Dodaj do ulubionych

Kondzik86 - jutro wyjazd

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.05, 23:49
Kondzik, zgłoś sie do Aylena - jutro organizuje wyjazd w okolice Warszawki -
skoda, zebyś sie niezałapał !!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Lysout Re: Kondzik86 - jutro wyjazd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.05, 23:54
      aha, bądź o 11 przed kolumną - mówię w razie gdybyś nie trafił na post Aylena.
      DBAM O WAS :D:D:D:D:D:D:D
      Aylen - wybacz, za daleko dla mnie, ale na przyszłoroczną Chorwację to się pisze
      na 100 % - moze też już XXem :D - byłem Dualem, ale dawno temu - kocham ten kraj
      • aylen Re: Kondzik86 - jutro wyjazd 09.10.05, 09:25
        Jedziemy tygodniu z Bozym Cialem - nie iem ktory to tydzien tej chwili.
        Trasa Slowacja, Wegry, Bosnia, Chorwacja, Czarnogora.
        Im wiecej ludzi sie zalapie tym lepiej - bedzie mozna pokrecic w "podgrupach"
        • Gość: Lysout Re: Kondzik86 - jutro wyjazd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.05, 11:16
          aylen napisał:

> Jedziemy tygodniu z Bozym Cialem - nie iem ktory to tydzien tej chwili.
          > Trasa Slowacja, Wegry, Bosnia, Chorwacja, Czarnogora.
          > Im wiecej ludzi sie zalapie tym lepiej - bedzie mozna pokrecic w "podgrupach"

Pozywiom, uwidim jak mawiają nasi wschodni bracia. Ja nie miałem porządnych
          wakacji od trzech lat, więc jestem za. Zaczynam zbierać kasiorę :) Pamiętam ile
          Croatia zżarła mi kasy ostatnim razem:)a wtedy była jeszcze dość tania, teraz
          podobno podrożało.
          Miłego dzisiejszego wyjazdu, my jedziemy dziś do Kruszwicy, zawsze coś :) lepsze
          to niż siedzenie w chacie. To już ostatki.....
          • Gość: Lysout Re: Kondzik86 - jutro wyjazd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.05, 18:09
            I wróciliśmy, wszyscy żyją :P Myszy nas nie zżarły. Rafał kombinuj następną
            trasę - puki się jeszcze da :)
            • aylen Re: Kondzik86 - jutro wyjazd 09.10.05, 21:57
              tak, chyba to juz ostatnie trasy. Dzisiaj obejrzalem prognoze pogody i w
              przyszly likent juz <10 st i deszcz :-((

Co do wyjazdu to koszty zaleza od wyboru tj gdzie spisz i gdzie jesz. Ja np
              bardzo lubie owoce morza i zazwyczaj jadam je w najbardziej obskurnych
              tawernach - tam sa najlepsze

Wyjazd ma byc light'owy z kierunkiem na Czarnogore - tam nadal jest tanio.

Mysl bo warto, a z postow widze ze jezdzisz i to niezle.

Reggie bedzie plecaczkiem, na wlasnym czy pomacha Ci biala chusteczka?
        • Gość: brembo montenegro !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.05, 22:43
          ja taka traske zrobilem w sierpniu, rozciągnelem ją tylko troche jescze o
          macedonie albanie i kosovo. chorwa jest droga na maxa i sobie mozecie darować.
          1000zł wydalismy w 4 dni, spiąc na kempingach! montenegro jest o wiele
          fajniejsze, naturalne, dzikie.. macie tu link do moich fot:
          pg.photos.yahoo.com/ph/skutecznny54/my_photos
          pozdro 600V
          • aylen Re: montenegro !! 12.10.05, 19:53
            Tez juz tam bylem ale dosyc krotko i dlatego chce wrocic jeszcze raz. W Albanii
            bylem tylko 1 dzien ... W takim czasie nie da sie nic zobaczyc.
    • Gość: kondzik986 Re: Kondzik86 - jutro wyjazd IP: *.devs.futuro.pl 09.10.05, 00:08
      patrz temat: 9/10 traska... dzięki za troske.
      • Gość: Lysout Re: Kondzik86 - jutro wyjazd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.05, 11:12
        Gość portalu: kondzik986 napisał(a):

> patrz temat: 9/10 traska... dzięki za troske.

Tez tam zerknij, jestem troskliwym misiem :)
        • Gość: Pablo Re: Kondzik86 - jutro wyjazd IP: *.domena.pl / 213.17.204.* 12.10.05, 10:47
          Ty to chyba jestes jakis pogiety a nie troskliwy -
          • lysout Re: Kondzik86 - jutro wyjazd 12.10.05, 12:52
            Gość portalu: Pablo napisał(a):

> Ty to chyba jestes jakis pogiety a nie troskliwy -

PO
            PABLO

A znasz mnie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka