Gość: ciekawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.04, 20:20 Siema, chcialbym uslyszec wasze propozycje na temat jak moge usportowic swoja Jawke 50 Mustang. oczywiscie chodzi o wyglad czekam na propozycje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wojteq_st Re: tuning 13.09.04, 15:05 oo stary bedzie ciężko, łatwiej jest z silnikiem niż wyglądem. Sam mam koszmarka ;/;/ i z wyglądem to masakra. 1. napewno nie rób nic pod crossa czy coś takiego!!!, bo zostaniesz ukamienowany. 2. możesz spróbować wsadzić jakaś oponke.. może z ETZ 150 o ile rozmiar przypasi. 3. Malowanko na jakiś fajny kolor, ale raczej nie spray-em 4. Owiewki to tak jak z crossem 5. Możesz sie pobawić z elektryką i zrobić drugi obwód. Żeby zamiast świateł mieć np. jakąś żarówke pod silnikiem i błotnikiem czy coś takiego. Pod silnikiem sam miałem ;) Nie wiem, sam coś może wymyślisz ;) z piździkami jest ciężko P.S. do maja... ETZ 251 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: tuning IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 19:40 dzieki wielkie ze napisales napewno cos wymysle.... a gdzybyn np. ja troche podniosl, a malowanko mam zamiar zrobic tylko jeszcze nie wiem na jaki kolor....... Czemu nie robic nic na crossa?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Romek Re: tuning IP: *.zgrudna.kghm.com.pl / *.kghm.pl 14.09.04, 08:20 Mialem w dziecinstwie taka Jawke. Troszke ja stuningowalem. przede wszystkim malowanie jakies fajne. Mialem zalozony zaplon elektroniczny i troche podniesiony tlumik. No najwazniejsza rzecz-wymienilem kierownice i zalozylem ta od modelu jawa 20 (taka obudowana jak skuter). Ta kierownica jest wezsza i plaska. Wyszedl niezy motorek sportowy. Ludziska podziwiali:o) Pozdr Romek Odpowiedz Link Zgłoś
wojteq_st Re: tuning 14.09.04, 14:21 jak chce na crossa to prosze bardzo to Twój piździk:) ale mi to sie nie za bardzo podoba;/;/ Odpowiedz Link Zgłoś