Dodaj do ulubionych

Nowy motard Ducati

IP: *.dsl.pltn13.pacbell.net 21.11.05, 06:34
Foty nowego motarda ducati:
www.motorcycledaily.com/15november05_ducati2006hypermotard.htm
czyli odpowiedz wymierzona w KTMa.
Jak na moje gites, ze jest konkurencja.
Obserwuj wątek
    • Gość: waps Re: Nowy motard Ducati IP: *.dsl.pltn13.pacbell.net 21.11.05, 06:40
      Ups, dopiero teraz zauwazylem, ze juz o tym pisales, NYorker.
      Bylem na wyjezdzie, bez dostepu do netu i mam nieco zaleglosci.
      Moto jest interesujace, to i moze dobrze podjac temat na nowo.
    • Gość: waps Re: Nowy motard Ducati IP: *.dsl.pltn13.pacbell.net 21.11.05, 07:35
      Dodam jeszcze, ze Niemcy tak skroja test, ze niechybnie przegra w zestawieniu z
      KTMem Supermoto 950. No, chyba, ze i tym razem przejda samych siebie i sprobuja
      udowodnic, ze moto wysiada przy wielofunkcyjnosci F650GS, ktory, wiadomo, jest
      sehr gut.
    • Gość: P Re: Nowy motard Ducati IP: *.hsd1.fl.comcast.net 21.11.05, 23:48
      Piekny ten Ducati :) Wywalilbym tylko ochraniacze z kierownicy bo bardzo psuja
      wyglad (moj gust:)
      • bartekexc Re: Nowy motard Ducati 22.11.05, 00:06
        dla mnie bomba !!!! ciekawe ile sobie zo to cudo policzą , handguardy nadają
        "tego czegoś" tej maszynie i przynajmniej klamki się nie uszkodzą przy
        kontakcie z glebą lub lusterkami katamaryniarzy
        • Gość: NYorker Re: Nowy motard Ducati IP: *.dyn.optonline.net 22.11.05, 01:12
          przyjrzyj sie. handguardy to tez zintegrowane kierunkowskazy i skladane
          lusterka. wyobraz sobie, ile taki hanguard kosztuje. wszyscy wiedza, ze jezdze
          jak ciota i pewnie dlatego najczesciej wlasnie wymienialem kierunkowskazy i
          lusterka. dla mnie takie handguardokierunkowskazolosterko to totalna
          niedorzecznosc.
    • Gość: waps Re: Nowy motard Ducati IP: *.dsl.pltn13.pacbell.net 22.11.05, 04:23
      Fakt, troche to niefortunne rozwiazanie. Oj, wywalki beda kosztowne.
      Tym motem lepiej nie dzwonic. Koszty uzytkowania i napraw obnizyloby tez
      rozdzielenie reflektora i blotnika. Wyglada na to, ze to jedna calosc.
      Jak sie przyjrzec, to przod niewatpliwie nawiazuje do linii Multistrady. Z
      pewnoscia bylo to zamierzone. Bryle Multistrady brakuje harmonii, podobnie jak
      zerznietej z niej BMW R1200 ST, choc tu z proporcjami jest troche lepiej.
      Hypermotard zapowiada hardcorowe wrazenia. Ciekawe jak sie na nim siedzi.
      Przymierzalem sie do Monsterow. Mialem wrazenie, ze ostre hamowanie konczy sie
      zalozeniem na reflektor duszenia udami. O wiele lepiej siedzialo mi sie na Suzi
      SV. Ale, wiadomo, to rzecz gustu i koncepcji mota. Na SMach zwykle siedzi sie
      jak na desce do prasowania i pewnie ma to swoje plusy w zamykaniu ciasnych
      winkli na poslizgu. Moze kiedys dane mi bedzie poprobowac.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka