Dodaj do ulubionych

pRAWO JAZDY

IP: 80.51.227.* 15.02.05, 10:02
Zdaję prawko na A i za miesiąc mam praktyczny egzamin,chciałbym jakieś
akyualne porady co trzeba czego nie.
Słyszałem ze czepiają się ze nie ta noga co trzeba się człowiek podepsze to
juz boli.
Prawo jazdy innych kategorii już mam dosyc dawno ale na placu moga się do
czegoś zawsze doczepić.
Bardzo prose o wszelkie komętarze.
Obserwuj wątek
    • Gość: widnspeed Re: pRAWO JAZDY IP: 5.3.1R* / 195.75.14.* 15.02.05, 13:29
      rób swoje po prostu. jak mają sie do...ć i tak to zrobią. machaj głową przy
      skręcie, kierunki włączaj, nie denerwuj się i będzie dobrze. przypomnij sobie
      przepisy, trasę jak znasz i pójdzie z górki ;)
      pozdr i powodzenia
    • Gość: Mr.X Re: pRAWO JAZDY IP: *.tczew.net.pl 15.02.05, 17:58
      Pocwicz "8". Wszyscy co ida na prawko na A mysla ze plac to jest pestka... i
      prawda. Ruszanie ze wzniesienia i slalom robia wszyscy, ale "8" juz nie. Jak ja
      zdawalem to na A ze mna zdawalo jeszcze 7 innych osob i nie ze egzaminator sie
      uwzial czy cos ale z placu tylko 3 osoby wyjechaly (ze mna wlacznie). Ale stary
      trzeba zrobic 5 osemek zeby zaliczyc, a ludzie sie na 1 wykladali i nie sadze
      ze to byly nerwy. Gosc pozwolil im powtarzac i znowu na 1 osemce mieli
      podporke. Tak ze pocwicz osemke, a na miescie (nie wiem jak jezdzisz), ale moja
      rada to DUZO patrz na licznik, bo latwo przecholowac predkosc.
      P.S. Zdasz, bo przeciez na motocykl wszyscy zdaja........:P

Pozdrawiam
      • edwin.sk Re: pRAWO JAZDY 15.02.05, 18:21
        zrób wywiad u instruktora albo ludzi którzy zdawali już w tym wordzie w którym ty zdajesz czy trzeba używac kierunków itp...ósemka oczywiście z zamknietymi oczami i tyle....

pozdrawiam
        edwin
    • draka00 Re: pRAWO JAZDY 15.02.05, 18:39
      W moim mieście egzaminy na A są tylko od kwietnia do października chyba, a z
      tego co czytam na forum, w innych miastach - przez cały rok. Dlatego z czystej
      ciekawości chciałam się zapytać, jak to wygląda np. gdy pada śnieg? Jeździ się
      wogóle? Nie wywalają się ludzie na ósemce?
      • Gość: MagnaK Re: pRAWO JAZDY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.05, 20:10
        Witam. Wszystkie uwagi są bardzo trafne.Jeśli przed terminem Twoich egzaminów
        zdają inni to skorzystaj z rady edwina i zobacz jak inni sobie radzą, czego
        wymaga egzaminator itp.Powodzenia i do zobaczenia na dróżkach. PS Gdy ja
        robiłem prawko ćwierć wieku temu było dużo łatwiej ale i tak niektórzy oblewali
        gdyż gubiła ich zbytnia pewność co do własnych umiejętności
        • kubson10382 Re: pRAWO JAZDY 16.02.05, 09:14
          Moja rada nie przejmuj się tak co ma być to będzie... Wypytaj instruktora co i
          jak i się tego trzymaj powodzenia i do zobaczenia na drodzę ;;bedę trzymał kciuki:)
    • Gość: Marcin Re: pRAWO JAZDY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 18:15
      Yo. Nie wiem, jak jest teraz, więc Ci nie doradzę, ale życzę powodzenia! Zdaj i
      niech się spełnią Twoje motocyklowe marzenia ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka