al.1 13.01.18, 16:09 Grypa wybucha w różnych miejscach. Również podobne w objawach do niej sztucznie wywołane choróbska. www.aircrap.org/2018/01/12/flu-epidemics-delivered-aircraft-justified-public-health-concern/ Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
al.1 Re: Rozsiewanie chorób 14.01.18, 18:35 wiseacres napisał(y): > Chyba jesteś z PiS-u Nie, nie jestem z żadnego ugupowania politycznego. Ani sie jeszcze takie nie narodziło, które by mi dogodziło. Skąd taki wnioch? Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Rozsiewanie chorób 15.01.18, 07:34 al.1 napisał: > wiseacres napisał(y): > > > Chyba jesteś z PiS-u > > Nie, nie jestem z żadnego ugupowania politycznego. Ani sie jeszcze takie nie na > rodziło, które by mi dogodziło. > Skąd taki wnioch? Niektórzy nie potrafią sobie tego wyobrazić ,ze można być całe życie bezpartyjnym i mieć swoje poglądy. Odpowiedz Link
m.maska Re: Rozsiewanie chorób 15.01.18, 18:02 No ja akurat w ogole nie zrozumialam tego, bo z tematem nie mialo to kompletnie nic wspolnego, to chyba jakas mania powtarzania w kolko jednego i tego samego... > wiseacres napisał(y): > > > Chyba jesteś z PiS-u Nie kochasz uchodzcow: jestes z PiS-u, nie chcesz islamu - jestes z PiS-u, widzisz jak UE czytaj Niemcy, skubie Polske - jestes z PiS-i, widzisz, ze do Polski zjezdzaja dupne towary trzeciej i czwartej jakosci za ceny wyzsze niz na zachodzie maja towary lepszej jakosci - jestes z PiS-u.... itd, itd... jednym slowem nie z PiS-u sa wylacznie ci, ktorzy reaguja jak trzy malpy: nie mowic, nie slyszec, nie widziec. Odpowiedz Link
rena-ta49 Lepiej bym tego nie okreśiła! 15.01.18, 20:30 Niektórzy nie chcą widzieć ,słyszeć ,mówić. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Rozsiewanie chorób 13.01.18, 19:21 Jest petycja w tej sprawie,można podpisać: secure.avaaz.org/pl/petition/Sejm_III_RP_Zlikwidowania_zjawiska_chemitralis_nad_Polska/?wLBrabb Ja już dawno to podpisałam Odpowiedz Link
a74-7 Re: Rozsiewanie chorób 14.01.18, 21:27 U nas juz zapowiadali strasznie "mocna" grype,idzie ponoc od strony Irlandii,kilka smiertelnych przypadkow od powiklan ,goraczka 40 stopni... Odpowiedz Link
rena-ta49 Nie wiem co gorsze? 15.01.18, 07:32 newsbook.pl/2018/01/13/migranci-afrykanscy-przynosza-nieuleczalna-mutacje-gruzlicy-do-europy/ Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Nie wiem co gorsze? 15.01.18, 10:14 A jak Kaczor mowil ze wraz z imigrantami importujemy grozne, czesto nieuleczalne choroby, to wszyscy sie z niego nabijali. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Nie wiem co gorsze? 15.01.18, 17:23 al-szamanka napisała: > A jak Kaczor mowil ze wraz z imigrantami importujemy grozne, czesto nieuleczaln > e choroby, to wszyscy sie z niego nabijali. > > Mało,ze się nabijali,oni Go podle atakowali! Odpowiedz Link
al.1 Re: Rozsiewanie chorób 15.01.18, 18:32 a74-7 napisał: > U nas juz zapowiadali strasznie "mocna" grype,idzie ponoc od strony Irlandii,kilka > smiertelnych przypadkow od powiklan ,goraczka 40 stopni... Wpedzanie w choroby i zgony przez trucie z powietrza to rzecz jasna jeden z morza stosowanych sposobów ludobójstwa, eufemistycznie zwanego depopulacją. Nawet watykan to popiera. nautilus.org.pl/news24,258,albo-ludzkosc-podejmie-walke-z-przeludnieniem-albo-nasza-cywilizacje.html Odpowiedz Link