Gość: ciekawski IP: *.dolsat.pl 25.11.05, 00:33 Wiecie jak czyścić skórę, szczególnie chodzi mi o białe elementy które są już szare??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jazz-use1 Re: skóra 25.11.05, 02:12 ciepłą wodą i płynem do naczyń albo mydłem a na białe rzezy kup sobie po prostu białą pastę do skóry Odpowiedz Link Zgłoś
jazz-use1 Re: skóra 25.11.05, 02:23 możesz też spróbować przekopać się przez warstwę brudu np.druciakiem do garów, albo pastą bhp wymieszaną z piaskiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
reggie85 Re: skóra 25.11.05, 08:46 miałam białą paste jak miałam jeszcze skóre,nic nie daje :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Morderca Re: skóra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 18:36 Poleca tłuszcz do skór. Dobrze czyści i nawilża skórę. Odpowiedz Link Zgłoś
deviant.rr taa 26.11.05, 01:21 Mam białe buty TCS evo replica i czyszczę je poprostu szmatką moczoną w ciepłej wodzie z mydłem. Na to wszystko jakiś preparat do natłuszczania skóry i to wszysto. Buty nadal są białe... --------------------------------- www.bikepics.com/members/deviant Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kondzik86 Re: skóra IP: *.devs.futuro.pl 26.11.05, 21:55 Koncentrat aktywnej piany...pięknie schodzi...ale jedynie na obiekty z prawdziwej skóry...na produkty skóropodobne nie próbowałem.Temat przebadany-nie niszczy skóry,nie matuje, zaś zalecam zrobienie próby jeśli chodzi o białą skóre. Odpowiedz Link Zgłoś