mg.tenis 17.03.05, 07:52 Mam kilka części z plastiku do chromowania .Nie mam pojęcia gdzie mogę to zrobić . Jak ktoś ma dobry adres ,to proszę o pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oz_ktm Re: Chromowanie plastików 17.03.05, 12:02 a z jakiego miasta jesteś ? bo wiem gdzie to w wawie mogą zrobić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwansky Re: Chromowanie plastików IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 12:28 Jak wiesz gdzie w Warszawie ktoś zajmuje się chromowaniem, to daj mi proszę jakiś namiar. Dzięki i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mg.tenis Re: Chromowanie plastików 17.03.05, 23:20 szukam w regionie Szczecin-Poznań , ale każdy adres jest dobry . Odpowiedz Link Zgłoś
motowicher Re: Chromowanie plastików 17.03.05, 23:53 www.fantachrome.pl/ Otwórz dział lakiernie, tam masz adresy firm. Powodzenia życzę !!! Odpowiedz Link Zgłoś
mg.tenis Re: Chromowanie plastików 18.03.05, 22:48 Niestety ta firma się zamknęła,a jej filia w Warszawie ma zamkniętą lakiernię przez najbliższe 2 miesiące.Może ktoś ma inne adresy? Odpowiedz Link Zgłoś