tadeusz_ski.51 03.09.09, 14:05 i duże spracowane ręce świadczyły o plebejskim pochodzeniu, dlatego nawet mieszczanki starały się dbać o dłonie i unikały słońca, a gdy trzeba było wyjść, osłaniały parasolkami. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rena-ta49 Re: Opalona twarz 03.09.09, 14:12 A teraz mieszczanki do solarium biegają ,żeby na murzynkę sie zrobić Co do rąk , ich wielkość chyba nie świadczy o tym jak pracujemy,ale raczej o tym jakie odziedziczyliśmy po rodzicach? Ich zniszczenie, owszem moze świadczyć o ciężkiej pracy Odpowiedz Link
darima_ka Re: Opalona twarz 03.09.09, 16:44 Opalona jestem tylko tyle ,ile słońce mnie dosięga w czasie chodzenia , muszę unikać z powodu alergii , wiec jestem z przymusu mieszczanką , chociaż chętnie bym się poopalała , to nie mogę buuuuu Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Ta idiotyczna i szkodliwa dla zdrowia 04.09.09, 19:05 moda na opaleniznę, na upodabnianie się białych kobiet do mulatek, co podobno ma świadczyć o dużym temperamencie, zrównuje wszystkie białe kobiety z dawnymi wieśniaczkami. A czy takie opalone można nazwać damami? Hahahahaaaaaaaa... mulatka damą??? Odpowiedz Link