czarnamama 18.02.08, 13:15 To ja serdecznie witam wszystkie Kury Domowe, choć ja to jestem Kokocha Domowa :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarnamama Re: doklejam się 19.02.08, 15:40 Ponieważ od rana robię "ko" + kocham tych moich chłopaków przeogromnie ;)A tak poważnie, trudno mi było najpierw(po latach pracy) pogodzić się, że jestem w domu a potem to się już tak zagnieździłam jak prawdziwa kokocha! Kokocha słodziej mi brzmi :) Odpowiedz Link
iloneczka27 Re: doklejam się 22.02.08, 09:33 i ja witam kokokokokochę:) ja tam kura chociaz tylna moja czesc sie rozrasta i kto wie moze juz niebawem ....:)) Odpowiedz Link
czarnamama Re: doklejam się 22.02.08, 10:04 Moje Drogie Kurki, Kureczki i Kokochy czy Kokoszeczki! Wiem, jesteśmy straszliwie zajęte tymi wszystkimi sprawami, co je mamy na głowie, ale trza rozruszać to forum, bo nam niechybnie padnie. A ja wtedy straszliwie smutna będę :( I kto da Nam siłę, kto Nas wspierać będzie jak nie My SAME!! Odpowiedz Link
aga-kosa Re: doklejam się 02.03.08, 19:34 myślę,że kiedy przestałyśmy chodzić do pracy ,wzięłyśmy sobie dodatkowe zajęcia domowe.Bo przecież my jesteśmy niepracujące kobiety.Wypada mieć wszystko tam gdzie trzeba jak mówi moja znajoma z Górnego Śląska.Wzięłam sobie radę do serca i teraz jak w dowcipie o nauczycielkach: idzie młoda nauczycielka z torbą pełną zeszytów,podręczników pod pachą.Mija nauczycielkę, która jest tuż przed emeryturą ,która ma tylko dziennik.-Pani to ma dobrze, wszystko ma w głowie... - Dużo niżej koleżanko ,dużo niżej. Skończyłam czytać Andrzeja Wójcikiewicza "Przebudzenie Cheopsa" pozwoliła mi nabrać dystansu do świata i uwierzyć,że istnieje coś jeszcze dlaczego warto pięknie żyć .aga Odpowiedz Link