joankb 12.11.08, 18:00 Logo jest ekstra i łączy oba fora. Dzięki wielkie dla autorki i dla kolaborantki autorki :DDD Od godziny próbuję napisać posta pod postem butters - i nic!!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
moonlight80 Re: Logo :)) 13.11.08, 15:19 Też mi sie od razu logo bardzo spodobało i rzuca sie w oczy tak pozytywnie Odpowiedz Link
butters77 Re: Logo :)) 13.11.08, 18:00 Och, super, że Wam się podoba! Przekażę, komu trzeba:DD Joankb, mam nadzieję, że nie masz już problemów z postami. Ja wczoraj od popołudnia do późnej nocy nie mogłam niczego dodać do wątków na Lobby. Tzn. na Lobby B, bo u Was mogłam:) Nie wiem, czy to kwestia tego, że blokowali administratorów, a na nie-swoim terenie można było gadać?:D Odpowiedz Link
joankb Re: Logo :)) 13.11.08, 18:06 Admini mieli się przejść po innych forach. Poczytać, pomyśleć..:))) Ja na LB mogłam pisać, tutaj - tylko nowe wątki. Dzisiaj już wszystko w normie. Odpowiedz Link
the_mariska Re: Logo :)) 13.11.08, 19:44 Też nie o to, bo chociaż moderuję offtopy to i tak mogłam tam wczoraj skutecznie plotkować (ze zgubnymi skutkami dla mojej edukacji). Nieważne, dobrze że już wszystko działa jak powinno :) Odpowiedz Link