Gość: ja IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 29.11.04, 13:27 Autor jest zdecydowanie za poważny i sztywny. Proponuję zwiększenie spożycia , lub zmianę czasopisma na Gość Niedzielny ;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bolek Hyła Re: Enduromania IP: *.com.pl / *.com.pl 02.12.04, 08:47 Imprezować można wszędzie, wypad do Rumunii miał jednak zupełnie inny cel, jak widać może nieco abstrakcyjny... Wyjeżdzenie się motocyklem ile tylko się da, w kraju, gdzie terenowym motocyklem mozna jeżdzic zupełnie bez ograniczeń, gdzie ludzie cieszą się, spotykając motocyklistów w górach! Nieco inaczej niż u nas... Tematyka poruszana w "Gościu Niedzielnym" jakoś specjalnie mnie nie fascynuje, pozostaję w ŚM... pozdrowienia p.s. spożycie na Enduromanii wbrew pozorom utrzymywane było w normie ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaro Re: Enduromania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.04, 13:50 Bylem w Karpatach w zeszlym roku, gory, jazda, Enduromania, calosc super. Obecny artykul tez. I mysle , ze warto nie mylic jazdy z piciem. Rumunie polecam kazdemu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cavva Re: Enduromania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.04, 08:28 Faktycznie jest relaks, mimo że troche ciągnie do alku... Również polecam Rumunię no i oczywiście Rumunki, nie tylko te z Polskich tras... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zonzi Re: Enduromania IP: 80.51.237.* 05.12.04, 21:54 CIekawy opis. Karpaty swietnie wygladaja. Widac ze impreza do latwych nie nalezy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rider twardziele! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 14:16 Tylko pozazdrościć! Daliście niezłego czadu w ekstremalnych niemalże warunkach. Ja bym się nie odważył jechać bez jedzenia i namiotu w nieznanym terenie w nocy przy -5 stopniach. Powodzenia w następnym rajdzie! Odpowiedz Link Zgłoś