Dodaj do ulubionych

Bez stanika

18.10.05, 21:16
Dziewczyny z małymi cycuszkami. Proszę, chadzajcie bez staników, mozecie
sobie na to pozwolić. Nie lubię, jak wyglądają ramiączka, a do tego wypchany
gąbką stanik, Wlę bez
Obserwuj wątek
    • nikitka84 Re: Bez stanika 18.10.05, 22:08
      Ja czasami chadzam, ale wtedy za duzo chlopakow sie za mna oglada i mnie to
      troche krepuje. Wole nieco mniejsze powodzenie:)
    • hippophae Re: Bez stanika 18.10.05, 22:37
      ja chodzę, ale tylko w takich bluzkach w których biust wygląda jak biust a nie brak biustu.
      • nikitka84 Re: Bez stanika 18.10.05, 23:20
        Zapraszamy do nas forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=34355 :D
      • metwoh Re: Bez stanika 19.10.05, 16:13
        Tylko, że i tak nie wygrasz z tymi obficiej wyposażonymi przez naturę.
        Natomiast możesz chodzić bez, a one nie. A że faceci się oglądają- bo nas to
        kręci. Małe, duże- po prostu cycuszki.
        • nikitka84 Re: Bez stanika 19.10.05, 21:34
          Chociaz zdarzaj sie panowie wybitnie jednostronni:P Ale zgodze sie, ze kazde
          cycuszki wygladaja ladnie:) Tylko nie w kazdym stroju:P
    • zitrinka Re: Bez stanika 20.10.05, 12:40
      Chodze bez stanika tylko w upalne dni. Lubie te lekkie bluzeczki z koronka,
      namarszczone na dekolcie, w ktorych piersi tak łądnie sie prezentują. Czuje sie
      wtedy bardzo sexy. Zreszta wszyscy faceci sie wtedy gapia i bynajmniej nie z
      powodu mini rozmiaru. Nie załozyłabym tylko bardzo opietej koszulki, bo same
      sutki pod bluzka wydaja mi sie co jak co ale troche krepujaco wyzywajace. I to
      jest tak: ludzie patrzcie- nie mam stanika! A ja wole- ludzie, nie mam stanika,
      nie mam cyckow a mam prezencje :)
      • metwoh Re: Bez stanika 20.10.05, 15:26
        Superowo. Tak trzymaj.A nie masz cycków, tylko malutkie, ale cudowne
        cycuszki.Nie skrępowane kajdanami stanika.
        • zitrinka Re: Bez stanika 20.10.05, 17:30
          O matko.. :P
    • barbie26 Re: Bez stanika 20.10.05, 15:52
      uważam,że mały biust najfajniej wygląda w bluzeczkach z gołymi plecami i z
      przodu z przodu tzw. wodą.
      • metwoh Re: Bez stanika 21.10.05, 14:02
        Najlepiej wygląda sam w sobie. Jak jest goly i wesoły
        • nikitka84 Re: Bez stanika 21.10.05, 14:29
          A z tym sie zgodze:)
          • metwoh Re: Bez stanika 25.10.05, 07:45
            A co z opalaniem się bez stanika? Bo ja jestem za? Opalone cycuszki są świetne.
            • nikitka84 Re: Bez stanika 25.10.05, 18:44
              Hmmm... Ale niezdrowo sie tak opalac za bardzo, bo sa piersi na slonko wrazliwe
              i latwo o poparzenia i zmiany skorne. A tak z umiarem, to nie mam nic
              przeciwko, ale na jakiejs polnej laczce z ukochanym z dala od ludzi, bo niech
              inni mezczyzni biustami swoich ukochanych sie ciesza, a nie moim;)
              • metwoh Re: Bez stanika 26.10.05, 16:23
                Tylko Twój, żeby zobaczyć, nie musi iść na łąkę. Ale na pewno trzeba uważać, bo
                od słońca może biust wyglądać jak rodzynki. I wcale nie myślę o wielkości,
                tylko o zmarszczkach.
