Gość: waps IP: *.dsl.pltn13.pacbell.net 21.11.05, 06:34 Foty nowego motarda ducati: www.motorcycledaily.com/15november05_ducati2006hypermotard.htm czyli odpowiedz wymierzona w KTMa. Jak na moje gites, ze jest konkurencja. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: waps Re: Nowy motard Ducati IP: *.dsl.pltn13.pacbell.net 21.11.05, 06:40 Ups, dopiero teraz zauwazylem, ze juz o tym pisales, NYorker. Bylem na wyjezdzie, bez dostepu do netu i mam nieco zaleglosci. Moto jest interesujace, to i moze dobrze podjac temat na nowo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waps Re: Nowy motard Ducati IP: *.dsl.pltn13.pacbell.net 21.11.05, 07:35 Dodam jeszcze, ze Niemcy tak skroja test, ze niechybnie przegra w zestawieniu z KTMem Supermoto 950. No, chyba, ze i tym razem przejda samych siebie i sprobuja udowodnic, ze moto wysiada przy wielofunkcyjnosci F650GS, ktory, wiadomo, jest sehr gut. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P Re: Nowy motard Ducati IP: *.hsd1.fl.comcast.net 21.11.05, 23:48 Piekny ten Ducati :) Wywalilbym tylko ochraniacze z kierownicy bo bardzo psuja wyglad (moj gust:) Odpowiedz Link Zgłoś
bartekexc Re: Nowy motard Ducati 22.11.05, 00:06 dla mnie bomba !!!! ciekawe ile sobie zo to cudo policzą , handguardy nadają "tego czegoś" tej maszynie i przynajmniej klamki się nie uszkodzą przy kontakcie z glebą lub lusterkami katamaryniarzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NYorker Re: Nowy motard Ducati IP: *.dyn.optonline.net 22.11.05, 01:12 przyjrzyj sie. handguardy to tez zintegrowane kierunkowskazy i skladane lusterka. wyobraz sobie, ile taki hanguard kosztuje. wszyscy wiedza, ze jezdze jak ciota i pewnie dlatego najczesciej wlasnie wymienialem kierunkowskazy i lusterka. dla mnie takie handguardokierunkowskazolosterko to totalna niedorzecznosc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waps Re: Nowy motard Ducati IP: *.dsl.pltn13.pacbell.net 22.11.05, 04:23 Fakt, troche to niefortunne rozwiazanie. Oj, wywalki beda kosztowne. Tym motem lepiej nie dzwonic. Koszty uzytkowania i napraw obnizyloby tez rozdzielenie reflektora i blotnika. Wyglada na to, ze to jedna calosc. Jak sie przyjrzec, to przod niewatpliwie nawiazuje do linii Multistrady. Z pewnoscia bylo to zamierzone. Bryle Multistrady brakuje harmonii, podobnie jak zerznietej z niej BMW R1200 ST, choc tu z proporcjami jest troche lepiej. Hypermotard zapowiada hardcorowe wrazenia. Ciekawe jak sie na nim siedzi. Przymierzalem sie do Monsterow. Mialem wrazenie, ze ostre hamowanie konczy sie zalozeniem na reflektor duszenia udami. O wiele lepiej siedzialo mi sie na Suzi SV. Ale, wiadomo, to rzecz gustu i koncepcji mota. Na SMach zwykle siedzi sie jak na desce do prasowania i pewnie ma to swoje plusy w zamykaniu ciasnych winkli na poslizgu. Moze kiedys dane mi bedzie poprobowac. Odpowiedz Link Zgłoś