tadeusz_ski.51 16.10.08, 13:54 Muszę sypnąć Zaka, że daję człowiekowi forum a On nie chce!? Fajne ukryte forum! No nie wiem, dlaczego mu nie pasuje?? Przecież tam już... no dobra, co tam, to nieważne, ale dobrze jest! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tadeusz_ski.51 No co?? 16.10.08, 14:19 Przeciez nic nie powiedziałem jakie tam Kazik ma możliwości... Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Ty nie musisz, 16.10.08, 14:25 bo wszystko wiesz, przecież jesteś uczestnikiem, nie? hihi... Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Ty nie musisz, 16.10.08, 14:43 Noooo zaproszenie dostałam owszem ,ale jakoś nie miałam czasu tam zajrzeć Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Przyznaję! 17.10.08, 14:23 rotman69 napisał: > to błąd -------- Powinienem był wiedziec od razu, że Kazik sie do tej funkcji nie nadaje! Tak! Podjąłem męską decyzję i Tomkowi to forum oddaję! Mistrzu Rotman! Bierz z całym dobytkiem! Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 No widzisz Mistrzu Rotman!? 17.10.08, 14:32 Nawet Renia chce żebys był Adminem, to daje do myślenia... hihi Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: No widzisz Mistrzu Rotman!? 17.10.08, 14:34 Tadziu , bo takie forum powinien mieć ktoś młody. Panom w Twoim wieku raczej dostojność przystoi Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Taaaaaa, a jak jestem "dostojny" 17.10.08, 14:38 i staram się pisać "mądrze" to nic, żaden odzew! Nikt nie daje głosu! Pier...lę taką dostojność! Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 A teraz Wam powiem 17.10.08, 19:49 że Kazik Zak boi sie... romansów! A może żony?? Kazik, zrezygnowałem z demoralizowania Ciebie, spróbuję z Tomkiem Rotmanem... Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Źle Darimka, źle! 18.10.08, 11:02 darima_ka napisała: > Czy to źle że boi się zony? ------- Małżeństwo powinno traktować się po partnersku, a nie tak, że jedno wymusza coś na drugim! Kazik ma prawo do własnych poglądów i tej wolności osobistej zawartej w sferze intymności... Nie można straszyć, grozić, czy stosować innej formy przemocy, jeśli człowiek chce skorzystać z należnych mu praw! A co to, nawet nie ma mieć prawa do cichego skoku w bok? Czy ma być niewolnikiem swojej żony czy co??? Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Źle Darimka, źle! 18.10.08, 16:34 Jeśli Kazik traktuje swoje po partnersku , nie grozi , nie straszy po prostu jest wierny , to chyba też partnerstwo co nie? A do skoku w bok może mieć prawo tylko , pytanie czy chce z tego prawa korzystać... Odpowiedz Link
darima_ka Bo Ty wszystkich demoralizujesz 17.10.08, 19:52 Taki demoralizator z Ciebie hihi Odpowiedz Link