Dodaj do ulubionych

skąd URWAŁ się Inter-motors

IP: *.chello.pl 18.10.10, 01:05
jak zrobić klienta w balona - rękawice Alpinestars WR-3 - cena przed promocją 524 PLn, cena "promocyjna" - 579 PLN ( cena z głowy marketera - 676 PLn - skreślona )...ja rozumiem że wrzutka w ŚM kosztuje ale żeby tak prostacko grzebać w naszych wewnętrznych kieszeniach... w internetowym official store 139,95 $
Obserwuj wątek
    • Gość: vfr rulles Re: skąd URWAŁ się Inter-motors IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.10.10, 19:26
      kilka lat temu jeszcze przed tzw kryzysem kupiłem tam kurtke alpinestars w dobrej cenie ale teraz jak sprawdzałem ten dodatek z niby promocję to na pewno pojadę do louisa zeby tam cos zakupić.
    • Gość: Szelby Re: skąd URWAŁ się Inter-motors IP: *.xdsl.centertel.pl 21.10.10, 16:31
      Nietety intermotors ma 2 ceny ,jednadla klienta idywidualnego , druga dla klienta z "numerkiem".
      Przez to traci klientow.
      • Gość: Potas Re: skąd URWAŁ się Inter-motors IP: *.stacje.agora.pl 25.10.10, 09:14
        No tak chyba nie do końca "traci klientów" bo roczny wzrost obrotów praktycznie od momentu powstania to ponad 30% w kazdym sezonie. Poza tym o ile wiem, kazdy kto ma na to ochotę może zostać klientem " z numerkiem".
        • shadow1977 Re: skąd URWAŁ się Inter-motors 26.10.10, 21:16
          To ja dodam od siebie coś co napisałem wcześniej o ich superpromocji:
          Pojechałem do intermotors na łopuszańską do wawy (ode mnie 150km) bo widziałem fajną kurteczkę dla siebie, już sobie mierzę i banan na ryju dopóki sprzedawca nie powiedział że promocja to owszem jest ale na rozmiar "S" tylko.
          A wszędzie trąbią jakie to mega wyprzedaże.
          Dobrze że do wawy nie jechałem specjalnie bo bym się lekko wku.............ł.
          Może ktoś sobie oszczędzi drogi czytając tego posta.
          pzdr
          • Gość: marcin Re: skąd URWAŁ się Inter-motors IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.10, 18:54
            inter-motors jaki inne tego typu sklepy nie mają cen na sztywno. trzeba się targować i już a jak nie to do widzenia kupie u konkurencji. w taki sposób zakupiłem kurtke macna cena wyjściowa 820zł w sezonie powiedziałem 700zł i za 729 kupiłem to samo z rękawiczkami. czasy mamy jakie mamy a oni żeby przetrwać muszą zejść z ceny a i tak jeszcze na tym zarabiają.
            • Gość: baba_zanetti Re: skąd URWAŁ się Inter-motors IP: *.subscribers.sferia.net 02.11.10, 21:56
              ta ulotka to jakaś ściema, ceny ciuchów off- road są zupełnie inne- oczywiście wyższe! I nic to że w ulotce jest inaczej- zawsze znajdzie się jakieś wytłumaczenie.
          • Gość: adam_yamaha Re: skąd URWAŁ się Inter-motors IP: *.bialnet.com.pl 20.03.11, 15:00
            Brawo Jasiu ;)) Każda promocja ma ograniczednia - nauczyć się czytać co jest napisane w promocji, wtedy unikniesz wielu problemów ;)) Ja kupiłem w dobrej cenie kombinezon z ALPINASTARS w czasie tej promocji. Zaoszczędziłem 568,00 zł. Pozdrawiam wszystkich ścigaczy.
    • pablo-se Re: skąd URWAŁ się Inter-motors 02.11.10, 22:12
      Gość portalu: bike'em all napisał(a):

> jak zrobić klienta w balona - rękawice Alpinestars WR-3 - cena przed promocją 5
      > 24 PLn, cena "promocyjna" - 579 PLN ( cena z głowy marketera - 676 PLn - skreśl
      > ona )...ja rozumiem że wrzutka w ŚM kosztuje ale żeby tak prostacko grzebać w n
      > aszych wewnętrznych kieszeniach... w internetowym official store 139,95 $