                • blonndynnka Re: Bez stanika 01.11.05, 19:13
                  Hmmm...a ja mam kompleksy jeżeli chodzi o wielkośc biustu;/ Jestem jeszcze
                  młoda - 14 latek mam ale już teraz mam kompleksy...;(
                  • metwoh Re: Bez stanika 02.11.05, 12:01
                    A co z nim jest nie tak? Cokolwiek by nie było, to dużo czasu masz jeszcze aby
                    osiągnął swój szczyt piękności. A Twoi rówieśnicy nie są jeszcze koneserami,
                    więc się nie martw.
                    • blonndynnka Re: Bez stanika 02.11.05, 13:17
                      Ojjj...żebyś ich poznał to byś wiedział ;]
                      • metwoh Re: Bez stanika 02.11.05, 16:56
                        A co może być. Na pewno uważasz, że są za małe, albo jeden jest trochę większy
                        od drugiego, co zapewne oprócz Ciebie nikt nie widzi. Nie bój się, na pewno
                        troszkę urosną.
                        • metwoh Re: Bez stanika 06.11.05, 12:22
                          Czyżby nikt więcej nie chodził bez stanika? dziewczyny- nie wstydźcie się!!!
                  • nikitka84 Re: Bez stanika 06.11.05, 12:44
                    Mi tam od 14 roku zycia nie urosl juz prawie:/ Moze z centymetr... Chociaz
                    niektorym pania to i do 20-stki piersi rosna, wiec nigdy nic nie wiadomo;) Z
                    tego co sie naczytalam, to biust swoja ostateczna wieklosc osiaga po urodzeniu
                    pierwszego dziecka. I powiem, ze najwieksze kompleksy mialam wlasnie majac
                    nascie lat. Szczesliwie nauczylam sie z wiekiem eksponowac swoja kobiecosc i z
                    mojego malego biustu rowniez uczynic swoj atut. No bo piersi to piersi, co nie?
                    Niezaleznie jakiego rozmiaru by nie byly;) W duzym stopniu pomogli mi to
                    osiagnac wlasnie mezczyzni:) Pozdrawiam cieplutko i nie daj sie kompleksom;)
                    • madzi1 Re: Bez stanika 21.11.05, 12:31
                      ja tez chodze bez, ale od niedawna. denerwuje mnie poza tym to ze nie mozna
                      kupic stanika w rozm 70A nie wypchanego tymi ochydnymi gabkami, a jak juz jakis
                      znajde to jakis nie taki jest! ogolnie od jakiegos dopiero czasu polubilam
                      swoje male piersi i mi zwisa i powiewa (nie biust:P) czy sie komus podoba czy
                      nie :) i nie pomagal mi w tym zaden facet :)
                      • nikitka84 Re: Bez stanika 21.11.05, 21:34
                        madra kobieta z Ciebie:)
                        • mm1124 Re: Bez stanika 23.11.05, 16:22
                          Tyle was tu pisze, a ja nie spotkałam jeszcze dziewczyny, która miałaby tak
                          mały biust jak ja.
                          • metwoh Re: Bez stanika 24.11.05, 08:56
                            Bo noszą wypchane, sztywne staniki. I dlatego każda ma biust. Tylko czar
                            pryska, kiedy my próbujemy sie do takiego biustu dobrać, a ona jest w zbroi.
                            Więc -wolę bez stanika. Wtedy małe cycusie są najseksowniejsze.
                            • mm1124 Re: Bez stanika 24.11.05, 11:16
                              Nie wierzę. Wolisz patrzeć na dziewczynę z zupełnie płaska klatką?
                              • metwoh Re: Bez stanika 24.11.05, 15:53
                                Jak odciskają się sutki, to wolę płaską, niż płaską w sztywnym staniku.
                                • mm1124 Re: Bez stanika 24.11.05, 18:53
                                  I tak nie uwierzę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka