metwoh 18.10.05, 21:16 Dziewczyny z małymi cycuszkami. Proszę, chadzajcie bez staników, mozecie sobie na to pozwolić. Nie lubię, jak wyglądają ramiączka, a do tego wypchany gąbką stanik, Wlę bez Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nikitka84 Re: Bez stanika 18.10.05, 22:08 Ja czasami chadzam, ale wtedy za duzo chlopakow sie za mna oglada i mnie to troche krepuje. Wole nieco mniejsze powodzenie:) Odpowiedz Link
hippophae Re: Bez stanika 18.10.05, 22:37 ja chodzę, ale tylko w takich bluzkach w których biust wygląda jak biust a nie brak biustu. Odpowiedz Link
nikitka84 Re: Bez stanika 18.10.05, 23:20 Zapraszamy do nas forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=34355 :D Odpowiedz Link
metwoh Re: Bez stanika 19.10.05, 16:13 Tylko, że i tak nie wygrasz z tymi obficiej wyposażonymi przez naturę. Natomiast możesz chodzić bez, a one nie. A że faceci się oglądają- bo nas to kręci. Małe, duże- po prostu cycuszki. Odpowiedz Link
nikitka84 Re: Bez stanika 19.10.05, 21:34 Chociaz zdarzaj sie panowie wybitnie jednostronni:P Ale zgodze sie, ze kazde cycuszki wygladaja ladnie:) Tylko nie w kazdym stroju:P Odpowiedz Link
zitrinka Re: Bez stanika 20.10.05, 12:40 Chodze bez stanika tylko w upalne dni. Lubie te lekkie bluzeczki z koronka, namarszczone na dekolcie, w ktorych piersi tak łądnie sie prezentują. Czuje sie wtedy bardzo sexy. Zreszta wszyscy faceci sie wtedy gapia i bynajmniej nie z powodu mini rozmiaru. Nie załozyłabym tylko bardzo opietej koszulki, bo same sutki pod bluzka wydaja mi sie co jak co ale troche krepujaco wyzywajace. I to jest tak: ludzie patrzcie- nie mam stanika! A ja wole- ludzie, nie mam stanika, nie mam cyckow a mam prezencje :) Odpowiedz Link
metwoh Re: Bez stanika 20.10.05, 15:26 Superowo. Tak trzymaj.A nie masz cycków, tylko malutkie, ale cudowne cycuszki.Nie skrępowane kajdanami stanika. Odpowiedz Link
barbie26 Re: Bez stanika 20.10.05, 15:52 uważam,że mały biust najfajniej wygląda w bluzeczkach z gołymi plecami i z przodu z przodu tzw. wodą. Odpowiedz Link
metwoh Re: Bez stanika 21.10.05, 14:02 Najlepiej wygląda sam w sobie. Jak jest goly i wesoły Odpowiedz Link
metwoh Re: Bez stanika 25.10.05, 07:45 A co z opalaniem się bez stanika? Bo ja jestem za? Opalone cycuszki są świetne. Odpowiedz Link
nikitka84 Re: Bez stanika 25.10.05, 18:44 Hmmm... Ale niezdrowo sie tak opalac za bardzo, bo sa piersi na slonko wrazliwe i latwo o poparzenia i zmiany skorne. A tak z umiarem, to nie mam nic przeciwko, ale na jakiejs polnej laczce z ukochanym z dala od ludzi, bo niech inni mezczyzni biustami swoich ukochanych sie ciesza, a nie moim;) Odpowiedz Link
metwoh Re: Bez stanika 26.10.05, 16:23 Tylko Twój, żeby zobaczyć, nie musi iść na łąkę. Ale na pewno trzeba uważać, bo od słońca może biust wyglądać jak rodzynki. I wcale nie myślę o wielkości, tylko o zmarszczkach. Odpowiedz Link
blonndynnka Re: Bez stanika 01.11.05, 19:13 Hmmm...a ja mam kompleksy jeżeli chodzi o wielkośc biustu;/ Jestem jeszcze młoda - 14 latek mam ale już teraz mam kompleksy...;( Odpowiedz Link
metwoh Re: Bez stanika 02.11.05, 12:01 A co z nim jest nie tak? Cokolwiek by nie było, to dużo czasu masz jeszcze aby osiągnął swój szczyt piękności. A Twoi rówieśnicy nie są jeszcze koneserami, więc się nie martw. Odpowiedz Link
blonndynnka Re: Bez stanika 02.11.05, 13:17 Ojjj...żebyś ich poznał to byś wiedział ;] Odpowiedz Link
metwoh Re: Bez stanika 02.11.05, 16:56 A co może być. Na pewno uważasz, że są za małe, albo jeden jest trochę większy od drugiego, co zapewne oprócz Ciebie nikt nie widzi. Nie bój się, na pewno troszkę urosną. Odpowiedz Link
metwoh Re: Bez stanika 06.11.05, 12:22 Czyżby nikt więcej nie chodził bez stanika? dziewczyny- nie wstydźcie się!!! Odpowiedz Link
nikitka84 Re: Bez stanika 06.11.05, 12:44 Mi tam od 14 roku zycia nie urosl juz prawie:/ Moze z centymetr... Chociaz niektorym pania to i do 20-stki piersi rosna, wiec nigdy nic nie wiadomo;) Z tego co sie naczytalam, to biust swoja ostateczna wieklosc osiaga po urodzeniu pierwszego dziecka. I powiem, ze najwieksze kompleksy mialam wlasnie majac nascie lat. Szczesliwie nauczylam sie z wiekiem eksponowac swoja kobiecosc i z mojego malego biustu rowniez uczynic swoj atut. No bo piersi to piersi, co nie? Niezaleznie jakiego rozmiaru by nie byly;) W duzym stopniu pomogli mi to osiagnac wlasnie mezczyzni:) Pozdrawiam cieplutko i nie daj sie kompleksom;) Odpowiedz Link
madzi1 Re: Bez stanika 21.11.05, 12:31 ja tez chodze bez, ale od niedawna. denerwuje mnie poza tym to ze nie mozna kupic stanika w rozm 70A nie wypchanego tymi ochydnymi gabkami, a jak juz jakis znajde to jakis nie taki jest! ogolnie od jakiegos dopiero czasu polubilam swoje male piersi i mi zwisa i powiewa (nie biust:P) czy sie komus podoba czy nie :) i nie pomagal mi w tym zaden facet :) Odpowiedz Link
mm1124 Re: Bez stanika 23.11.05, 16:22 Tyle was tu pisze, a ja nie spotkałam jeszcze dziewczyny, która miałaby tak mały biust jak ja. Odpowiedz Link
metwoh Re: Bez stanika 24.11.05, 08:56 Bo noszą wypchane, sztywne staniki. I dlatego każda ma biust. Tylko czar pryska, kiedy my próbujemy sie do takiego biustu dobrać, a ona jest w zbroi. Więc -wolę bez stanika. Wtedy małe cycusie są najseksowniejsze. Odpowiedz Link
mm1124 Re: Bez stanika 24.11.05, 11:16 Nie wierzę. Wolisz patrzeć na dziewczynę z zupełnie płaska klatką? Odpowiedz Link
metwoh Re: Bez stanika 24.11.05, 15:53 Jak odciskają się sutki, to wolę płaską, niż płaską w sztywnym staniku. Odpowiedz Link