iwoncia102 12.07.08, 18:59 Czy sparżyliscie sie na przyjaciołach?? ja tak i jest mi smutno dlatego ale pewna jestem ,że jeden mi prawdziwy został i nie zapomne o nim,,,, Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
inka-1 Re: pseodo---PRZYJACIELE 12.07.08, 19:02 Bardzo bolesnie ...bardzo zawiodlam sie na osobie a nawet 2 ktore mienily sie byc moimi przyjaciolmi,dzis mam kolezanki,kolegow ..przyjacielam jestem sama sobie... Odpowiedz Link
darima_ka Re: pseodo---PRZYJACIELE 12.07.08, 22:14 iwoncia102 napisała: > Czy sparżyliscie sie na przyjaciołach?? ja tak i jest mi smutno dlateg > o ale pewna jestem ,że jeden mi prawdziwy został i nie zapomne o n > im,,,, No takiego przyjaciela prawdziwego nie tylko nie można zapomnieć , ale wręcz trzeba szanować i docenić , bo to dziś rzadkość Odpowiedz Link
darima_ka Re: pseodo---PRZYJACIELE 12.07.08, 22:15 Mam jedną bardzo serdeczną przyjaciółkę ,jest mi bardzo bliska, na innej która wydawała się też przyjaciółką mocno się zawiodłam;P Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 A ten prawdziwy 15.07.08, 13:25 iwoncia102 napisała: > ... ale pewna jestem ,że jeden mi prawdziwy został i nie zapomne o > nim,,,, --------- nie ma przypadkiem na imię Rafał? Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Re: A ten prawdziwy 16.07.08, 19:01 No co? Znam taką jedną parę z Oławy osobiście, Iwoncia i Rafałek, może przez przypadek...?? Odpowiedz Link
darima_ka Re: A ten prawdziwy 16.07.08, 19:07 Nie no nić cieszę się ze masz tylu znajomych DD Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Bo w przeciwieństwie do niektórych 16.07.08, 19:10 wyjątków, większość ludzi mnie lubi, wiesz? Odpowiedz Link
darima_ka Re: Bo w przeciwieństwie do niektórych 16.07.08, 19:14 Ależ Tadziu jestem tego pewna, ani przez myśl by mi nie przeszło myśleć inaczej DDD Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 A ja wcale nie jestem 16.07.08, 19:16 pewien tego, czego Ty jesteś pewna. Bo z kobietami to tak zawsze, nigdy nie można przewidzieć, co toto se wymyśli... Odpowiedz Link
darima_ka Bo my zmienne 16.07.08, 19:17 Ale macie za to wesoło z nami, się nie nudzicie DD Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 No właśnie, zmienne, czasami aż za 16.07.08, 19:22 bardzo. Być może ta "zmienność" powoduje, że niektórzy faceci zmieniają preferencje? Nie wykluczone, że mają dość tych Waszych fanaberii?? Odpowiedz Link
darima_ka Re: No właśnie, zmienne, czasami aż za 16.07.08, 19:23 Nie wykluczone że to najlepsza ,z najlepszych wymówek ;DDD Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 A inna, może ważniejsza, 16.07.08, 19:28 że seks z kobietami już przestał być atrakcją. Czymś pożądanym, trudno dostępnym. Teraz wszystko jest szybko, łatwo i bez problemów. Hahaha Odpowiedz Link
darima_ka Re: A inna, może ważniejsza, 16.07.08, 19:33 Nooo, Tadziu trudno ,żeby dla tak doświadczonego faceta jak Ty to była jeszcze atrakcja, chyba ze.... Odpowiedz Link
zak-1 Re: A inna, może ważniejsza, 16.07.08, 20:22 To podstęp Tadzia Dla niego nigdy nie przesaniecie , być atrakcyjne ))) Dla mnie tez . Odpowiedz Link
skorpionica11 Re: pseodo---PRZYJACIELE 16.07.08, 20:25 iwoncia102 napisała: > Czy sparżyliscie sie na przyjaciołach?? ja tak i jest mi smutno dlateg > o ale pewna jestem ,że jeden mi prawdziwy został i nie zapomne o nim,,,, niestety i to nie raz na "dobrych/bliskich-znajomych" sie spazylam ;/ Odpowiedz Link
samantha.1 Re: pseodo---PRZYJACIELE 16.07.08, 20:49 A ja przyjaciela nie mam , mam wiele koleżanek/ów, ale w przyjaźń damsko-męską nie wierzę.... już Odpowiedz Link
zak-1 Re: pseodo---PRZYJACIELE 16.07.08, 20:58 Przynajmniej się do tego przyznajesz, bo większsć dziewczyn wierzy w taką przyjażn . Może to jest mozliwe ... ale ja sie z tym nie spotkałem . Zawsze się to kończyło :rozwodem : ... z roznych powodów .Przeważnie on był winien . Odpowiedz Link