ewelinkowska 28.04.08, 18:51 przeszlo mi...tak troszku..przynajmnie przestalam plakac... postanowilam, ze swiat sie nie konczy..ze trzeba isc dalej..bylo ciezko ale co poradzic? jezeli ktos mnie nie chce... zrobilam krok do przodu...umowilam sie na masaz... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
darima_ka Re: czuje sie juz troche lepiej... 28.04.08, 18:54 trzeba podobno "klin" klinem wybijać , rozejrzyj sie fajni faceci też sąDD Odpowiedz Link
ewelinkowska Re: czuje sie juz troche lepiej... 28.04.08, 18:56 darima_ka napisała: > trzeba podobno "klin" klinem wybijać , > rozejrzyj sie fajni faceci też sąDD ja nwiem ze sa...ale jak narazie nie chce...za wczesnie... Odpowiedz Link
inka-1 Re: czuje sie juz troche lepiej... 28.04.08, 18:54 Nie warto plakac przez faceta...znajdziesz jeszcze kogos kto Cie doceni i pokocha szczerze... Odpowiedz Link
darima_ka Re: czuje sie juz troche lepiej... 28.04.08, 18:57 Też tak myślę, wszystko musi dobrze się zakończyć !! Odpowiedz Link
ewelinkowska Re: czuje sie juz troche lepiej... 28.04.08, 18:58 inka-1 napisała: > Nie warto plakac przez faceta...znajdziesz jeszcze kogos kto Cie > doceni i pokocha szczerze... łatwo powiedziec trudniej wykonac...Widzisz, ja naprawde Go kochalam i kocham nadal...ale co poradzic jak ktos mnie nie chce... jeszcze nigdy nie czulam sie tak zle...dzis jednak jak poszlam do moich dzieci w przedszkolu, doszlam do wniosku ze poswiece sie dla nich..nie bede sie zamartwiac.. Odpowiedz Link
ewelinkowska Re: czuje sie juz troche lepiej... 28.04.08, 18:55 bylam czerowna jak piwonia jak sie umawialam na ten masaz bo to jest moj kolega z pracy..ktory jest rowniez masazysta.. ojj, tylko nie myslcie sobie czegos...bo to nieprawda... trzeba sie zrelaksowac i rozluznic..zwlaszcza, ze naprawde przeszlam duzo przez ostatnie dni...masaz jest najlepsza forma jak dla mnie... Odpowiedz Link
darima_ka Re: czuje sie juz troche lepiej... 28.04.08, 18:58 Też chodziłam na takie masaże, to cudownie robi DD Odpowiedz Link
ewelinkowska Re: czuje sie juz troche lepiej... 28.04.08, 18:59 zwlaszcza ze masazysta przystojny... Jezu, juz przestaje....chyba humor mi wraca Odpowiedz Link
skorpionica11 Re: czuje sie juz troche lepiej... 28.04.08, 18:59 ewelinkowska napisała: > zwlaszcza ze masazysta przystojny... Jezu, juz przestaje....chyba humor mi wraca hihiihh Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Re: czuje sie juz troche lepiej... 28.04.08, 20:17 No i dobrze. Jako "pocieszacz" z dystansu, nie jestem kompetentny, więc się nie wypowiem n/t skuteczności masażu w Twojej (Ewelinki) sytuacji. Odpowiedz Link
ewelinkowska TADEK!!!!! 28.04.08, 20:29 no wiesz co! ja tylko i wylacznie w celach zdrowotnych...koniec kropka! Slyszysz? czy mam powtorzyc duzymi literami? Odpowiedz Link
legwan4 Re: TADEK!!!!! 28.04.08, 20:39 Nie ważne,czy w celach zdrowotnych,czy odstresowych;DD Świat dalej się kręci,a życie trwa....Szkoda czasu na rozpamiętywanie...,nie jest tego wart. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: TADEK!!!!! 29.04.08, 13:01 Legwanka ma rację , szkoda życia na rozpamiętywanie, trzeba szybko czymś(kimś) innym się zająć )) Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Spoko Ewelinka, tam nie było 28.04.08, 20:44 podtekstów. Czy Wy zawsze musicie w moich postach znaleźć coś o seksach?? Chyba przyjdzie mi tu mówić "świętymi słowami"? Odpowiedz Link
ewelinkowska Re: Spoko Ewelinka, tam nie było 28.04.08, 20:51 no Tadziu, Tadzienku juz nie gniewaj sie na Ewelinke...Ewelinka nic nie miala na mysli...ale Ty tez nie miej...nie naleze do kobiet ktore placza i rzucaja sie pod samochod dla milosci...podnosze sie i ide dalej.... Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Spoko Ewelinka, tam nie było 29.04.08, 13:04 ewelinkowska napisała: > no Tadziu, Tadzienku juz nie gniewaj sie na Ewelinke...Ewelinka nic nie miala n > a > mysli...ale Ty tez nie miej...nie naleze do kobiet ktore placza i rzucaja sie > pod samochod dla milosci...podnosze sie i ide dalej.... I tak trzymać !!)) Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Spoko Ewelinka, tam nie było 29.04.08, 13:01 tadeusz_ski.51 napisał: > podtekstów. Czy Wy zawsze musicie w moich postach znaleźć coś o seksach?? Chyba > przyjdzie mi tu mówić "świętymi słowami"? A Ty potrafisz? ;hihi)) Odpowiedz Link
samantha.1 Re: czuje sie juz troche lepiej... 01.05.08, 09:45 ewelinkowska napisała: > przeszlo mi...tak troszku..przynajmnie przestalam plakac... > postanowilam, ze swiat sie nie konczy..ze trzeba isc dalej..bylo ciezko ale co > poradzic? jezeli ktos mnie nie chce... > zrobilam krok do przodu...umowilam sie na masaz... Masz rację to wszystko minie , a Ty znajdziesz kogoś wartościowego na pewno!!! Odpowiedz Link