tadeusz_ski.51 06.05.09, 12:12 zdominowały osoby preferujące styl "nie wypada"? Trudno, z takimi ludźmi nie lubię, nie chcę i nie mam o czym gadać. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zak-1 Re: Zdaje mi się, że to forum 06.05.09, 12:58 Ciezki charakter masz ..... a to moim zdaniem inspirujące - przekonywac się wzajemnie . Jakby wszyscy byli na "wypada " też byłoby nudno. Odpowiedz Link
pmisiek_kosmaty Re: Zdaje mi się, że to forum 06.05.09, 13:16 Tadzio jest jak Kali - Kali śmiać się z innych - wypada, śmiać się z Kalego - nie wypada Tadziu, nie dąsaj się jak panienka, bo to nie wypada Odpowiedz Link
darima_ka Re: Zdaje mi się, że to forum 06.05.09, 16:28 Każdy z nas jest innym człowiekiem to wiadomo nie od dziś, i zgadzam się z Tobą że gdyby było inaczej byłoby nudno, a nie o to chodzi na forach chyba? Odpowiedz Link
darima_ka Re: Zdaje mi się, że to forum 06.05.09, 16:26 Od ponad roku jak forum istnieje jego skład nie wiele sie zmienił , nie zauważam też różnicy w zachowaniach osób piszących na tym forum. Mi sie zdaje ,ze chodzi o coś całkiem innego , ale mogę się tylko domyślać i mylić jako że człowiek omylnym jest. Odpowiedz Link
ryszq Re: a tak w ogóle... 07.05.09, 08:54 ...to powiedzieć, że Tadek jest jak drożdże: i mam nieodparte wrażenie , że gdyby go nie było, forum straciłoby rumieńce.Oczywiście , że czasem bywa kontrowersyjny. I co z tego?- poza tym raczej krytyka zawsze powinna być co do treści , a nie do osoby. Pamietam , że mnie się też dostało za ostre słowa w sprawie homoseksualizmu na forum "Powracam", ale wcale się tym nie przejąłem.W końcu każdy ma prawo do swojego zdania. A poza tym wg mnie jest to najlepsze forum na gazecie, mimo , ze zdominowane przez płeć piekną i myślałem , że może mi to przeszkadzać. Okazało się , że wprost przeciwnie. I nawet jak nie piszę to lubię poczytać. Odpowiedz Link
ziolo.zielone Re: a tak w ogóle... 07.05.09, 10:04 ryszq napisał: A tak w ogóle to masz rację, że: > ...to powiedzieć, że Tadek jest jak drożdże: i mam nieodparte wrażenie , że gd > yby go nie było, forum straciłoby rumieńce. Tutaj też masz rację: Oczywiście , że czasem bywa kontrowe > rsyjny. I co z tego?- poza tym raczej krytyka zawsze powinna być co do treści , A tutaj uważam, że ja mam rację: Bywa też chamski i nie każdy, a raczej nie każda, bo bywa taki głównie wobec kobiet, musi się z tym godzić. Nawet jeśli Tadeusz i osoba wobec której zachowuje się grubiańsko są " tylko nickami". I często atakuje i krytykuje personalnie, niekoniecznie odnośnie tresci posta, nie zauważyłeś? Wciąż uważam, że w tym wypadku mam rację, bo swojego czasu mocno odczułam to grubiaństwo na własnej nickowej skórze. > Co właśnie zrobiłam >.W końcu każd > y ma prawo do swojego zdania. Odpowiedz Link
ryszq Re: a tak w ogóle... 07.05.09, 10:14 A wiesz ziółko, dlaczego nie przepadają za dźentelmenami perfekcjonistami?- ano dlatego , ze są zbyt idealni i dlatego nudni. Hmmm, mimo wszystko ważne jest i to , że niekiedy trzeba powiedzieć magiczne słowo "przepraszam". Odpowiedz Link
ziolo.zielone Re: a tak w ogóle... 07.05.09, 10:18 Wiem i sama nie przepadam za dżentelmenami perfekcjonistami. Są nudni i nieprawdziwi Ale czy sądzisz Ryszq, że pomiędzy nimi a drugim biegunem nie niczego? Odpowiedz Link
ryszq Re: a tak w ogóle... 07.05.09, 10:27 No wiem, wiem wiem. Zamierzam własnie wstawić tekst mocno kontrowersyny, ale muszę trochę nad tym popracować, tzn. w miarę go wygładzić. Narazie jeszcze się powstrzymuję - z drugiej jednak strony padło na tym forum tyle kontrowersji, że liczę w skrytości na to iż mi to ujdzie w dużej mierze na sucho Odpowiedz Link
ziolo.zielone Re: a tak w ogóle... 07.05.09, 10:33 A ja już miałam z góry przepraszać za nieelegacki tekst. No to bez przeprosin Jak ktoś skopie czyjąś dupę, potem przeprosi a potem znów kopie, to boli. Jak za długo boli, to przypomina się nawet pierwszy kopniak Teksy kontrowersyjne są dobre, bo można podyskutować. Ale nie muszą przecież być obraźliwe. Odpowiedz Link
ziolo.zielone Re: a tak w ogóle... 07.05.09, 10:35 Na sucho Ci ujdze, nie bój żaby. Co takiego może zrobić jakiś nick innemu nickowi? Odpowiedz Link
zak-1 Re: a tak w ogóle... 07.05.09, 12:04 Jednak czasami są ludzie tak wrazliwi , ze i nicowi mozna ublizyc . Ja biorę to wszystko jako zarty . Za dużo powagi mam w życiu . Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: a tak w ogóle... 07.05.09, 13:23 Nie szczyp się dawaj ocenimy a jak wypadnie dla Ciebie źle to mamy przecież jeszcze to : Odpowiedz Link
darima_ka Re: a tak w ogóle... 07.05.09, 16:30 Oczywiście zgadzam sie z Tobą ,że krytyka powinna być co do treści posta, i gdyby się tego trzymać , to byłoby ok. Czasem jednak wątek schodzi na "manowce" ktoś poczuje się obrażony i zarzuca "focha" albo też odpłaca i robi sie atmosfera "gęsta". Zgadzam się też z tym że to forum w jakiś sposób kreuje Tadeusz swoją osobą może właśnie dlatego ze jest kontrowersyjny w swoich wypowiedziach? Odpowiedz Link
darima_ka Oczywiście kontrowersyjne 07.05.09, 16:32 Treści postów wywołują polemikę ,i ważne jest chyba aby kiedy dojdzie to personalnych przepychanek umieć napisać to magiczne słowo "przepraszam" Odpowiedz Link
darima_ka Re: a tak w ogóle... 12.05.09, 16:37 Zauważ Ryszardzie że na wszystkich forach gazety większością są kobiety, nawet na "Forum Mężczyzna " pisze więcej kobiet niż mężczyzn Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: a tak w ogóle... 07.05.09, 13:18 Moim zdaniem wszystko wypada pod warunkiem że nikogo personalnie sie nie obraża Odpowiedz Link
zak-1 Re: I co Tadzio focha zarzuci ł? 07.05.09, 13:17 Nie wierze ,ze Tadzio rzucil nas .... moze troche odpoczywa i zbiera siły Odpowiedz Link
inka-1 Tadzio poswintuszyc chcial??? 07.05.09, 13:23 i nie ma z kim czy popolitykowac? Znudzilismy sie Tadziowi.... Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Tadzio poswintuszyc chcial??? 07.05.09, 13:29 To też możliwe ,ze zabrał zabawki , i na 'swoje" podwórko poszedł Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: I co Tadzio focha zarzuci ł? 07.05.09, 13:25 No wiesz tutaj mi groził , to już czuję się winna forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50394&w=94721684&a=94721684 Odpowiedz Link
krokodyl_13 Re: I co Tadzio focha zarzuci ł? 07.05.09, 13:28 No niech to będzie morze łez czy co. Jak bedzie chciał to wróci. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: I co Tadzio focha zarzuci ł? 07.05.09, 13:32 Płakać już dawno nie potrafię , wiec morza łez nie wyleję, a prawdą jest że wolna wola forum otwarte jak będzie chciał to wróci. Odpowiedz Link
rena-ta49 Swiat nie wierzy łzom 07.05.09, 13:42 www.youtube.com/watch?v=PHdHYnVZp0M&feature=related Odpowiedz Link
darima_ka Re: Swiat nie wierzy łzom 08.05.09, 16:50 Fajna lubię czasem posłuchać , chociaż piosenkarz z niego marny Odpowiedz Link