Częstym chwytem psychologicznym jest pisanie o promocjach gdzie cena danego produktu jest taka sama a niekiedy wyższa a obok jest umieszczona przekreślona zdecydowanie wyższa kwota.
      Rzadko kto pamięta cenę sprzed promocji i daje się naciągnąć w przekonaniu dokonania super transakcji.
    • Gość: dede Re: skąd URWAŁ się Inter-motors IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.10, 11:09
      nie wiem o co chodzi , ale kupiłem kurtkę adrenaline bulit za 419 a cena na półce 599 , mi osobiście podoba się ta promocja, wszystkie rozmiarówki były dostępne . ogólnie git.
      • Gość: motodebil Re: skąd URWAŁ się Inter-motors IP: *.147.93.53.nat.umts.dynamic.eranet.pl 05.12.10, 11:40
        jak nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o kasę. ;)
        A kiedy o kasę chodzi, to każdy "chłit marketinkowy' jest dozwolony.
        Bo , klient naśpan!
        • Gość: Inter Motors Re: skąd URWAŁ się Inter-motors IP: *.intercars.eu 07.12.10, 14:23
          Witam!
          Niestety błędy się zdarzają przy takiej ilości przygotowywanego materiału zdjęciowego, który znalazł się w gazetce. Pomyłka w cenach nie była zamierzona, lecz jest "czeskim błędem", gdyż jak widać cena w ulotce do ramki z rękawicami WR-3 Gore Tex została niechcący skopiowana z ramki powyżej od rękawic GP-PLUS. Pomyłka nie została wyłapana przy korekcie. Faktyczna cena rękawic WR-3 sprzed wyprzedaży to 531 zł, natomiast obecnie cena wyprzedażowa rękawic to 419 zł. Cena obowiązuje od 15.11.2010 i będzie aktualna do 31.01.2011 lub do wcześniejszego wyczerpania zapasów. Porównanie ceny wyrażonej w dolarach z oficjalnego sklepu Alpinestars nie ma przełożenia na polskie realia.

pozdrawiamy
          Zespół Inter Motors
          • Gość: bafar Re: skąd URWAŁ się Inter-motors IP: *.147.209.239.nat.umts.dynamic.eranet.pl 17.01.11, 09:35
            what "polskie realia "
    • devede Re: skąd URWAŁ się Inter-motors 22.01.11, 14:04
      nie wiem co Wy chcecie... ja kupilem kurtke alpina za 450 zl z tydzien temu... gdzie kosztuje wszedzie indziej grubo ponad 800...
    • Gość: kj Re: skąd URWAŁ się Inter-motors IP: 31.63.209.* 23.03.11, 21:58
      Intermotors to prawdopodobnie jedyny w RP serwis Triumpha.Mam T 509 i kupno papierowej uszczelki w intermotors to coś bardzo ale bardzo trudnego. DZIADOSTWO PRZEZ DUŻE D. A obsługa to baby z bazaru i dresy z wiejskiej potupajki. Części do Triumpha kupujcie w Niemczech szybciej i taniej.
      • Gość: ki Re: skąd URWAŁ się Inter-motors IP: *.elpos.net 01.09.12, 01:00
        inter-motors to generalnie jest tragedia. odwiedzilem oddzial bydgoski i zaluje czasu i paliwa... najpierw sie czeka az ktos cie obsluzy, jak juz ktos laskawie przyjdzie to dowiadujesz sie ze nic nie ma (na stronie internetowej oczywiscie wszystko jest zaznaczone ) cen nie ma przy produktach, sprzedawca robi jedna wielka łaske... ten sklep to malo smieszny zart
        • Gość: długii Re: skąd URWAŁ się Inter-motors IP: *.net.hawetelekom.pl 21.05.15, 13:22
          też jestem zdania,że ten sklep to żenada.Nic nie ma sklepie internetowym(choć wyraźnie pisze,że jest na stanie).Zamawiasz a później dostajesz maile z przeprosinami ,że to wina systemu!A o obsłudze w sklepie(Łódź) to można tylko powiedzieć (idioci do potęgi)raz specjalnie pojechałem po części bo niby są na miejscu-nie było i jeszcze to co chciałem dostałem zupełnie inne.O mały włos nie rozpierdzieliłem silnika przez kompetencje pracowników.Mówię ,że potrzebuje olej do 4T a on mi daje do 2T ale orientuje się dopiero w domu tuż przed samym wlaniem(podałem markę i model co więcej powiedziałem jaki to silnik z innego modelu malaguti madison/yamaha majesty).Po interwencji tylko przeprosiny i nic więcej!To nic ,że zostałem uziemiony na ponad tydzień gdyż spuściłem już stary olej.NIE POLECAM
    • litespeed Re: skąd URWAŁ się Inter-motors 10.11.11, 10:20
      Ile czekaliście najdłużej na przesyłkę z InterMotors? Ja czekam już 2,5 tygodnia (w poniedziałek miną 3 tygodnie). Co dziwne produkt (kask AGV AX-8) mają cały czas na stanie, a przez telefon (i w mailach) słyszę zwodzenia i przeprosiny za opóźnienie...
    • Gość: marider Re: skąd URWAŁ się Inter-motors IP: *.elpos.net 10.11.11, 20:10
      W Polszy wiekszosc "handlowcow" musi miec co najmniej 100% marzy. Przyklad z wczoraj: Sprzeglo (tarcza, docisk, lozysko) do hondy civic ima (hybryda) - ASO 1600zl, te same czesci OEM - znaczy oryginaly Honda - w ASO ale w UK - 137F+Vat=825zl z przesylka kurierem "next day" + dalszy zrzut do Polszy jakies 50zl. Czysty zysk ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka