Gość: Ralfiątko IP: 195.136.99.* 19.09.05, 11:27 Witam, czy możliwe jest zainstalowanie instalacji gazowej do tego typu motocykla lub czegoś podobnego (dwusów, jednocylindrowy itp). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maras-wrocek Re: MZ ETZ 251 na gaz 19.09.05, 12:11 do mozgu sobie zainstaluj taka instalacje japp skad oni sie biora?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biker Re: MZ ETZ 251 na gaz IP: *.zgrudna.kghm.com.pl / *.kghm.pl 19.09.05, 13:16 do zwaitaktu to raczej sie nie da ale do motocykla z silnikiem czterosuwowym jak najbardziej tak. Stosunkowo latwo zalozyc instalacje do silnika np 125 lub 250 cm. Jedyny problem to miejsce na zbiornik z gazem. Dlatego np bardzo polpularne sa gokarty napedzane gazem z czterotaktem gdzie baniak lezy za plecami kierowcy. Naped oczywiscie jest silnikiem motocyklowym. Jak by ktos byl ciekaw to polecam jakis tor kartingowy w hali np w Niemczech Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ralfiątko Re: MZ ETZ 251 na gaz IP: 195.136.99.* 19.09.05, 23:22 dwusówy odpadaja ze względy na smarowanie cylindrów i rozwiązanie dostarczania paliwa czy są też inne przeciwskazania? w przypadku czterosówa butle mozna zamontowac w tylnik kuferku? jaki jest koszt takiej instalkacji? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lysout Re: MZ ETZ 251 na gaz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 23:43 Ludzie czy dla was wszystkich instalacja gazowa to tylko butla w kuferku? a gdzie reszta????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ralfiątko Re: MZ ETZ 251 na gaz IP: 195.136.99.* 20.09.05, 13:27 ja nie wiem jak z innymi ale myślałęm że to najważniejsza i najwieksza czesc calej instalacji. myslalem ze reszta sie zmiesci gdzies. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ralfiątko Re: MZ ETZ 251 na gaz IP: 195.136.99.* 19.09.05, 23:16 z łona matki chłopcze! ty pewnie jestes z kosmosu co? pytam bo nie wiem, nie kazdy jest (kurde) od razu mechanikiem! ty od razu wiedziales wszytsko? szukalem w necie i nie znalazlem wiec postanowilem zadac to pytanie i jesli nie miales ochoty odpowiadac jak czlowiek to po co w ogole odpowiedasz? wg mnie to jest zero kultury w stosunku do innych forumowiczow nie mowiac juz o obnizaniu poziomu forum i zanikaniu jego czytalnosci. Odpowiedz Link Zgłoś