Dodaj do ulubionych

Suzuki Burgman 650 Executive

IP: *.kalisz.cvx.ppp.tpnet.pl 21.01.05, 13:16
Ogólnie nie lubie skuterów, ale ten zrobił na mnie nie małe wrażenie. Co za
wyposażenie... Wygląda też nie najgorzej. Jedyna wada to ta cena, to mimo
wszystko za dużo jak na skuter, nawet tej klasy.
Obserwuj wątek
    • Gość: jj650 Re: Suzuki Burgman 650 Executive IP: 10.202.5.* 04.02.05, 16:57
      Naprawde swietny, na kilku zdjeciach w internecie widzilem Burgmany obok
      naprawde sporych motorow, nie wygladaly bynajmniej na ich mlodszych i
      mniejszych braci.
    • myszek10 Re: Suzuki Burgman 650 Executive 05.02.05, 02:34
      Jezdzilem na B650 CACUSZKO
    • Gość: Motocyklista Re: Suzuki Burgman 650 Executive IP: *.proton.net.pl / *.proton.net.pl 09.02.05, 18:40
      Test jak test - odnosze wrażenie, że autor nie zna wogóle pojęcia motocykl.
      (szczególnie po tym ostatnim zdaniu). B650 to tak samo motocykla jak R1 tylko
      ma inną "bude". Czytałem już lepsze testy - może ten autor jest jeszcze
      żółtodziobem??? - trzeba mu to wybaczyć. Pozdrawiam
      • Gość: Artix Straszny paszkwil ten text IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 21:22
        Na miejscu autora przestalbym pisac o skuterach skoro nie ma o nich zielonego
        pojecia. Ot poprostu kolejny madrala ktory mysli ze cos wie. Na marginesie
        polecam naprawde dobry opis Burgmana 650 dla zainteresowanych maxi skuterami
        www.burgmania.net/index.php?go=650
    • Gość: Qwaki Re: Suzuki Burgman 650 Executive IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 13:27
      Drogi Testerze Burgmana - zerkinij w dowód rejestracyjny i nie martw się tym co
      powiedzą koledzy
    • Gość: Bobik Re: Suzuki Burgman 650 Executive IP: *.superkabel.de 07.03.05, 17:30
      Tekst napisany jakby stronniczo, autor powinien zajac sie stawianiem motocykli
      na jedno lub drugie kolo, bo to wychodzi mu najlepiej. Strasznie placze nad ta
      cena sktera... I ciekawe skad wytrzasnal mozliwosc zamontowania 3 kufrow. Bo z
      tego co wiem, stelaz mozna zakupic tylko za granica, tylko od prywatnej osoby
      ktora jest fanem Burgmana 650. Wiec podejrzewam ze widzial gdzies fotke i po
      prostu tak napisal...
      • mietek002 Re: Suzuki Burgman 650 Executive 20.03.05, 13:32
        Tekst jest poprostu tlumaczeniem historyjki z amerykanskiego Cycle World.
        Dlatego tak dziwnie brzmi po polsku ...
        • mietek002 Re: Suzuki Burgman 650 Executive 20.03.05, 13:33
          Aha, dlaczego jest on w Polsce taki drogi? W Kanadzie sprzedaje sie za $ 10000
          co chyba jest okolo 25000 zlotych?
    • Gość: Fajny Re: Suzuki Burgman 650 Executive IP: 10.202.5.* 10.03.05, 14:22
      Bardzo dobry skuter - jedyna jego wada (oczywiscie pomijajac cene, ktora od
      stycznia jest nizsza od podanej w artykule o ok 6tys) jest zbyt maly zbiornik
      paliwa. Pozdrawiam aktualnych i przyszlych Burgmanowiczow :)
      • edwin.sk Re: Suzuki Burgman 650 Executive 20.03.05, 14:59
        > Bardzo dobry skuter - jedyna jego wada (oczywiscie pomijajac cene, ktora od
        > stycznia jest nizsza od podanej w artykule o ok 6tys) jest zbyt maly zbiornik
        > paliwa. Pozdrawiam aktualnych i przyszlych Burgmanowiczow :)

jabym napisał tak:
        bardzo dobry skuter-jedyna jego wada to to że to ciągle skuter:P
        jakoś nie wiem dlaczego nie lubię takich pojazdów...
        no osa lambretta...jak najbardziej...

pozdrawiam
        edwin
        • andreas750 Re: Suzuki Burgman 650 Executive 21.03.05, 00:02
          No co ty Edwin...
          Na grzyby można skoczyć, do osiedlowego sklepiku a także odebrać dziecko z
          przedszkola :)))
          Pozdro
          • Gość: MariuszBurgi Re: Suzuki Burgman 650 Executive IP: *.crowley.pl 21.03.05, 16:59
            Andreas 750="Na grzyby można skoczyć, do osiedlowego sklepiku a także odebrać
            dziecko z
            przedszkola"

Nawet nie wiesz jak bardzo trafiłeś w 10- ke !! Dokładnie można to zrobić i
            robię to bardzo często. Na innym moto jest to niewykonalne a na Burgmanie 650
            bezproblemowo mogę odwieźć i odebrać córke z przedszkola. Pod kanapą zawsze
            woże dla niej ubranie i kask.
            Pozatym na An 650 mogę także polecieć w trase z Warszawy do Gdańska i spowrotem
            (700km) nie czująć zmęczeczenia nadgarstków. Jeśli znudzi mnie monotonia jazdy
            w trasie zawsze mogę pozmieniać biegi na "SECVT" a wjeżdżając do miasta wejść w
            tryb "auto" i skupić się na szukaniu ulicy.
            Oczywiście tak samo mogę nim jeździć na codzień po mieście nie martwiąc sie czy
            przypadkiem nie złapie mnie deszcz i czy nie zapomniałem akurat zabrać
            kombinezonu przeciwdeszczowego (zawsze mam go pod kanapą). Nie mam zagwostek
            typu: czy smarowałem ostatnio po deszczu łańcuch itp... Nie mam również wielu
            innych zmartwień jeżdżąc Burgmanem 650 ale odpuszczę w tym miejscu...
            Czy Twoim zdaniem jest to jakaś wada Burgmana???
            • andreas750 Re: Suzuki Burgman 650 Executive 21.03.05, 23:48
              O gustach się nie dyskutuje :)
              Swoja droga chętnie przejechał bym sie Burgmanem, tak z czystej ciekawości
              chociaż nie jestem sympatykiem skuterów. Ale to podobno co innego...
              Jakby nie było to 638 ccm.
              Pozdro
    • Gość: Helix men Re: Suzuki Burgman 650 Executive IP: *.adsl.inetia.pl 02.04.05, 14:41
      obejżałem sobie tego skuterka i jestem zażenowany tym opisem . Zgodzę się , że
      jest to największy skuter , ale jeśli chodzi o silnik , a nie o gabaryty. Mój
      Helixik jest katalogowo od niego dłuższy ( pomijając fakt montażu kufra ), i
      wygodniejszy . No i ta rewelacyjna deska rozdzielcza - żywcem zerżnieta z
      helixa . Naprawdę myślałem , że ten co pisał ten test orientuje się trochę w
      maxi skuterach , i jestem rozczarowany brakiem pomysłowości projektantów
      Suzuki.
      Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka