molljan 23.01.05, 03:15 Co myślicie o wyżej wymienionym motocyklu. Nie chodzi mi o osiagi, dane techniczne, itp tylko o sama jazde, komfort, dynamike pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pio Re: suzuki bandit 600S IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.05, 13:51 witam ja wlasnie takim smigam z 2002 roku jest naprawde super .Jest moim pierwszym motocyklem i jestem naprawde zadowolony .POzycja kierowcy bardzo dobra (zwlaszcza na dalekie trasy ) spalanie umiarkowane okolo 5 l do 120 km/h. Silnik igielka ,mozna jezdzic i jezdzic ,pod warunkiem ze sie robi regularnie serwisy . REwelacja .Wlasnie sprzdaje i staram sie wymienic na 1200 moze w tym roku , napewno na wersje *S* Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pio Re: suzuki bandit 600S IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.05, 13:53 a jeszcze jedno na poczatku wydawal sie duzy i ciezki ....ale jak siadziesz ,pare minut, kilometrow i sam jedzie ..naprawde super maszynka Odpowiedz Link Zgłoś
motofil Re: suzuki bandit 600S 23.01.05, 23:09 Sam fakt, że mimo iż posiadam eSkę od ponad czterech sezonów, nadal nie noszę się z zamiarem zamiany jej na coś innego, chyba o czymś świadczy. Motocykl ten jest w moim mniemaniu bliski ideałowi (żeby jeszcze dało się bezstresowo wjechać w teren) - nadaje się równie świetnie na miasto, jak w trasę. Na pewno nie jest to demon prędkości, ale ja najbardziej cenię sobie komfort podróżowania (np. to, że po 3 godzinach jazdy krążenie nie ustaje i kanapa nie "kroi" tyłka). Po winklach Bandziorem też się fajnie śmiga. Odpowiedz Link Zgłoś