a_gnieszka0 22.10.08, 09:16 Musze wię wam pochwalic (bo jestem starszanie zadowolona),że wczoraj pierwszy raz robiłam sushi.Rodzinka nie odeszła do stolu do póki nie zjadła całości a buziaki były tak usmiechniete że aż miło poptrzeć ;-) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
koontza2 Re: chwale sie ;-) 22.10.08, 12:20 ..z takich gotowych zestawów ? Cały czas sie do tego przymierzam :) Odpowiedz Link
a_gnieszka0 Re: chwale sie ;-) 22.10.08, 14:22 Nie, nie z gotowych, wszystko kupowalam osobno, nawet gotowa zaprawę do ryżu żeby nic nie pomieszac i zeby było łatwiej ;-)Ale widziałam takie gotowe zestwy jest tam chyba wszystko co potrzeba ;-) Odpowiedz Link
pinkdot Re: chwale sie ;-) 25.10.08, 09:25 Ja też niedawno debiutowałam z sushi, niestety nieświadoma mocy wasabi zwinęłam jedną rolkę z solidną ścieżką tegoż w środku...mąż i kolega okazali się być twardymi mężczyznami;). Odpowiedz Link
karla.80 Re: chwale sie ;-) 25.10.08, 19:23 a my dziś z mężem robimy sushi... już się nie mogę doczekać, bo uwielbiam... :) Odpowiedz Link