mimima 05.09.05, 20:10 Zbliża się nasza 4 rocznica, a ja nie mam pomysłu na prezent. Chciałabym, żeby było to coś niebanalnego i ciekawego. Może Wy macie jakieś fajne pomysły, proszę pomóżcie do 14 mam mało czasu !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: NYorker ducati ST3 IP: *.nycmny.east.verizon.net 05.09.05, 20:19 byloby mi przyjemnie, gdybym otrzymal taki prezent Odpowiedz Link Zgłoś
mimima Re: ducati ST3 05.09.05, 20:22 niee to nie możliwe, bo teraz składa sportstera i jest tak tym podjarany,że raczej nie marzy o nowym...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NYorker sportster IP: *.nycmny.east.verizon.net 05.09.05, 22:06 no to proponuje jakis skorkopodobny, obfity w cwieki gadzet z 'ryczacym orlem' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lechcbr6 Re: prezent IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 05.09.05, 21:05 proponuje mlotek gumowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzawy Re: prezent IP: *.unicity.pl / *.unicity.pl 05.09.05, 22:22 W rocznicę załóż bieliznę z wzorkiem w malutkie harleye i wylej na siebie bańkę zużytego oleju (copyright by shakira). Odpowiedz Link Zgłoś
renata0 Re: prezent 05.09.05, 22:43 wyskocz nagoz tortu albo dokończ skłądanie sportera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolega Re: prezent IP: *.piotrkow.net.pl 05.09.05, 23:09 "W rocznicę załóż bieliznę z wzorkiem w malutkie harleye i wylej na siebie bańkę zużytego oleju (copyright by shakira)." -hahhahahahahhahaahhahah dobre, usmiałem się do łez, LoL Odpowiedz Link Zgłoś
lysout Re: prezent 05.09.05, 23:09 Oj Renata chyba popiłaś, bo ci się palce na klawiaturze plączą :P A jakby mi moja kobita w prezencie dokończyła składanie motocykla, to bym ją zmienił :/ Odpowiedz Link Zgłoś
mimima Re: prezent 06.09.05, 08:54 ok wielkie dzięki za pomysły, co do gadżetów z orłem to on tego nie cierpi...składanie odpada :-)bielizna może być, ale z olejem będzie ciężko- odruchy wymiotne gwarantowane...:-) Odpowiedz Link Zgłoś