • a74-7 Re: Rozsiewanie chorób 14.01.18, 21:27
          U nas juz zapowiadali strasznie "mocna" grype,idzie ponoc od strony Irlandii,kilka smiertelnych przypadkow od powiklan ,goraczka 40 stopni...
          • rena-ta49 Nie wiem co gorsze? 15.01.18, 07:32
            newsbook.pl/2018/01/13/migranci-afrykanscy-przynosza-nieuleczalna-mutacje-gruzlicy-do-europy/
            • al-szamanka Re: Nie wiem co gorsze? 15.01.18, 10:14
              A jak Kaczor mowil ze wraz z imigrantami importujemy grozne, czesto nieuleczalne choroby, to wszyscy sie z niego nabijali.
              • rena-ta49 Re: Nie wiem co gorsze? 15.01.18, 17:23
                al-szamanka napisała:

> A jak Kaczor mowil ze wraz z imigrantami importujemy grozne, czesto nieuleczaln
                > e choroby, to wszyscy sie z niego nabijali.
                >
                >

Mało,ze się nabijali,oni Go podle atakowali!
          • al.1 Re: Rozsiewanie chorób 15.01.18, 18:32
            a74-7 napisał:

> U nas juz zapowiadali strasznie "mocna" grype,idzie ponoc od strony Irlandii,kilka
            > smiertelnych przypadkow od powiklan ,goraczka 40 stopni...

Wpedzanie w choroby i zgony przez trucie z powietrza to rzecz jasna jeden z morza stosowanych sposobów ludobójstwa, eufemistycznie zwanego depopulacją. Nawet watykan to popiera.
            nautilus.org.pl/news24,258,albo-ludzkosc-podejmie-walke-z-przeludnieniem-albo-nasza-cywilizacje.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka