tycza 04.12.05, 18:54 Witam chce kupić kask na sportowe moto i chodzi mi o marke jaka jest dobra i cena tak gdzieś do ok 500zł?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mlody1285 Re: jaki kask?? 04.12.05, 19:51 Sohei, AGV, Schubert, Nolan ale za ta cene to raczej tylko w promocji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtekk1000 Re: jaki kask?? IP: *.wroclaw.mm.pl 04.12.05, 19:56 W promocji - i to niski model. Nie oszukujmy się - chcąc coś naprawdę dobrego z tych firm trzeba wydać 3 razy tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
yamasz Re: jaki kask?? 04.12.05, 20:24 ja mam kask "MAX", dałem dwie stówki i jestem zadowolniony ;D Odpowiedz Link Zgłoś
tycza Re: jaki kask?? 04.12.05, 21:04 no tak mozna być zadowolonym nawet jadać w kasku za 50 zł ale chodzi tu o to zeby przy niedaj boze wypadku rozwlił sie kask a nie kask i głowa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
yamasz Re: jaki kask?? 04.12.05, 21:09 w sumie to ten kask jest spoko, ma bogatą "wyściółke" antyalergiczną, można ją wyjąć do prania no i troche waży... a nawet jak sie wyglebie to i tak sie w tej mojej głowie nic już bardziej pochrzanić nie może!! ;p FACECI SĄ JAK PAPIER TOALETOWY...KLEJĄ SIĘ DO KAŻDEJ DUPY Odpowiedz Link Zgłoś
pawel_89 Re: jaki kask?? 05.12.05, 15:58 ja tez mam kask MAX coprawda to kask enduro. Dałem za niego 200 zł i jest naprawdę dobrze wykonany. Żeby nie być gołosłownym: zaliczyłem w nim glebę przy około 80 km/h(baba mi droge zajechała) i uderzyłem głową w asfalt to na kasku zrobiły sie tylko rysy:D. A co do kasku za 50 zł np. Tiger to kumplowi spadł jak go powiesił na kierownicy i pękł na dwie części;]. Odpowiedz Link Zgłoś
mlody1285 Re: jaki kask?? 05.12.05, 16:17 tigery to "kaski" samozdejmujace- kiedys zone w czyms takim przewiozlem i juz przy 180kmh gdyby nie pasek to by go zgubila- lepiej zapomniec o takich stworach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrmisquamacus Re: jaki kask?? IP: *.server.ntli.net 04.12.05, 21:53 Fajny kask i za rozsadna cene to moze np: Caberg V2, wysciolka wyjmowana, opuszczana wewnetrzna przyciemniana szybka. Nie powinien kosztowac wiecej niz 600zl. Arai, Shoe, AGV, Suomy to cenowo raczej poza zasiegiem. Odpowiedz Link Zgłoś