Dodaj do ulubionych

RPO wybrany prof M. Wiącek

08.07.21, 21:04
https://pbs.twimg.com/media/E5yQpztWQAUiPKW?format=jpg&name=small
www.wprost.pl/kraj/10466794/marcin-wiacek-nowym-rpo-kim-jest-sylwetka-zyciorys.html
Skrajny lewak Bodnar wreszcie odchodzi!!
Obserwuj wątek
    • al-szamanka Re: RPO wybrany prof M. Wiącek 08.07.21, 21:46
      Wygląda na to, że ma szanse będzie... chociaż mam mieszane uczucia w związku z tym, że to kandydat opozycji.
      • rena-ta49 Re: RPO wybrany prof M. Wiącek 09.07.21, 07:04
        al-szamanka napisała:

> Wygląda na to, że ma szanse będzie... chociaż mam mieszane uczucia w związku z
        > tym, że to kandydat opozycji.
        >

Pożyjemy ,zobaczymy.Obyśmy się nie rozczarowali.
      • rena-ta49 Re: RPO wybrany prof M. Wiącek 09.07.21, 07:08
        al-szamanka napisała:

> Wygląda na to, że ma szanse będzie... chociaż mam mieszane uczucia w związku z
        > tym, że to kandydat opozycji.
        >

Jeśli nie bedzie większym komuchem od Bodnara,to juz powinno być lepiej.
        • al-szamanka Re: RPO wybrany prof M. Wiącek 10.07.21, 20:20
          rena-ta49 napisała:

> Jeśli nie bedzie większym komuchem od Bodnara,to juz powinno być lepiej.

Ale dlaczego tym razem PiS poparł kandydaturę opozycji. Ma już dość przepychanek, czy może ten facet nie ma jeszcze spranego mózgu, a oni o tym wiedzą.
          • rena-ta49 Re: RPO wybrany prof M. Wiącek 11.07.21, 08:17
            al-szamanka napisała:

> rena-ta49 napisała:
            >
            >
            > > Jeśli nie bedzie większym komuchem od Bodnara,to juz powinno być lepiej.
            >
            >
            > Ale dlaczego tym razem PiS poparł kandydaturę opozycji. Ma już dość przepychane
            > k, czy może ten facet nie ma jeszcze spranego mózgu, a oni o tym wiedzą.
            >

Chyba jedno i drugie. PiS musiałby po 15 lipca na to stanowisko wprowadzić komisarza.Za mało czasu.
            • rena-ta49 Re: RPO wybrany prof M. Wiącek 21.07.21, 21:22
              Prof. Marcin Wiącek powołany na RPO. Nareszcie koniec tego żenującego spektaklu i szarpaniny wokół obsadzenia funkcji Rzecznika.
              • al-szamanka Re: RPO wybrany prof M. Wiącek 21.07.21, 21:54
                rena-ta49 napisała:

> Prof. Marcin Wiącek powołany na RPO. Nareszcie koniec tego żenującego spektaklu
                > i szarpaniny wokół obsadzenia funkcji Rzecznika.

Teraz trzeba poczekać i zobaczyć, co dla niego najważniejsze. W dalszym ciągu mam obawy...
                • rena-ta49 Re: RPO wybrany prof M. Wiącek 22.07.21, 07:24
                  Też czekam na jego poczynania, słuchając go w Senacie dało sie zauważyć,że co innego mówił w Sejmie,a
                  dla Senatu zmienił zdanie?
                  Jedynym plusem z wczorajszego wysłuchania to to :" Konstytucja RP jest ważniejsza niż instytucje prawne UE" Chyba ,że zmieni też zdanie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka