IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.05, 13:33
Witam Wszystkich,
sorry za błędziki ale jestem tu pierwszy raz. Mam pytanie dotyczące firmy
Uhma Bike z Połaczyńskiej w Warszawie. Sprzedają tam motocykle uzywane
(kkomisowe) i udzielają na nie rocznej gwarancji. Czy ktoś miał juz do
czynienia z tą firmą? Jeśli tak, to proszę o wrażenia. Ceny maja dość
wysokie ...
Obserwuj wątek
    • Gość: ratt Uhma Bike - raz jeszcze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.05, 00:19
      Nikt nic nie wie :(((
      • Gość: Potas Re: Uhma Bike - raz jeszcze IP: 195.128.228.* 09.12.05, 09:36
        A może wie, tylko nie chce powiedzieć?
        • Gość: ratt Re: Uhma Bike - raz jeszcze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.05, 15:59
          Jak wie i nie chce powiedzieć to ...
          nieładnie.
          A przecież motonici to jedna wielka rodzina ...
          • Gość: Potas Re: Uhma Bike - raz jeszcze IP: *.chomiczowka.waw.pl 09.12.05, 20:08
            EEE tam, rodzina to rodzina, a biznes to biznes. Ja do firmy Uhma nic nie mam,
            bo ostatnio nie używam japonskich moto, a jak miałem TDMa, to sam go sobie
            serwisowałem, a kupiłem też gdzieś indziej...
            • Gość: rat Re: Uhma Bike - raz jeszcze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.05, 20:16
              Fakt, z rodziną to najlepiej ... .
              Ja chcę kupić Yamahę XJ600 Diversion. Oni tam mają taką w komisie. I teraz jak
              z babą: chciałbym i boję się :).
              Koło lutego/marca powinienem już mieć. Teraz szukam czegoś. W sumie to nie musi
              być taki sprzęt. Przeznaczam na zakup ok. 12 000. Na allegro czy na giełdzie
              albo z ogłoszenia to jeszcze nigdy nie kupowałem żadnego moto ani auta. Raczej
              sprzęty, które znałem. A teraz nie znam nic ciekawego i dlatego szukam.
              • Gość: ratt Re: Uhma Bike - raz jeszcze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.05, 20:25
                Oj! miało być przez dwa t
                • ratt2 Re: Uhma Bike - raz jeszcze 09.12.05, 20:35
                  a od teraz będę ratt2
              • aylen Re: Uhma Bike - raz jeszcze 10.12.05, 16:07
                Slyszalem to i owo, ale nie powiem bo plotkami nie handluje.
                Mowiac li tylko o ofercie handlowej to trudno sie wypowiedziec o konkretnym
                przypadku ale... ja przymierzalem sie u nich do dwoch maszyn. W obu przypadkach
                ceny wystawione wydawaly mi sie moocno przesadzone.
                Przypadek 1 - maszyna pozostala u nich przez ponad 1 sezon i zeszla w cenie
                kilka ladnych tysiecy.
                Przypadek 2 - maszyna zniknela zanim sie zdecydowalem natomiast pol roku
                pozniej upolowalem model 2 lata mlodszy za ta sama cene ...
                To moje przypadki.
                Oczywiscie tam gdzie ja kupowalem gwarancji nie dawali... ale zrobilem 10 tys i
                jjest super.

Krotko - sprawdz inne oferty i negocjuj ...
                • Gość: zniesmaczony Re: Uhma Bike - raz jeszcze IP: *.polmotauto.com.pl 17.04.14, 16:26
                  Nie polecam UHMABIKE.
                  Poziom obsługi żenujący , szczególnie starszy siwy cwaniakowaty koleś, chyba przez pomyłkę jest sprzedawcą.

Poszukaj u konkurencji, jak nie chcesz podnieść sobie ciśnienia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka