Dodaj do ulubionych

husqvarna WR125

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.05, 21:51
Witam!
Chcialbym sie dowiedziec o tym motorku jak najwiecej
bo zaoferowano mi taki z roku 1996 za 4tys czy warto
motor podobno ma noew sprzeglo. z wygladu nie jest za piekny.
ile ma mocy tyle co np yz?>
pozdrawiam i dziekuje
Obserwuj wątek
    • Gość: gienio Re: husqvarna WR125 IP: *.bochnia.pl / *.remedium.bochnia.pl 31.10.05, 04:36
      ja bym brał
      ale przed kupnem - do serwisu,żeby odkręcili cylinder i popatrzeć, czy nie ma
      wytartego progu na wewn. gładzi, albo czy nie jest ta gładź ztrzaskana - po
      odkręceniu uszczelke trzeba nową dać, ale to nie dużo kosztuje /nie musi być
      oryginalan - dorabiają
      jak jest ok to brać
      /jak nie ma homologacji do zerej to taka cena jest bez łachy/
      jak bys nie brał to daj znać gdzie moto j. do oglądnięcia
      • Gość: kuba Re: husqvarna WR125 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.05, 07:35
        motor stoi w Osielcu woj malopolskie
        • Gość: gienio Re: husqvarna WR125 IP: *.bochnia.pl / *.remedium.bochnia.pl 01.11.05, 07:12
          a zarejestrowana/ lub czy da się ją zarej.?
          • Gość: kuba Re: husqvarna WR125 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.05, 10:52
            tego motoru nie da sie zarejestrowac bo to cross
            • Gość: nahwile Re: husqvarna WR125 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.05, 11:18
              da się zarejestrować. trzeba kupuś kit. cylinder? to nie ma znaczenia. koszt
              tłoka i cylindra są niewielki w porównaniu do ceny moto. I tek trzeba założyć,
              że tłok napewno trzeba wymienić... a cylinder zachwile. Ważne jest przez kogo
              był jeżdźony moto. jeśli przez amatora to może być zajeżdzony. zwróć uwage na
              skrzynie, i łożyska -zwłaszcza wału. amatorzy nie potrafią jeździć i kręcić T2.
              Strasznie obciążą to korbe. To że wygląda na zniszczony... nie ma znaczenia.
              cross po pierwszym sezonie wygląda jak trup. co do mocy.. wszystkie 100 T2 są
              porównywalne. ogólnie porównywał bym go do ktm xc 125. to chyba ten sam silnik.
              • bartekexc Re: husqvarna WR125 01.11.05, 15:51
                husqvarna WR to jest enduro i da się zarejestrowac, chyba że mówisz o huscse CR
                • Gość: kuba Re: husqvarna WR125 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.05, 14:57
                  sprzedajacy powiedzial mi ze to WRka
              • miitch Re: husqvarna WR125 03.11.05, 18:13
                ale wypaliłeś że się nie da zarej. - jak ma homol to mozna!!!!! /chyba ze ktos
                ja na lewo przywioz
    • miitch !! 03.11.05, 18:14
      Podaj kuba numer do tego kola od huski i adres - ta wioska jest niedaleko od
      miejsca gdzie mieszkam. Chętnie oglądne to moto w którąś niedziele /słoneczną -
      przejade się tam/ i powiem ci co ona warta moim zdaniem
      • Gość: kuba Re: !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.05, 18:22
        kurcze gdzies mi sie zgubil adres ale jak tylko znajde to napisze
        bo ostatnio zmienilem karte w telefonia a tam bylo wszystko zapisane;/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka