dietrich2 22.10.04, 12:53 Macie jakieś doświadczenia w zakupach? Są rzetelni (kontrahenci) czy robią w konia? Płacicie kartą? A problemy z cłem? Czy występują? Dzięki za info. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: vrod2003 Re: Sklepy internetowe made in USA IP: *.centertel.pl 22.10.04, 15:53 Korzystałem z internetowej hurtowni części, ubrań, gadgetów itp Harley Davidsona. Byli bardzo rzetelni - spokojnie mogę każdemu polecić. Odpowiedz Link Zgłoś
dietrich2 Re: Sklepy internetowe made in USA 25.10.04, 09:18 Prowadzili wysyłkę do Polski? Pocztą czy kurierem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vrod2003 Re: Sklepy internetowe made in USA IP: *.centertel.pl 26.10.04, 15:18 Prowadzą sprzedaż również do Polski Tutaj masz link do tego sklepu, znajdziesz tam wszelkie dodatkowe informacje, o które pytasz. www.hmhd.com/webstore/store.asp Odpowiedz Link Zgłoś
dietrich2 Re: Sklepy internetowe made in USA 27.10.04, 14:12 Dzięki za info. Generalnie nie chodzi mi akurat o HD ale i tak dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
harley4 Re: Sklepy internetowe made in USA 27.10.04, 07:40 Witaj, Osobiscie unikam zakupow u dealerow HD. CENY, CENY, i jeszcze raz CENY !! W Stanach tzw Aftermarket do Harleya jest nieprawdopodobnie wielki. Jezeli nie zalezy Ci (podobnie jak mnie) na znaczkach HD kupuj u innych. Wielokrotnie oferuja IDENTYCZNY towar a o wiele tanszy. ZAWSZE PLAC KARTA CREDYTOWA !!! NIGDY DEBITOWA W razie problemu Bank bedzie sie uzeral z ze sprzedawca a nie Ty. Chociaz to bardzo sporadyczne przypadki. Odpowiedz Link Zgłoś