Gość: edariusz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.04, 17:30 Witam! Juz niedlugo moje 1 moto.... wiec dręczy mnie pytanie gdzie kupic tanio.. bardzo tanio ok.300 zł kask z googlami enduro? czy sa w zestawach ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wojtekk1000 Re: Kask 20.10.04, 21:05 Nie, nie są w zestawach. Dobre gogle z "rolką" kosztują około 100zł. Pozostaje 200zł na kask - to trochę mało. Proponuje dozbierać "parę złotych" i kupić coś dobrego, bo za 200zł ciężko będzie kupić coś na poziomie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MJ MAX za 230 złotych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.04, 19:17 Jest taka firma hiszpańska produkująca kaski. Nazywa się MAX. W Krakowie na ulicy Balickiej jest sklep, gdzie kaski te są po 230 złotych, w innych sklepach nawet o 100 złotych droższe. Oczywiście mowa o kaskach fabrycznie nowych. W cenach gogli niestety się nie orientuję, ale długo jeździłem w kasku crossowym mając pod spodem balaklawę i okulary oprzeciwsłoneczne. Chroniło i wyglądało przyzwoicie. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś