pmisiek_kosmaty 08.01.09, 17:09 żeby ststystykę Tadzia popsuć Tadzia, wyjdź z kątka, nie fochaj się, bo foch to atrybut kobiecy. Czyżbyś pcię zmienił? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pmisiek_kosmaty Re: Zakładam wątek 08.01.09, 18:03 O mamulu, to on kobita jest, a to gadanie o podrywaniu to przykrywka!!! Odpowiedz Link
darima_ka Re: Zakładam wątek 08.01.09, 18:38 Mówisz Miska? kurde a ja się wahałam , a gdybym tak uległa , tym podrywom ale byłaby wtopa Odpowiedz Link
pmisiek_kosmaty Re: Zakładam wątek 08.01.09, 18:51 No co Ty.. byłabyś kul i dżezi, trendi lansiara Odpowiedz Link
pmisiek_kosmaty Re: Zakładam wątek 08.01.09, 19:06 E tam, pewnie go żona do trzepania dywanów zapędziła, to wymyślił, że się na nas focha Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Kurde, to już się całkiem zamotałem!? 09.01.09, 09:32 pmisiek_kosmaty napisała: > żeby ststystykę Tadzia popsuć -------- To ja coś wczoraj o dużej ilości zakładanych wątków gadałem! Ale dalej, to już nie do mnie? pmisiek_kosmaty napisała: > Tadzia, wyjdź z kątka, nie fochaj się, bo foch to atrybut kobiecy. ------- Też tak myślę, ale w czym problem? Przecież piszesz do Tadzi - kobiety. Odpowiedz Link