inka-1 30.04.08, 21:08 moze z nami pozostanie...i na pogaduszki bedzie wpadal czasem (im czsciej tym lepiej) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zak-1 Re: Witamy Zaka... 30.04.08, 21:13 Pewna osoba powiedziała,ze jest tu fajnie ... widze ze tak . Witam ))) Odpowiedz Link
darima_ka Re: Witamy Zaka... 30.04.08, 21:15 Dlatego koniecznie zostań z nami, sam sie pzrekonasz DD Odpowiedz Link
darima_ka Ineczko nie poganiaj 30.04.08, 21:20 Niech sie spokojnie rozejrzy wiesz to jest, trzeba sobie poczytać, a potem przystąpić do pisaniaDD Odpowiedz Link
inka-1 Sorrryyy jeszcze sie wystraszy,,, 30.04.08, 21:36 ze tak gonie do dzialania...no nie powoli...pomalutku...krok po kroczku..ale niech sie rozpedza ,bo ja niecierpliwa jestem... Odpowiedz Link
darima_ka Re: Sorrryyy jeszcze sie wystraszy,,, 30.04.08, 21:39 To nie lokomotywa ,hihiDD Odpowiedz Link
darima_ka Re: Sorrryyy jeszcze sie wystraszy,,, 01.05.08, 07:38 inka-1 napisała: > ze tak gonie do dzialania...no nie powoli...pomalutku...krok po > kroczku..ale niech sie rozpedza ,bo ja niecierpliwa jestem... Ineczko pośpiech to przy łapaniu pcheł jest wskazanyDDD Odpowiedz Link
samantha.1 Re: Witamy Zaka... 01.05.08, 09:51 zak-1 napisał: > Pewna osoba powiedziała,ze jest tu fajnie ... widze ze tak . > Witam ))) Ta osoba miała całkowitą rację, można się tutaj dobrze czuć , to konkretni ludzie tworzą tą atmosferęD Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Tak, dokładnie i ładnie! 02.05.08, 08:17 zak-1 napisał: > Pewna osoba powiedziała,ze jest tu fajnie ... widze ze tak . > Witam ))) -------- Pewna osoba miała świętą rację! Znakomicie trafiłeś, dziewczyny są super... ale nie dla mnie? Może Tobie się uda, bo jeśli chodzi o mnie, to nie wierzę w cuda? Witam i pozdrawiam )) Odpowiedz Link
zak-1 Re: Witamy Zaka... 01.05.08, 09:57 Samantha starałem sie Ciebie dogonić teraz na tych postach ...ale jestem bez szans))) Szybkobiegaczka esteś ))) Odpowiedz Link
samantha.1 Re: Witamy Zaka... 01.05.08, 10:02 zak-1 napisał: > Samantha starałem sie Ciebie dogonić teraz na tych postach ...ale > jestem bez szans))) > Szybkobiegaczka esteś ))) Bo dawno mnie tutaj nie było to czytania jest sporo D Odpowiedz Link
samantha.1 Re: Witamy Zaka... 01.05.08, 10:05 Hi,hi owszem szybka jestem , może to jakaś tesknota za WamiD Dobrze mi tutaj zawsze było, wszystkich znam z tego i innego forum Odpowiedz Link
zak-1 Re: Witamy Zaka... 01.05.08, 10:07 Ja tu dopiero zaczynam ,jestem też w innym , ale tam więksosć powyjezdzala ..a tutaj jest całkiem fajnie )) Odpowiedz Link
samantha.1 Re: Witamy Zaka... 01.05.08, 10:08 "Zakotwicz " tutaj bo tu są super ludzie Odpowiedz Link
samantha.1 Re: Witamy Zaka... 01.05.08, 10:12 Zyczę żebyś się tutaj naprawdę dobrze czuł, i dobrze bawił Odpowiedz Link
samantha.1 Ja początkowo też na innych trochę 01.05.08, 10:11 Popisywałam ale jak już w to forum wlazłam tak tutaj mnie ciągnie Odpowiedz Link
zak-1 Re: Ja początkowo też na innych trochę 01.05.08, 10:12 To na razie wypadam , mam robote....mimo swięta)) Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Również śpieszę powitać przedstawiciela 02.05.08, 08:13 płci męskiej, nas tu jak "na lekarstwo", posucha jak cholera! Sorry, że dopiero dzisiaj, ale wczoraj byłem w pracy odcięty od netu. Też mam dużą nadzieję, że z nami zostaniesz na stałe. Pozdrawiam Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Admiństwo ma założyć taki 02.05.08, 08:22 tradycyjnie ozdobny wątek imienny dla Forumka Zaka. I kwiaty dla faceta. Co jest? Gdzie są kwiaty?? To taka Wasza gościnność? A kielicha na lepszy humor? Też nie dały! Skąpe takie... DD Odpowiedz Link
darima_ka Re: Admiństwo ma założyć taki 02.05.08, 10:17 Na taki "opi....l, nie liczyłam , wątek imienny ozdobny -założony ale jak sam kiedyś mnie sztorcowałeś za wyróżnianie forumowiczów,nie mogę zrobić wyjątku i witać kwiatami mena,zresztą nie bardzo pasują kwiaty ,kwiatów nie dostawał Rotman , również Ty ich nie dostałeś, znów miałbyś powód do ataku na mnieDD Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Aha, no może z tymi kwiatami 02.05.08, 10:34 to trochu przegiąłem? Faktycznie, wcześniej menów tu jakoś tak słabo witano? Pewnie dlatego tylko ja zostałem? Zresztą, i tak nie mam gdzie iść, bo mnie nie chcą... Trudno, zostanę. Odpowiedz Link
zak-1 Re: Aha, no może z tymi kwiatami 02.05.08, 10:48 Dziękuję -kwiaty niepotrzebne )))Za to zyczliwość tak .... Podobacie mi sie wszyscy)))) Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Re: Aha, no może z tymi kwiatami 02.05.08, 10:56 Spoko, to tak na początku są takie milutkie. Później gdy się "oswoją" i nabiorą pewności, że gdzieś nie umkniesz, to zobaczysz! Ja mam to na codzień! Atakują mnie wszystkie i nic z tego nie mam!? Znoszę te razy i ciosy z pokorą i co? Nic! Zero sukcesów... tych no... podrywowych DD Odpowiedz Link
zak-1 Re: Aha, no może z tymi kwiatami 02.05.08, 12:21 Wiesz ,ja już jestem zajęty od 23 lat.,Cięzko im bedzie, ale niech probują ))) Odpowiedz Link
darima_ka Re: Aha, no może z tymi kwiatami 02.05.08, 12:33 Spoko , to tylko ściemy są, a nie żadne podrywyDD Odpowiedz Link
darima_ka Re: Aha, no może z tymi kwiatami 02.05.08, 12:29 tadeusz_ski.51 napisał: > to trochu przegiąłem? Faktycznie, wcześniej menów tu jakoś tak słabo witano? > Pewnie dlatego tylko ja zostałem? Zresztą, i tak nie mam gdzie iść, bo mnie nie > chcą... Trudno, zostanę. nawet nie próbuj mykać, bo i tak Cię będziemy ścigać,Ty takiego "boroka" tylko udajesz, a milutko Ci z nami że ojjjDDD Odpowiedz Link