Gość: Tas IP: *.man.rsk.pl 05.02.05, 01:21 Witam czy mozliwa jest zmiana w YZF R6 ustawien w liczniku zeby wyswietlal w KM/h a nie w milach?? czy moze to jest juz na stale?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xing Re: LICZNIK W R6 05.02.05, 02:10 Raczej tak. Jak bedziesz cierpliwy to postaram sie jutro napisac w jaki sposob wykonuje sie takowe przelaczenie dla R1. A poniewaz i jedno i drugie to Yamahy jest duze prawdopodobienstwo ze nastepuje to w identyczny sposob. Pozdrawiam Marcin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tas Re: LICZNIK W R6 IP: *.man.rsk.pl 05.02.05, 03:13 ooo wielkie dzieki bo glowie i glowie sie i nie moge nic wymyslec pozdrawiam i czekam na opis:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tas Re: LICZNIK W R6 IP: *.man.rsk.pl 05.02.05, 16:54 Witam Przypominam o instrukcji jak to zmienic:D pozdrawiam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
xing Re: LICZNIK W R6 05.02.05, 19:50 No wlasnie wstalem i przypomnialem sobie ze wczoraj tuz przed imprezka po spozyciu "kilku" obiecywalem cos tam skrobnac na temat zmiany mph na km/h lub w druga strone. U mnie sa dwa przyciski "RESET" oraz "SELECT". W instrukcji napisano nastepujace kroki w celu "przemiany": 1. Kluczyk w pozycje "ON" 2. Przycisnac "SELECT" na conajmniej 1 sekunde i powinno sie zmienic. Pofatygowalem sie do piwnicy i ku mojemu zaskoczeniu nie oklamali mnie w instrukcji. Dokladnie tak jak napisali tak jest. Nie mam pojecia jak wyglada sprawa przciskow dla R6 ale mysle ze podobnie. Powodzonka Marcin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tas Re: LICZNIK W R6 IP: *.man.rsk.pl 06.02.05, 04:51 No identyczne sa przyciski wiec mam nadzieje ze tak samo sie zmieni. Dzieki wielkie i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś