Gość: Ciekawy IP: *.chello.pl 12.01.05, 10:08 Witam. Mam pytanie: Czy bedą jakieś zmiany w sposobie zdawania egzaminu na kat. A ? Słyszałem, że od lutego zmienia sie coś w egz. na B. Pozdrawiam wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MJ Re: Nowe egzaminy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 22:02 Nie wiem nic o tym, ale dopiszę się, to wątek wskoczy na górę i może ktoś go zauważy. Ostatnio pojawia się trochę osób zaczynających "karierę" motocyklową, oni powinni mieć aktualne informacje o kursach i egzamninach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edwin Re: Nowe egzaminy? IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 13.01.05, 22:06 ja słyszałem że zmieniają się tylko egzaminy na B tak w teleexpresie mówili dzisiaj pozdrawiam edwin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MJ Re: Nowe egzaminy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 23:36 Pięknie - tak jak myślałem. Oprócz eMZetek łączy mnie i Edwina to, że chyba tylko czekamy żeby coś dopisać. W sumie często podpisujemy się na zmianę przy różnych okazjach. Ale ostatnio nie ma wątków dających pole do popisu. Mam rację? Wiadomo... co Edwin to Edwin. MJ Odpowiedz Link Zgłoś
supermacio Re: Nowe egzaminy? 14.01.05, 06:32 Właśnie czekam na pogodę i jak tylko bozia da parę ładnych stopieńków, to do WORD kaske ide podać i na egz. Co do zmian to jak na razie nic nie słyszałem, ale jakbyś tyle wpatrywał się w czerwony kolor co nasi pożal się boże rządzący, to pewnie jakieś głupoty by ci do głowy strzeliły. Tak na marginesie to słyszałeś o planowanej 'opłacie rejestracyjnej', za uzywany pojazd. Debile wymyśliły kilka zeta za 1 ccm. Buuaahhhaaahhhaaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MJ Re: Nowe egzaminy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.05, 09:21 Supermacio napisał: > Tak na marginesie to słyszałeś o planowanej 'opłacie rejestracyjnej', za > uzywany pojazd. Debile wymyśliły kilka zeta za 1 ccm. To za ciągnik siodłowy będzie kilkadziesiąt tysięcy złotych. Odpowiedz Link Zgłoś
wojteq_st Re: Nowe egzaminy? 15.01.05, 19:48 na moto nic sie nie zmieni, dzwonilem z 2 tyg. temu do WORD-u i kolo mi powiedział ze jesli beda na zmiany przy egzaminie na B to od marca, ale wiecie jak jest w tym kraju. JUZ WE WTOREK IDE NA A+B <JUPI><JUPI> :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś