Dodaj do ulubionych

MZ ETZ 251 na gaz

IP: 195.136.99.* 19.09.05, 11:27
Witam,
czy możliwe jest zainstalowanie instalacji gazowej do tego typu motocykla lub
czegoś podobnego (dwusów, jednocylindrowy itp).
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • maras-wrocek Re: MZ ETZ 251 na gaz 19.09.05, 12:11
      do mozgu sobie zainstaluj taka instalacje
      japp skad oni sie biora??
      • Gość: Biker Re: MZ ETZ 251 na gaz IP: *.zgrudna.kghm.com.pl / *.kghm.pl 19.09.05, 13:16
        do zwaitaktu to raczej sie nie da ale do motocykla z silnikiem czterosuwowym
        jak najbardziej tak. Stosunkowo latwo zalozyc instalacje do silnika np 125 lub
        250 cm. Jedyny problem to miejsce na zbiornik z gazem. Dlatego np bardzo
        polpularne sa gokarty napedzane gazem z czterotaktem gdzie baniak lezy za
        plecami kierowcy. Naped oczywiscie jest silnikiem motocyklowym. Jak by ktos byl
        ciekaw to polecam jakis tor kartingowy w hali np w Niemczech
        • Gość: Ralfiątko Re: MZ ETZ 251 na gaz IP: 195.136.99.* 19.09.05, 23:22
          dwusówy odpadaja ze względy na smarowanie cylindrów i rozwiązanie dostarczania
          paliwa czy są też inne przeciwskazania?
          w przypadku czterosówa butle mozna zamontowac w tylnik kuferku? jaki jest koszt
          takiej instalkacji? pozdrawiam
          • Gość: Lysout Re: MZ ETZ 251 na gaz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 23:43
            Ludzie czy dla was wszystkich instalacja gazowa to tylko butla w kuferku? a
            gdzie reszta?????
            • Gość: Ralfiątko Re: MZ ETZ 251 na gaz IP: 195.136.99.* 20.09.05, 13:27
              ja nie wiem jak z innymi ale myślałęm że to najważniejsza i najwieksza czesc
              calej instalacji. myslalem ze reszta sie zmiesci gdzies.
      • Gość: Ralfiątko Re: MZ ETZ 251 na gaz IP: 195.136.99.* 19.09.05, 23:16
        z łona matki chłopcze! ty pewnie jestes z kosmosu co? pytam bo nie wiem, nie
        kazdy jest (kurde) od razu mechanikiem! ty od razu wiedziales wszytsko?
        szukalem w necie i nie znalazlem wiec postanowilem zadac to pytanie i jesli nie
        miales ochoty odpowiadac jak czlowiek to po co w ogole odpowiedasz? wg mnie to
        jest zero kultury w stosunku do innych forumowiczow nie mowiac juz o obnizaniu
        poziomu forum i zanikaniu jego czytalnosci.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka