arnoszta Arnoszta zerknęła. 10.01.09, 17:01 Zerknęła chociaż nie lubi ludzi, którzy nie lubią huanistów;') I Arnoszta (imię auytentyczne po babci-babcia była Czeszką) pięknie dziękuje za odrobinę uśmiechu Arnoszta miała dziś "ciężki" dzień. Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Re: Arnoszta zerknęła. 10.01.09, 18:48 arnoszta napisała: > Arnoszta miała dziś "ciężki" dzień. ------ Będę spekulował - miałaś kaca? No ja też kaca ciężko przechodziłem, bo najczęściej o jednego za dużo wypiłem. Problem w tym, że nigdy człowiek nie wie, który to kieliszek powinien być ostatni żeby nie mieć kaca?? Odpowiedz Link
arnoszta Re: Arnoszta zerknęła. 11.01.09, 06:40 Nie miałam wczoraj kaca, nie ma dziś kaca. Uważasz, ze tylko wtedy ma się ciężki dzień? Albo że zawsze mama kaca? Odpowiedz Link
zak-1 Re: Arnoszta zerknęła. 11.01.09, 10:04 Arnoszta a co to żle miec kaca /?? To znaczy , ze sie dobrze wczoraj bawiłaś Ja dzisiaj nie mam i ci zazdroszczę Odpowiedz Link
tropem_misia1 a ja zerkam do 11.01.09, 10:13 lusterka a policzek dalej bania ale nie boli Odpowiedz Link
arnoszta A ja chyba nie będę zerkać do lusterka. 11.01.09, 10:20 Według Tadka i Zaka jestem cały czas na kacu, to po mam zerkać? Wzrok zamglony, oczy zaczerwienione i w ogóle nieciekawie się wygląda. Odpowiedz Link
zak-1 Re: A ja chyba nie będę zerkać do lusterka. 11.01.09, 10:21 Chyba nie doczytałem czegoś ....to po czym ten wygląd ???grypa ? Odpowiedz Link
tropem_misia1 :)))))))))) 11.01.09, 10:27 Zaku,alkohol chluba ludzkości czyni nas takimi dorodnymi,że hej Grypa zresztą ma podobne objawy, poza tym podobnie jak alkohol zwala z nóg tyle ,że grypa trzyma za nogi długo alkohol bardziej zdrowy? Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: a ja zerkam do 11.01.09, 10:28 arnoszta napisała: > Jeszcze bardzo boli? Współczuję. już nie mamię się ketanolem Odpowiedz Link
arnoszta Re: a ja zerkam do 11.01.09, 10:32 No to uważaj, bo... niewiadomo co gorsze, osławiony kociokwik czy takie omamienie Podobno jak spuchnie to już nie boli tak bardzo, temu akurat zaprzeczam. Odpowiedz Link
tropem_misia1 spuchło bo 11.01.09, 11:02 mi rozdłubał dziąsło. Ciął zęba na kawałki by go usunąć. Co ja piszę, nie ciął ,ale PIŁOWAŁ!!!!!!! Minie Odpowiedz Link
arnoszta Re: spuchło bo 11.01.09, 11:18 Dentysta sadysta! Teraz może być tylko lepiej, zdrowia życzę Odpowiedz Link
darima_ka Re: spuchło bo 11.01.09, 17:47 tropem_misia1 napisała: > mi rozdłubał dziąsło. > Ciął zęba na kawałki by go usunąć. > Co ja piszę, nie ciął ,ale PIŁOWAŁ!!!!!!! > Minie Matulu , jak Ty Tropciu to wytrzymała ? <przytulam> > Odpowiedz Link
ryszq Tadek!- rozbawiło mnie setnie:).... 11.01.09, 19:39 ....ale czy adresy nie powinny być wpisane w rubryce DW ?- bo ktoś może mieć pretensje , że mu spuchnie książka adresowa A poza tym okej! Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Czyli ok. 12.01.09, 10:29 ryszq napisał: > ....ale czy adresy nie powinny być wpisane w rubryce DW ... ------- Ba, powinny i chciałbym, ale jak to zrobić przy takiej ilości odbiorców? Każdego oddzielnie wpisywać, to dużo czasu i duża możliwość pomyłki, a gdy tak jak dotychczas, to klikam opcję "Pokaż kontakty" jednym "ptaszkiem" zaznaczam wszystkich i poszło! Odpowiedz Link