Gość: Lysout IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.05, 23:49 Kondzik, zgłoś sie do Aylena - jutro organizuje wyjazd w okolice Warszawki - skoda, zebyś sie niezałapał !!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lysout Re: Kondzik86 - jutro wyjazd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.05, 23:54 aha, bądź o 11 przed kolumną - mówię w razie gdybyś nie trafił na post Aylena. DBAM O WAS :D:D:D:D:D:D:D Aylen - wybacz, za daleko dla mnie, ale na przyszłoroczną Chorwację to się pisze na 100 % - moze też już XXem :D - byłem Dualem, ale dawno temu - kocham ten kraj Odpowiedz Link Zgłoś
aylen Re: Kondzik86 - jutro wyjazd 09.10.05, 09:25 Jedziemy tygodniu z Bozym Cialem - nie iem ktory to tydzien tej chwili. Trasa Slowacja, Wegry, Bosnia, Chorwacja, Czarnogora. Im wiecej ludzi sie zalapie tym lepiej - bedzie mozna pokrecic w "podgrupach" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lysout Re: Kondzik86 - jutro wyjazd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.05, 11:16 aylen napisał: > Jedziemy tygodniu z Bozym Cialem - nie iem ktory to tydzien tej chwili. > Trasa Slowacja, Wegry, Bosnia, Chorwacja, Czarnogora. > Im wiecej ludzi sie zalapie tym lepiej - bedzie mozna pokrecic w "podgrupach" Pozywiom, uwidim jak mawiają nasi wschodni bracia. Ja nie miałem porządnych wakacji od trzech lat, więc jestem za. Zaczynam zbierać kasiorę :) Pamiętam ile Croatia zżarła mi kasy ostatnim razem:)a wtedy była jeszcze dość tania, teraz podobno podrożało. Miłego dzisiejszego wyjazdu, my jedziemy dziś do Kruszwicy, zawsze coś :) lepsze to niż siedzenie w chacie. To już ostatki..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lysout Re: Kondzik86 - jutro wyjazd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.05, 18:09 I wróciliśmy, wszyscy żyją :P Myszy nas nie zżarły. Rafał kombinuj następną trasę - puki się jeszcze da :) Odpowiedz Link Zgłoś
aylen Re: Kondzik86 - jutro wyjazd 09.10.05, 21:57 tak, chyba to juz ostatnie trasy. Dzisiaj obejrzalem prognoze pogody i w przyszly likent juz <10 st i deszcz :-(( Co do wyjazdu to koszty zaleza od wyboru tj gdzie spisz i gdzie jesz. Ja np bardzo lubie owoce morza i zazwyczaj jadam je w najbardziej obskurnych tawernach - tam sa najlepsze Wyjazd ma byc light'owy z kierunkiem na Czarnogore - tam nadal jest tanio. Mysl bo warto, a z postow widze ze jezdzisz i to niezle. Reggie bedzie plecaczkiem, na wlasnym czy pomacha Ci biala chusteczka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brembo montenegro !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.05, 22:43 ja taka traske zrobilem w sierpniu, rozciągnelem ją tylko troche jescze o macedonie albanie i kosovo. chorwa jest droga na maxa i sobie mozecie darować. 1000zł wydalismy w 4 dni, spiąc na kempingach! montenegro jest o wiele fajniejsze, naturalne, dzikie.. macie tu link do moich fot: pg.photos.yahoo.com/ph/skutecznny54/my_photos pozdro 600V Odpowiedz Link Zgłoś
aylen Re: montenegro !! 12.10.05, 19:53 Tez juz tam bylem ale dosyc krotko i dlatego chce wrocic jeszcze raz. W Albanii bylem tylko 1 dzien ... W takim czasie nie da sie nic zobaczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kondzik986 Re: Kondzik86 - jutro wyjazd IP: *.devs.futuro.pl 09.10.05, 00:08 patrz temat: 9/10 traska... dzięki za troske. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lysout Re: Kondzik86 - jutro wyjazd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.05, 11:12 Gość portalu: kondzik986 napisał(a): > patrz temat: 9/10 traska... dzięki za troske. Tez tam zerknij, jestem troskliwym misiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablo Re: Kondzik86 - jutro wyjazd IP: *.domena.pl / 213.17.204.* 12.10.05, 10:47 Ty to chyba jestes jakis pogiety a nie troskliwy - Odpowiedz Link Zgłoś
lysout Re: Kondzik86 - jutro wyjazd 12.10.05, 12:52 Gość portalu: Pablo napisał(a): > Ty to chyba jestes jakis pogiety a nie troskliwy - PO PABLO A znasz mnie? Odpowiedz Link Zgłoś