Dodaj do ulubionych

Sprzedam zx12 - 2000R.

IP: *.traco.pl / 195.225.95.* 09.05.05, 00:44
Regularnie serwisowany po serwisie w Kawasaki"Olek".Stan tech.
idealny ,wizualny bdb.Przebieg 36tys.km.Kolor srebrny metallic(oryginalne
malowanie) 3 rok w moich rekach. Wydech racingowy Arrow .Cena 27 tys.zl. do
negocjacji.Zainteresowanym udziele szczegolowych inf. pod numerem tel.
504372024 Gwarantuje ze jest bezwypadkowy , naprawde warto!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Biker Re: Sprzedam zx12 - 2000R. IP: *.zgrudna.kghm.com.pl / *.kghm.pl 09.05.05, 09:06
      Cos strasznie drogo chesz:o) Ja mam ZZR 1200 z 2002 roku (najnowszy model) w
      stanie idealnym z przebiegiem 20 tkm do sprzedania za 27 tys zl
      pozdr
      • Gość: kawasakizx12 Re: Sprzedam zx12 - 2000R. IP: *.traco.pl / 195.225.95.* 09.05.05, 10:50
        Cena jest do negocjacji, a pozatym motor jest zarejestrowany a to tez ma
        istotne znaczenie bo wiekszosc motocykli przeznaczonych do sprzedazy wymaga
        zarejestrowania i nie zadko wynikaja z tego tytulu przerozne komplikacje ,sam
        kiedys padlem ich ofiara.Na wysokosc ceny wplywma rowniez fakt ze za sam
        tlumik dalem 2800zl ponadto regularne serwisowanie u autoryzowanego dealera
        kawasaki powinno rowniez podnosic atrakcyjnosc oferty.
        • Gość: kawasakizx12ninja Re: Sprzedam zx12 - 2000R. IP: *.traco.pl / 195.225.95.* 12.05.05, 23:36
          Dzwnoncie ,dzwoncie takie okazje nie czesto sie trafiaja!!!
    • Gość: kawasakizx12 Re: Sprzedam zx12 - 2000R. IP: *.traco.pl / 195.225.95.* 09.05.05, 12:19
      Jak uczy doswiadczenie pozorna okazja(niska cena) moze sie okazac ciezko
      przeplacona inwestycja ,wiec jesli ktos chce kupic zakapiora to niech sobie
      kupi za 20 tys. Osobiscie znam goscia ktory ma w swojej hayabusie ptrzejechane
      30tys.km. i silnik mu padl bo niczego przy nim nie robil a olej wymienial na
      kiepski polsyntetyk co 12tys.km.,miejcie to na uwadze i zycze przemyslanych
      zakupow
    • pitu88 Re: Sprzedam zx12 - 2000R. 09.05.05, 19:36
      tak żeby nie 27000 a 2,700 to byś my pogadali a tak... :D ZX12 to super
      maszynka i zgadzam się z Tobą, że "okazja" może być wielkim bublem... A tak
      drogą ciekawości, to sprowadzony czy kupiony w kraju ?
      • Gość: kawasakizx12ninja Re: Sprzedam zx12 - 2000R. IP: *.traco.pl / 195.225.95.* 09.05.05, 21:04
        sprowadzony zostal Kanady i z tym wiaze sie ciekawa historia! Otoz moj
        przyjaciel ktory wyemigrowal za chlebem do Kanady i osiadl tam cale lata
        temu ,postanowil ze kupi sobie fabrycznie nowa zx12 ,lecz nie bedzie jej
        eksploatowal u siebie (z powodow osobistych)tylko przywiezie sobie ja do
        Polski i w porze urlopowej przyjezdzajac tutaj do rodziny bedzie nia
        jezdzil .Szybko jednak jego pierwotne plany zostaly przez nasza malo
        zachecajaca do czegokolwiek rzeczywistosc zweryfikowane i odsprzeadl ja mnie na
        bardzo korzystnych warunkach . Obecnie czynie starania o wyjazd do niego(na
        stale)i stad trudna decyzja o jej sprzedazy.pozdrawiam P.S. W Kanadzie za
        razace przekroczenie szybkosci ponosi sie daleko idace konsekwencje w rodzaju
        odsiadki i srogiej kary grzywny ,nie wspominajac juz o tym ze obligatioryjnie
        takiego delikwentna ktory sie tego dopuscil kieruje z nakazu prokuratora na
        obserwacje do szpitala psychiatrycznego.Poniekad to co teraz napisalem stanowi
        odpowiedz dlaczego nie jezdil u siebie, a przeciez nie po to sie kupuje taki
        super motor aby jezdzic nim na nieszpory z babcia na tylnym siedzeniu.
        • matej23 Re: Sprzedam zx12 - 2000R. 09.05.05, 21:06
          I Ty tam jedziesz? Zgroza! :P
          • edwin.sk Re: Sprzedam zx12 - 2000R. 09.05.05, 21:35
            kupi sobie jakiegoś klasyka i będzie gites:D...
            • Gość: kawasakizx12ninja Re: Sprzedam zx12 - 2000R. IP: *.traco.pl / 195.225.95.* 09.05.05, 21:38
              Tutaj mnie nie stac na eksploatacje zx12,czasy prosperity mam juz za soba hihihi
              • Gość: p..... Re: Sprzedam zx12 - 2000R. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.05, 20:29
                witam
                A ja porusze temat sprzedazy moto kupionych w polsce w salonach .Wiadome jest
                iz wieszkosc motocykli sprowadzanych z zagranicy jest po mniejszych lub
                wiekszych przejsciach(nie wszystkie oczywiscie)i dlatego ceny automatycznie sa
                znacznie nizsze.Wydawaloby sie wiec ze lepiej jest sprzedac moto z salonu
                bezwypadkowy, systematycznie serwisowane co prawda troszeczke drozsze od
                sprowadzanych, ale pewne.Nic bardziej mylnego 90 % kupcow zwraca uwage glownie
                na cene i tym sie kieruje nie zwracajac uwagi na to ze moto jest serwisowane
                (co sie wiaze z wydatkami )i bez przygod.
                taka mala refleksja
                • speedy1000 Re: Sprzedam zx12 - 2000R. 10.05.05, 20:38
                  Kurcze, ja bede szukal moto... myslalem o 1000 w stylu r1 ale zx12 tez bylby
                  okay, ale kasa bedzie dopiero w polowie wakacji ;(((
                  POZDR
                  • Gość: wojtekk1000 Re: Sprzedam zx12 - 2000R. IP: *.wroclaw.mm.pl 10.05.05, 20:43
                    Speedy1000 - kupuj tysiąca albo coś większego!!
                    Takie 1200, czy 1300 też ma zalety (i to jakie)!!
                    • speedy1000 Re: Sprzedam zx12 - 2000R. 10.05.05, 20:49
                      wlasnie co tam u Ciebie? Jak sezonik?
                      • speedy1000 Re: Sprzedam zx12 - 2000R. 10.05.05, 20:53
                        Mialo byc jak haya ;))) a nie sezonik ale to tez... ;)))
                        wiec jak tam nowy nabytek...
                • Gość: kawasakizx12ninja Re: Sprzedam zx12 - 2000R. IP: *.traco.pl / *.traco.pl 10.05.05, 22:48
                  Zgadzam sie z Toba w 100%. Ludzie kieruja sie przede wszystkim niska cena a
                  kwestia tego co otrzymuja w zamian schodzi na dalszy plan,po prostu ma byc
                  tanio i tyle!Myli sie ten kto mysli ze moto zakupione(z salonu) w kraju to
                  niezla gratka! W srodowisku motocyklistow funkcjonuje od kilku lat ,wiec sila
                  rzeczy mialem wielokrotnie stycznosc z ludzmi(cudotworcamii wizjonerami) ktorzy
                  takie krajowe salonowki przywracali do stanu pierwotnej swietnosci po nie
                  wyobrazalnych dzwonach.Przechodzac obok takiego motocykla z trudem
                  powstzrymywalem sie od smiechu nie dowierzajac swoim oczo ze to "cos' w nie
                  dalekiej przyszlosci bedzie jeszcze jezdzic i chlubic sie
                  mianem "krajowki".Nie dajcie sie zwiesc pozorom i nie zapominajcie ze POlak
                  potrafi,a slowo "krajowy" w tresci ogloszenia niech nie bedzie magicznym
                  zakleciem ktore przesadzi o zakupie moto,Pozdrawiam
                  • Gość: p... Re: Sprzedam zx12 - 2000R. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.05, 23:24
                    Masz racje Polak potrafi i faktycznie zdarza sie motocykle z salonu mozna
                    nazwac "kupa zlomu z salonu" .Irytuje mnie jednak sytuacja gdy kupujesz moto
                    salonowe ,dbasz o nie,wkladasz kupe kasy w przeglady ,serwis w pewnym momecie
                    chcesz sprzedac motocykli, dzwoni do ciebie kupiec ,stara sie wytargowac cene i
                    mowi ze taki sam model moze kupic sprowadzony, z polowe mniejszym
                    przebiegiem ,nie bity,przygotowany do sezonu za cene 25 % nizsza niz wartosc
                    mojego motocykla(nawet nie ogladajac live) .
                    cos tu jest nie tak..
                    • Gość: kawasakizx12ninja Re: Sprzedam zx12 - 2000R. IP: *.traco.pl / 195.225.95.* 11.05.05, 17:31
                      Jako ciekawostke podam fakt ze moj kolega kupil po okazyjnej cenie zx12 i
                      srednio co dwa tygodnie spawa rame poniewaz pojawiaja sie na niej male
                      pekniecia ktore stosunkowo szybko eskaluja ,obejmujac coraz wieksze obszary
                      ramy ,tak wiec wizyty u spawacza staly sie w jego przypadku
                      codziennoscia.Zakoncze ten tekst przyslowiem ze "chytry podwojnie traci"
                      pOzdrawiam
                      • Gość: kawasakizx12ninja Re: Sprzedam zx12 - 2000R. IP: *.traco.pl / 195.225.95.* 11.05.05, 17:32
                        Jako ciekawostke podam fakt ze moj kolega kupil po okazyjnej cenie zx12 i
                        srednio co dwa tygodnie spawa rame poniewaz pojawiaja sie na niej male
                        pekniecia ktore stosunkowo szybko eskaluja ,obejmujac coraz wieksze obszary
                        ramy ,tak wiec wizyty u spawacza staly sie w jego przypadku
                        codziennoscia.Zakoncze ten tekst przyslowiem ze "chytry podwojnie traci"
                        pOzdrawiam

• Gość: Dzakas Kupiłbym ale mnie nei stac na takie cuś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 13:49
              Pozdawiam
              • Gość: kawasakizx12ninja Obnizam cene!! IP: *.traco.pl / 195.225.95.* 15.05.05, 11:37
                25,700zl do malej negocjacji!
                • Gość: kawasakizx12ninja Re: Obnizam cene!! IP: *.traco.pl / 195.225.95.* 18.05.05, 15:59
                  ????
                  • Gość: Radek Re: Obnizam cene!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 02:46
                    za 15000 moge wziac, chociaz wiadomo ze kawasaki to padaki.
                    • Gość: kawasakizx12ninja Re: Obnizam cene!! IP: *.traco.pl / 195.225.95.* 19.05.05, 10:39
                      ok! Ale poczynie pewne modyfikacje tzn. ogoloce go z owiewek i bedziesz mial
                      streetfightera a silnik stuninguje sypiac piachu do srodka. A tak na marginesie
                      to ustaw sie w kolejce do psychiatry bo widze ze tracisz kontakt z
                      rzeczyawistoscia. P.S. to juz nie sa te same kawasaki co gpz.
                    • Gość: kawasakizx12ninja Re: Obnizam cene!! IP: *.traco.pl / 195.225.95.* 19.05.05, 10:41
                      Bylbym zapomnial ,moja kolezanka ma za 17 tys.CBR900RR z 1996 .Klejone
                      owiewy,blok silnika (nowosc na rynku)klejony POXIPOLEM z przebiegiem 100tys.km
                      • Gość: Deviant Re: Obnizam cene!! IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 20.05.05, 12:24
                        No to w razie dzwona skontaktuję się z Tobą - kawasakizx12 - w celu wymiany
                        doświadczeń do do klejenia poxipolem silnika w RRach ;)
                        Ale co do przebiegu to szacunek pełen jest - ja w swojej RR mam blisko 12000km,
                        ale dam rade więcej...
                        Pozdrawiam!
                        • Gość: kawasakizx12ninja Re: Obnizam cene!! IP: *.traco.pl / 195.225.95.* 01.06.05, 16:03
                          "????
                      • Gość: kawasakizx12ninja Re: Obnizam cene!! IP: *.traco.pl / 195.225.95.* 20.05.05, 13:19
                        Z mila checia popdziela sie z Toba swoja fachowa wiedza hihihi. Pokonanie
                        100tys.km. bez naprawy glownej to zaden ewenement w przypadku RR,slyszalem
                        nawet o przebiegach zdecydowanie przekraczajacych 200tys.km. Ten motocykl
                        charakteryzuje sie niezwykla wytrzymaloscia mechaniczna i dlatego tez stal
                        sie on ulubionym obiektem katowania przez motocyklowych
                        ekstremistow .Pozdrawiam i zycze super sezonu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka