Dodaj do ulubionych

GSX R 400RR

22.05.04, 00:13
bardzo bym prosil o informacje na temat tego moto:) moc,przyspieszenie
spalanie, czesci, itp.ogolnie czy warto cos takiego kupowac czy moze lepiej
gs 500 lub kawe zxr400!!
ppozdrawiam;)
Obserwuj wątek
    • motodawca1 Re: GSX R 400RR 22.05.04, 00:18
      www.motorbikes.be/en/
      poszukaj, może najdziesz jakieś interesujące informacje
      (podobny wątek był kilka dni temu - też poszukaj)
    • garfield500 Re: GSX R 400RR 22.05.04, 00:21
      owzsem byl, to byl moj watek,ale tamten byl na temat kawy a teraz znalazlem
      fajne suzuki na allegro i spodobalo mi sie tylko ze nic o tym moto nie wiem;)
      • motodawca1 Re: GSX R 400RR 22.05.04, 00:29
        troche jeszcze pamiętam jak ja kupowałem motor ()..
        taaaaaaaaaki wybór, a ja jeden....
        chyba najlepszą radą dla Ciebie jest byś kupił sobie to co Ci sie spodoba
        bardziej,
        nikt nie powie Ci byś kupił ten i tylko ten motor...
        no i chyba warto zajrzeć dokilku salonów, komisow....
        poodwiedzać inne fora...
        • akercocke Re: GSX R 400RR 22.05.04, 08:42
          naprawde ciekawa maszyna, bardzo zbliżona do kawy zxr 400 [wole jednak
          kawe :) ], ciekawy moto...na allegro za dobrą cene - czyli pewnie do remontu :),
          tak czy inaczej motor z tego co słyszałem/czytałem jest idealny jeśli lubisz
          małe szybkie maszyny, cudo na krętych trasach
          • wojtekk1000 Re: GSX R 400RR 22.05.04, 20:49
            zrezygnuj z gsxr 400!! i zakup kawasaki zxr400 - do niego jest o wiele wiekszy
            wybor czesi poniewaz pozostal w produkcji do roku 2002 (moze nawet jeszcze go
            produkuja) tak wiec z ew. zdomadzeniem czesci nie ma problemu!! a gsxr 400??
            heh!! wiadoma sprawa!!

Wojtek ZXR 750 (high speed) Wrocław!!
    • tomekzxr Re: GSX R 400RR 22.05.04, 23:04
      Gs 500 jest zdecydowanym softem przy gsxr i zxr ale jesli Ci odpowiada to juz
      twoja sprawa.Motocykle 4-cylindrowe o pojemnisci 400 byly robione prawie
      wyłącznie na rynek japonski bo tam takie ograniczenia (podobnie jak np. w
      niemczech i francji do 100KM).Z tego powodu zdobycie częsci do nich jest
      problemem .Wyjatkiem jest zxr400 który w momencie wejscia na rynek w 91 roku
      przerastal swoja epokę i jako chyba jedyna 400 byl w latach 91 do 99 w ofercie
      europejskiej.Ja wlasnie jeżdże takim sprzetem rok 93 i polecam.Z używanymi
      częsciami nie ma żadnego problemu.Pozatym sama kwestja marki suzuki czy kawa
      jest oczywista- suza nie jest zbyt solidna ( zawsze kładli nacisk na obnizenie
      kosztów).I zdaje sie ze gsxr 400 ma chlodzenie powietrzno olejowe tak jak 750 i
      1100 do 91 roku wiec to też jest słabsza strona w porównaniu do kawy.A zxr-y
      ostatnio mocno tanieją ,bo pod koniec sezonu tak mysle że bede go się pozbywał
      i widze ze za duzo sie wołac juz nie da.
      • seleron Re: GSX R 400RR 12.10.04, 17:08
        Właśnie zastanawiam się nad kupnem zxra, ale jak to jest z częściami ? Znasz
        jakieś sklepy, które mają lub sprowadzają części po rozsądnych cenach ? Byłbym
        wdzięczny za jakieś adresy, telefony, stronki.
        • tomekzxr Re: GSX R 400RR 15.10.04, 02:32
          U dealerów kawy( Rapid Poznań) wszystko do zxr 400 dostaniesz bez problemu.
          Jest tez dużo ludzi z częściami urzywanymi. W każdym numerze dizmaru i giełdy
          motocyklowej coś znajdziesz. Ja z czaęściami do mojego zxr nigdy nie miałem
          najmniejszego problemu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka