Dodaj do ulubionych

Wrockowy bazar

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 11:08
Witam miłosników 2 kółek
OJ przerazliwie zimno było na Bazarku we Wrocku, wszystkimi trzesło z zimna
ja chciałem jakies spodnie przymierzyć. Masakra sprzętu tez nie za duzo ale
generalnie spoko. Zastanawiam sie czy takie zimowe Bazary mają sens
szczególnie pod gołym niebem znaczy sie jakies przekrycie było, ale hmmmmm
nic nie dawało i 6 zł wjazd zdzierstwo.
Obserwuj wątek
    • okrutny_mariuszek Re: Wrockowy bazar 01.03.05, 11:28
      Ktoś na Preclach opisywał swoje wrażenia z bajzlu i stwierdzenie, ze było spoko
      tam nie padło - przeciwnie, osoba, która relacjonowała swoje wrażenia była
      odrobinę zdegustowana (ale o chłodzie też pisała - brrrr, dobrze, ze było daleko
      i dobrze, ze miałem w niedzielę /ludzie Boga nie uszanują!/ egzamin)

Ja zastanawiam się nad Motor Bike Show w Wawie (11-13 marca), troche chce mi sie
      wybrać, troche nie amam ochoty, może ktoś z 4umowiczów zaliczył tą.taką imprezę
      w przeszłości i może mógłby sie podzielić wrażeniami i w ten sposób pomógłby mi
      w podjęciu słusznej decyzji.
      Dzięki
      • Gość: Oz Re: Wrockowy bazar IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.03.05, 11:47
        A więc Okrutny Mariuszku wygląda to tak:
        Przyjeżdżasz tam wesoły i widzisz jakieś dwieście osób w kolejce...wtedy
        czekasz, czkasz, czekasz. Jak już się dostaniesz do środka jest straszny ścisk.
        Na każdym motocyklu ktoś siedzi. Łazisz tak po tej hali, ślinisz się na widok
        lepszych sprzętów, na które nie stać około 99% ludzi, oglądasz dziwne,
        kosmiczne sprzęty i może jakieś premiery, pykasz foty. Potem wychodzisz. Jak
        się zastanowisz czy było warto to absolutnie nie żałujesz, że tam byłeś. Ja
        byłem w tamtym roku i w tym też się wybieram.
        Cześć
      • Gość: rzawy Re: Wrockowy bazar IP: *.unicity.pl / *.unicity.pl 03.03.05, 20:44
        hej w tamtym roku bylem w zabrzu gorsza oprawa niz w wawie ale mniej ludzi
        mozna spokojnie i dokladnie pooglądac sprzety
    • cyngiel69 Re: Wrockowy bazar 01.03.05, 13:22
      Co? to było pod chmurką?!
      Jeśli tak, to dobrze że nie pojechałem. Brrrrrrrrrrr
    • Gość: MagnaK Re: Wrockowy bazar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 15:02
      Witam .Faktycznie ziąb był spory aż żal chłopaków co na sprzęcie odwiedziło
      Bazar .Ubiór też raczej na chłodne dni a nie na taki mróz.Używane spodnie od
      Niemca 200-i więcej kurtka tak samo Przez śnieg nie wszyscy wystawcy dojechali
      ale mojm skromnym zdaniem impreza była O.K Te 6zł za wjazd to rzeczywiście
      zdzierstwo Wejście powinno być za symboliczną opłatą albo wolne a zysk
      organizatora ze stojsk i od wystawców.A jak w innych miastach?.
      • juchas115 Re: Wrockowy bazar 01.03.05, 15:29
        Racja, reacja :D Mrozik dał się we znaki. Ja tam byłem pierwszy raz krzykneli 6
        zeta od łba, oczy zrobilem, ale mówi sie tródno.
    • motofil Re: Wrockowy bazar 03.03.05, 11:43
      Fakt, na wrocławskim OTB było k......o zimno (wymiękłem po upływie ok. 1
      godz.), ale odniosłem wrażenie, jakby wiele rzeczy było ciut tańszych (ze
      wjazdem włącznie) niż na warszawskich MT.
      • zalmen3 Re: Wrockowy bazar 03.03.05, 13:44
        Na ostatnim bazarze w Poznaniu wejscie kosztowalo 10 zeta(!!!) Fakt, ze
        wiekszosc byla w delikatnie ogrzewanej hali, ale i tak zdecydowanie za drogo,
        zwlaszcza, ze impreza byla jednodniowa. Z tego co pamietam w cieplejsze dni
        zycza sobie 7 PLN za jednodniowy bilet, a 8 PLN za dwudniowy.
        • mr_x Re: Wrockowy bazar 03.03.05, 21:38
          hmmm 6zł zapłaciłem za wjazd autem... czy drogo? Bazar był pod wiatą, ale zimno było.
          Ciuchów sporo ceny dobre. Niższe jak na allegro lub porównywalne, ale przynajmniej pomierzyć można!!!

Eeee panowie trza być twardym, a nie miękkim. Co wy panienki jesteście?
          To w naszym Bałtyku też sę nie kąpiecie bo zimno?!

Ja tam kupiłem nowe niemieckie spodnie z membraną, podpinką + protektory na kolanach i udach + elegancko dobrałem rozmiar i dałem 300zł. Drogo?

Można taniej, na allegro, ale jak ktoś trafi rozmiar to wg. mnie ma szczęście.
          Pozdrowionka

>> XL600V Wrocław <<

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka